Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.039
Cevap
87
Favori
310.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CaPAxA kullanıcısına yanıt

    Yok hayır bende herhangi bir veri kaybı olmadı sadece simkart ayarları vs resetleniyor anladığım kadarıyla. Benim sorunum o şekilde çözülmüştü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2-3 yıldır telefonu kayıtsız kullanıyorum. Yine kapandı 8 ay sürem dolduğu için. Yok mu bunun bir çözümü :(

  • telefonun güç düğmesi çalışmamaya başlayınca Samsung A34 alarak x3 pro maceramı sonlandırdım. 4 android sürümü ve 5 yıl güvenlik güncellemesi garantisi çok cazip geldi.

  • Telefon hala android 12 miu 13.04 sürümün de ve arada kendi kendine reset atıyor yarım saat boyunca sonra açılıyor çözümü nedir bu sorunun neden oluyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sokrat68 kullanıcısına yanıt

    Aradaki farkı bir kaç gün sonra yazarmısınız hocam.

  • Kullanım şeklinize ve beklentilerinize göre değişebilir ama şahsen ben memnunum. Amoled ekran bayağı farkediyor, cihaz gayet hızlı ve seri. Yorumlarda oyun performansının da iyi olduğu söyleniyor. (Hiç oyun oynamadığım için bilemiyorum) Kamerasının gece çekimi zayıf diyorlar ama ışık yeterli olduğunda iyi resim çekiyor. OIS olması da büyük artı. şarj 2 gün gidiyor (daha 3 defa şarja taktım ve batarya henüz tam performansa ulaşmamıştır)

  • Arkadaşlar çok saçma bir soru olabilir ama merak ediyorum.

    Poco x3 Pro çok çabuk şarj oluyor. Hiç takılma yok telefon akıyor. Oyun oynamıyorum bile. Ancak video, sosyal medya, bankalar her gece şarja takıyorum.


    Diğer telefonum Samsung A21S , yavaş bir telefon, yavaş şarj oluyor, ama şarjı iki gün gidiyor. Oyun oynamıyorum, video, sosyal medya bankalar falan.


    Bunun sebebi ne olabilir?

    Poco x3'ün işlemci gücü ve RAM'i mi?

  • Poyrito P kullanıcısına yanıt

    Çok çabuk derken ne kadar sürede şarj oluyor? Kendi orjinal şarj aleti (33W) ile ortalama 1 saatte şarj olması gerekir bu süre 80 dakikayı da bulabiliyor.

    Pil performansına gelince sosyal medya, oyun ve normal bir kullanım ile 24 saat gidiyor bende bunun ortalama 6 saati ekran kullanımı en az 3-4 saati de oyun. Eğer 1 saatten önce şarj doluyor ve pil performansı günü çıkarmıyorsa batarya mAh değerleri düşmüş olabilir değişim gerekebilir. Ayrıca HD çözünürlükte video izlemekte şarjı çabuk bitirebilir oyun oynanmasa da sürekli video izlemekte bataryayı bitirecektir. X3 Pro işlemcisi güçlü bir işlemci olduğundan ekranı 120 Hz tazeleme hızına sahip olduğundan bataryayı hızlı tüketmesi normal ama günü çıkarması lazım her halükarda.

  • Canerizmirr C kullanıcısına yanıt

    X3 prolar kronik sorunlu. Anakartı falan değişti benim cihazın hala kapanma sorunları devam ediyor. Garantisi de bitti tekrar gönderip şansımı deneyeceğim. Sonuçta tamir ettik dediler demek ki edememişler. Sorunlu seri diye güncelleme vermeyi de kestiler herhalde. Ben gidip bir de poco f5 aldım ya. Umarım hata yapmış olmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 28 Eylül 2023; 22:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    A21S 5000mah ,Exynos 850 ,Şarjı İyi gidebilir ama Poco X3 Pro dan iyi gidiyorsa aynı kullanımda bence başka bir şeyler var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Evet Anakart arızası çok veriyor , Çok veriyor derken arızaların çoğu anakart oluyor bu cihaz da . 2 yıldır kullanan da var sorunsuz şekilde , hatta dün esnaf arkadaşım 8/256 var ,hatasız alırmısın dedi ,halen bu piyasada iş yapar bence ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt

    Yani alırsın 1 ay sonra bir bakmışsın telefon açılmıyor da olabilir :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 1 Ekim 2023; 14:14:55 >
  • İşin açıkçası kararsızım. Şimdiye kadarki kullandığım en akıcı telefon. Yazılımsal birkaç problemi var. Yaklaşık 2 yıl bitecek çok şükür bir sıkıntısı olmadı. Ancak garantisi bitmeden değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bu akıcılıkta bir telefon en az 20 k bandında. Bakalım ne gösterecek zaman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt
    O her cihaz için geçerli :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciddi ciddi X3 Pro için güncelleme çalışmasını bıraktılar herhalde en son Global sürüme Mayıs ayında Türkiye sürümüne Mart ayında güncelleme verilmiş aradan 5 ve 7 ay geçmiş hiç bir bölge için güncelleme verilmemiş ki bu güncellemeleri tüm X3 Pro kullanıcılarına da vermediler. En azından stabil bir sürüm çıkarıp tüm kullanıcılara sunmalarını beklerdim firmanın büyük ayıbı.

  • serdar_gs kullanıcısına yanıt

    Android 13 ü stabil bir sürümle vermezlerse büyük ayıp gerçekten. Üstelik donanımsal olarak kronik sorunlu bir cihaz. Kullananlar sorun yaşadığı için üzgünken güncelleme de vermeyerek iyice markandan soğutuyorsun. Ben F5'e alternatif bulamadığımdan riske girip yine aldım. Ama bir başkası bir daha almayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam her model için en az 2 Android 2 MIUI garantisi vermiyor mu firma sonuçta? Android 13 ile beraber MIUI 14 sürümünü çıkarıp belli bir kısım dağıttılar sorunlu olduğu için geri çektiler hala 1 senedir güncelleme almayan Android 12 MIUI 13 kullananlar var. Güncelleme gelip kuranlarda sorunlu sürüm kullanıyor aradan geçmiş sadece Türkiye kullanıcıları için 7 ay ve hala stabil sürüm çıkarıp herkese dağıtmıyor.

  • Problemli bir Android 13 / miui 14 romu verip, cihazın yazılım desteğini birden pat diye kestiler. 7 aydır stabil olmayan yazılımla cihazı kullanıyoruz ve görünüşe göre kullanmaya da devam edeceğiz mecburen.

    Şu saatten sonra bir tüketici olarak neden Xiaomi / Poco cihazlarına yöneleyim? Sony'den de benzer nedenlerle soğumuştum vakti zamanında. Android cephesinde yazılım desteğinde yıllardır hep sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanane900 S kullanıcısına yanıt
    Bende bir daha almam Xiaomi Samsung yada Huawei iPhone uygun olsa alırım ama gereksiz pahalı bence Mart 2024 de büyük ihtimal bunu satıp macera ya son vereceğim 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, telefonu alalı yaklaşık 2 yıl oldu garanti dolmasına 1ay var. 1 yıldır maalesef şarjı çok hızlı bitiyor. 2 aydır ise şarjı 6-7 saat ancak gidiyor. Bu nedenle telefonu garantiye gönderen oldu mu? Çözümü var mıdır?

  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.