Şimdi Ara

poco f5 vs s23

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. F5 18 bin TL S23 ise 28 bin TL civarlarında arada 10 bin TL'lik fark var ben kamera ile işim yok kamerada S23 daha iyi olsa da sıkıntı yok yani onun dışında işlemci farkı dışında kayda değer bir fark göremedim arkadaşlar ekranda: Piksel çözünürlülüğü dışında F5 önde ekran çözünürlüğü olsun ekran alanı olsun renk sayısı ekran gövde oranı olsun hepsinde önde F5. Bataryada zaten önde 5000 mAh batarya ile F5. kamera ile pek işim yok demiştim işlemci olarak da evet S23 çok iyi ama F5'te fiyatına göre gayet iyi bana göre 7 Plus gen 2 8 Plus gen in kırpılmışı yani bana F5 daha mantıklı geliyor sizce? Telefonları kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi?




  • Maddi durumunuz el veriyorsa her yönden S23 derim. Net.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    adaş yani yazdıklarımda işlemci ve kamera harici f5 daha iyi değil mi yani ben epeyden baktım öyle f5 daha iyi bir seçenek gibi geldi bana (:

  • ali1289 A kullanıcısına yanıt
    Epey üzerinden bakınca spec olarak Poco F5 daha F/P cihazı gibi duruyor evet ama Miui vs. yazılım gibi detayları, malzeme kalitesi vs. düşününce ben de arada kaldım şimdi. Ama maddiyat imkan veriyorsa One UI 6 içerecek olan 8 Gen 2 yongalı S23 alır geçerdim. Onun dışında Poco F5 fiyatına göre iyi, 12 GB Ram var ayrıca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ekim 2023; 0:50:53 >
  • İkisi de f/p alınabilir cihazlar ama s23 her yönden üstün batarya haric

    S23ün sorunu su ki ocakta s24 serisi geliyor hani suan almak icin pek mantikli değil gibi

    Poco f5in en fazla 1 2 sene kullanılır bir ürün olduğunu düşünüyorum yazılım kalitesi malzeme kalitesi ortada s23 daha uzun ömürlü rahat 3 4 sene gider
  • Şimdi senin önceliğin nedir onu bilmek lazım. Samsung, Xiaomi' ye göre daha fazla yazılım desteği sunuyor. Poco F5 için bir açıklama bulunmuyor. Büyük ihtimal 2 yıl android güncellemesi alacak. Samsung' da ise S23 daha uzun ömürlü olarak 4 yıl android güncellemesi, 5 yıl güvenlik güncellemesi alır. İşlemci olarakta zaten 8 Gen 2 birde hız frekansı arttırılmış olan S23 serisine özel bir "for galaxy" ibareli bir işlemci var. S23 tabi ki de Poco F5 serisinin çok üstünde bir model imaknın varsa S23. Fakat imkanın yoksa Poco F5 de seni üzmez. Bir de S24 serisi yolda. Bekleyebilirsen bekle derim.
  • S23 çok önde bir cihaz
  • F5 S23'ün anca getir götürünü yapar. S23 samsungun bu zamana kadar çıkardığı en baba cihazlardan denebilir, donanımı, yazılımı ve optimizasyon olsun. Senin baktığın özellikler kağıt üzerinde güçlü, Apple nasıl yazılım ve optimizasyon ile çok daha düşük donanımlarda yüksek performans sunabiliyorsa bu Android cephesinde de aynı şekilde kardeşim, yani bir Apple kadar olamaz sonuçta bir ton cihaza ve modele uyarlanıyor ama şunu biliyorum ki bırak redmi ben xiaomi 11t kullandım yurtdışı olduğu halde sözde fp anında sattım oneplus aldım. Ama kağıt üstünde özelliklere baksan xiaomi uçuyor kaçıyor. Xiaomi bana göre işlemci fetişi olan, telefonun kalitesini hızını vs. sadece donanım sanan genelde oyuncu veletlerin kullandığı bu yüzden de işlemci hız fetişi olan popüleritesi artmış ama samsung gibi bir firma varken ve samsung türkiye ye özel fiyatlandırma yapıyorken alınmaması gereken ergen telefonu. Buyur benim gözümden xiaomi. Xiaomi kullanıp düşüncem bu ise paco ve redmi kullanır mıyım sanmam, eğer bir gün derdim günde 6 saat telefon başında oyun oynamak olmadığı sürece. Ha bu xiaomi'nin sevdiğim tek yönü var o da community desteği açık olması bu yüzden rom, root ve mod gibi işlemlere çok açık cihazlar yapıyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.