Şimdi Ara

Plex Project ve Dune HD Base Ev Sinema Streaming Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar ,

    Öncelikle evimde wireless ağımdan HD blueray lerimi streaming yapabileceğim bir sistem kurma düşüncesindeyim ; ancak plex media server ve samsung allshare de sürekli 10 gb civarı mkv lerde takılma yaşıyorum , ttnet bağlantım ( 1 mb / sn down hızım mevcut ) ve modemi standart bir airties modem .Gelelim sorularıma ?


    1. Bilgisayarımda ya da harici olarak WD My Cloud Wireless External Hard Drive ile TV' ma HD mkv ler örneğin 10 gb ve üstü olarak kabul edelim standart ttnet ( sn de 1mb download ) modem imle wireless streaming yapmam mümkün müdür ?

    2. Bu streaming i google chrome cast ya da apple tv ya da nas drive kullanmak istesem bağlantı ev ağını mı kullanıcak yoksa internet olmazsa olmaz mı ? bu bağlantı da router kullandığım da veya iyi bir modem ile video da takılmaların önüne geçebilirmiyim ? modemimi tv nin ethernet girişinden bağlasam yine laptop ya da digital ortamda ki filmlerimi wireless dan yasıtırken sorun yaşanır mı ?

    Belirttiğim gibi amacım stream ve enconde u sorunsuz olarak kullanacağım ev sinema sistemim de filmlerimin bulunduğu digital ortamın ( hdd veya laptop ) kablosuz olarak tv me yansıtılması ve takılmalar olmadan seyretmek ??

    Bir media player almak istesem örneğin dune base 3d bunu stream ederkende aynı sorun yaşanır mı ?

    Sizlerin yardımıyla kullanılacak olan en sağlıklı yol bu konu da nedir ? hdmi girişinden laptop ya da usb external drive dan filmlerimi seyretmek şu an yapabildiğim en kolay yol ancak ortalıkta kalabalık bir kablo görüntüsü ve nedense ???? laptop da ki hdmi çıkışından tv me verdiğim görüntü ( ki en kaliteli kablo kullanıyorum ) wireless ile kıyaslanınca çök kötü







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.