Şimdi Ara

Plazma Seçimi (TH-42PV70F PLAZMA TV ve Alternatifler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya bütün tvlerde NTV gösteriyordu.Hepsi kötüydü cidden ya.
    Bugün capitolde teknosaya gittim.Orada daha çok model var.
    Özellikle sonyler çok dikkatimi çekti.Görüntüleri cidden çok güzeldi.
    Ama yine bozuk görüntüleri olanlarda var arkadaşlar.
    Açıkcası ben tüplü tvlerdeki görüntü kalitesine alıştıktan sonra lcd de tam net olmayan görüntüler beni tam tatmin etmiyor.

    Bana önerisi olabilecek varmı.En az 102cm lik uydudan tv izleyeceğim sadece.Digitürk falan yok.Arada bir dvd takarım.Genelde hep tv izlemek için lazım.
  • Çözünürlüğü düşük bi plazma sana tüplü tv ye en yakın görüntüyü vericektir.
  • darty de 42 philips lcd ve plazma 1999ytl hd ready ayrıca seg in 42 inç plazmasını biz aldık tansaştan 1390ytl çok ta iyi oda hd ready cidden çok iyi panel LG ürünler 12 taksit oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: realpassion

    Merhaba arkadaşlar,
    Bir komşumun evine 106 ekran boyutunda LCD yada Plazma almayı düşünüyoruz genel olrak %90 Tv izliyecekler (uydu receiver ile) bunun yanında %10 da dvd film izleyecekler. Ben bu koşullarda edindiğim bilgilere doğrultusunda plazmanın daha uygun bir tercih olduğuna karar verdim. Bütçe olarakta 2500 ytl limitimiz var ama biraz daha arttırılabilir duruma göre ben yaptığım araştırmalarda PANASONIC VIERA TH-42PV70F PLAZMA TV modelini bu fiyata buldum.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PV70F-PLAZMA-TV,2050.html

    Sizce bu panel doğru bir tercih olurmu buna alternatif olarak ne önerebilirsiniz yada sizce lcd tv tercih etmek dahamı mantıklı olur. Bunun yanında bu paneli daha ucuza bulabileceğim alternatifler varsa onlarıda alabilirmiyim ?

    Fikirlerinizi ve Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler




    arkadaşım
    araştırdığın tv 2007 yılı hd ready best awards eisa ödülü almış bir tv dir.fiyat ve performans oranı mükemmeldir.10000/1 kontrast.1024/768 çöz. vardır.ve bilinen panasonıc kalitesi.bu tv ile ilgili ayrıntılı bilgiyi panasonıclıler başlığı altındaki forumumuzda bulabilirsin.donanım haberde.fiyatı da şu an bayağı düştü sebebi de 8 .jenerasyonlar çıktı. 30000/1 natıve kontrastlı.görüntü kalitesi kaynağa göre değişir. digiturk de en iyi görüntüyü alırsınız.bu tv bu senenin en çok satan plazması ünvanına sahiptir. saygılar.




  • Kardeşler çözünürlüğü düşük olduğu zaman görüntü daha mı net oluyor ya.

    quote:

    Çözünürlüğü düşük bi plazma sana tüplü tv ye en yakın görüntüyü vericektir.
  • Söz Konusu Plazma ise Panasonictir.
  • Çözünürlüğü düşük bi plazmada daha iyi görüntü alırsın dememdeki sebeb genel olarak sd yada uydu izleyceğin için çözünürlük çok düşüktür bu yüzden en iyi görüntüyü almanın yolu gelen kaynaktaki çözünürlüğe en yakın çözünürlükteki panelden alırsın eğer amacın sd yayınlar ise çözünürlüğü düşük paneller işine daha çok yarar daha net görüntü alırsın ama ilerde hd film izlerim ps3 kullanırım falan diosan o zaman yüksek çöznürlüklü panelleri tercih etmen gerekir. Önemli olan ihtiyacı iyi belirlemek kullanmıyacağın ekstra özelliklerede boşuna para vermemek.
    quote:

    Orjinalden alıntı: By_C@BB@R

    Kardeşler çözünürlüğü düşük olduğu zaman görüntü daha mı net oluyor ya.

    quote:

    Çözünürlüğü düşük bi plazma sana tüplü tv ye en yakın görüntüyü vericektir.





  • Ok.KArdeş çok sağol...

    Ben PS3 le falan işm olmaz.Sadece ara sıra tv izlerim o kadar.
  • diğer topikleri takip ederseniz panasonic deki panel arasındaki yansımayı görebilirsiniz inanın çok rahatsız ediyor.. fosfor un olduğu panel ile ön cam arasındaki boşluktan kaynaklanan bir yansıma alt yazılarda çok rahatsız ediyor bi bakın isterseniz....
    saygılar
  • o panel arasındaki boşluğun nedeni,ısı ve logo yapışmasını en aza indirmek içindir başka markaların panelleri ile panasonic panellerinin sıcaklığını karşılaştırın o zaman panasonic'in kalitesini anlayacakasınız... ayrıca panasonic pv,py ve pz serisinin görüntüsünü beğenmeyne insan hiç plazmanın görüntüsünü beğenmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.