Şimdi Ara

podcast kullanıyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Podcast takip edeblerin pek fazla olduğunu düşünmesem de rastladığım zaman mutlu oluyorum. Uzun zamandır sadece itunes ve pc kullanarak İngilizce podcastleri takip etmekteyim. Kısa zaman içindeki planım bir ipod touch edinip podcastlerimi mobil olarak takip edebilmek. Ancak takıldığım bir nokta var. Mobilitenin tam anlamıyla işlemesi için hiç bilgisayar kullanmadan, sadece kablosuz bağlantı üzerinden (kablosuz modem, wifi, ne derseniz) podcastlerimi güncelleyebilir miyim? Yani sadece modem ve ipod touch var sahnede, güncellemek istediğim yayınları doğrudan cihaz üzerinden takip ediyorum. Okuduğum kadarıyla firmware 2.2 ile böyle bir özellik gelmiş, ancak itunes tr/eng store lar arasında erişim açısından bir fark ve kısıtlama var mı ücretsiz podcastler açısından onu merak ediyorum. Cihazı alıp USA store a bağlanıp aboneliklerimi pc/mac olmadan güncelleyebilecek miyim ? Bilgi için çok teşekkür ederim şimdiden...




  • bence gereksiz çünkü ipod shuffle da kullanamıyorum
  • Ben Ipod classic kullanıyorum ve podcastler için harika bir cihaz hafıza derdi olmadığından istediğim kadar yüklüyorum.
  • Tekrar merhaba,

    İlgilenenler olur diye geçenlerde sorduğum sorunun cevabını aktarayım. Ipod touch ta doğrudan cihaz üzerinden wifi kullanarak podcast güncellemesi yapılır mı diye sormuştum, yanıt gelmedi. Bilkom'a sorduğumda ise gelen cevap "bildiğimiz kadarıyla yok" şeklindeydi; sonradan incelediğim kullanıcı kılavuzunun dediğinin aksine. Cihaz geçen hafta elime geçince gördüm ki olay teknik olarak mümkün, sadece itunes hesabı ayarlarını nasıl yaptığınız belirliyor cevabı.

    PC üzerinden itunes da Kredi kartı girmeyerek bir yeni US hesabı yarattım. Daha sonra cihaz üzerinde appstorea gidip US hesabıyla login oldum. Peşinden de cihazda itunes uygulamasına girdiğimde doğrudan US itunes storea götürdü beni ki, podcastlere buradan kredi kartı gerektirmediği için abone olmak mümkün. Hatta kendi cihazınızda yüklü kanalların yeni bölümlerini de kontrol edip alabiliyorsunuz. Tek farkı, pc uygulamasındaki gibi feed dosyasına göre bir veya birden fazla bölümü otomatik kontrol edip indirme özelliği yok; bölümleri tek tek işaretleyip indirmeniz gerekiyor ki bu herhangi bir sorun olarak adlandırılamaz.

    Podcast takipçilerine keyifli dinlemeler/seyirler.




  • peki kredi karti girmeden nasil uye olacagim ve postcast indirecegim,? sanal kartim var meastro onu da kabul etmedi.
  • kullanıyorum hatta şuna aboneyim güzel içerikler paylaşıyor podcast



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 30 Ağustos 2017; 2:32:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.