Şimdi Ara

Poco F6 Pro artık resmi: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Poco F6 Pro artık resmi: İşte beklenen özellikler
    Xiaomi'nin alt markalarından Poco, bu yılın başlarında yeni telefonları Poco X6 ve X6 Pro'yu duyurmuş, Poco F6 ve F6 Pro modellerini ise pas geçmişti. Kaçıranlar için her iki telefon, geçtiğimiz yıl çıkış yapan Poco F5 serisinin yerini alacak. Geçtiğimiz saatlerde ise Poco F6 Pro, sertifikasyon sitelerinde doğrulandı. Peki neler sunacak? İşte beklenen özellikler...



    Poco F6 Pro artık resmi



    Kaçıranlar için orta segmentte ürettiği telefonlar ile adından sıkça söz ettiren Poco, bir süredir Poco F6 ve F6 Pro ile gündemde. Daha önce Poco F6 Pro'nun, her yıl olduğu gibi Redmi K70 serisinin yeniden markalanmış bir sürümü olacağından bahsetmiştik. NBTC sertifikasyon sitesinden alınan bilgiler ise, Poco F6 Pro'nun ''23113RKC6G'' model adına sahip olacağını gösteriyor.



    Poco F6 Pro artık resmi: İşte beklenen özellikler
    Kıyaslamak adına, Redmi K70 modelinin 23113RKC6C model numarası ile tanıtıldığını hatırlatalım. Bu da daha önceki söylentileri doğrular nitelikte. Sertifikasyon sitesinde Poco F6 Pro'nun teknik özelliklerine değinilmedi, ancak bunun için Redmi K70'e göz atabiliriz. Buna göre akıllı telefon, ön yüzünde 120Hz yenileme hızı ve 1440p çözünürlük sunan 6,67 inç OLED ekranla tanıtılacak.



    Ayrıca bu panelin hemen altında bir parmak izi okuyucusu ve 16MP selfie kamerası için ortalanmış bir delik bulunuyor. Üstelik 4.000 nit tepe parlaklık sunduğunu da belirtelim. 



    Ayrıca Bkz.Güncelleme desteği sonlanan Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar



    Poco F6 Pro, gücünü 16GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar depolama ile eşleştirilen Snapdragon 8 Gen 2'den alacak. Telefonun diğer özellikleri arasında, Android 14 tabanlı HyperOS, 120W şarj destekli 5.000mAh pil, 50MP+8MP+2MP üçlü kamera kurulumu yer alıyor. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/poco_f6_pro_nbtc_certified-news-61914.php







  • Günlük telefon çıkaran bu markanın kalite algısı SIFIR!

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Bunu Samsung için söylemek lazım daha çok. Misal A15-25-35-55. 45'i utanıyor heralde yapmıyor. Bir de bunların ram depolama modelleri var ayrı ayrı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sene2024 S kullanıcısına yanıt

    Hayır hayır. En basit veriyi söyleyeyim. Samsung 2023'te toplam 25 cihaz (Telefon ve Akıllı Saat) tanıttı. Ancak Xiaomi'de bu rakam 44.... Mesela 2024'ün başından beri Samsung 5 cihaz tanıttı (Telefon ve Akıllı Saat), Xiaomi ise 9... Samsung ve Xiaomi'yi kıyaslamayı doğru bulmuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F6 da da aynı işlemciyi mi kullanacak acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen hep ayni
    İyi islemci koy
    Rezalet kamera ve mikrofon koy
    Bataryayi iyi yap
    6.7 inc ekran tak yolla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene2024 S kullanıcısına yanıt
    Galaxy S3 S4ten bu yana Samsung tan tiksiniyorum. Bu politikayla Apple ile yarışamaz. Az ve öz cihaz çıkarmalı.A35in A34ten hiçbir farkı yok ve çirkinler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F serisinin kamerası o kadar kötü değil. Şuan f4 cihazım var, biraz ekipmal ile çok güzel çekimler yapabiliyor. Tabi f5 serisinide deneyimlemiştim. Maddi sorunlar nedeniyle sattım. Kısacası kamera konusunda o kadar kötü değil fakat bir Xiaomi etmiyor. Ama poconun ayrı bir kalitesinde var tabiki.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.