Şimdi Ara

Poe Trade Acquisition Sorunu Yardım Pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bu programı kurdum yaptım ama ne yazıkki sadece forumda gözüküyor itemlerim poe.trade de gözükmüyor kafayı yiyicem yani satış yapamazsam bu oyunu oynamamın anlamı kalmıycak yardım lütfen :)



  • premium stash cok daha basit. tabi paralı.

    neyse şimdi yapman gerekenlerden ne durumdasın bakalım:

    1- poe sitesinden account ayarlarından güvenlik kısmından account bilgilerin görünür olmalı. eger gizlediysen sitede görünmüyor. çünkü site senin bilgilerine ulaşamıyor(ben de 1 sene boyle kullanmışım, cok sonra farketmiştim)
    2- poetrade sitesi için poe sitesinden biriyle irtaibata gecip bir link aldın mı? sanırım elemanın niki poexyzis gibi birseydi. almadıysan bu kişiden bir link isteyeceksin. bu link ile acılan sayfada sana 5 dklık anında seni online olarak gösteriyor. öbür türlü poe.trade uzun süre aralıklarla online durumunu kontrol ettiginden belki sen oyuna girince 1 saat sonra poe.trade de itemlerin görünüyor. bu link sayesinde tıkladıgın anda itemlerin poe.trade de "online" olan kişilerin arasında görünür olur.
    3- acqusition ayarlarında sana verilen bu linki ve forum thread numaranı giriyorsun.(alttaki resim) senin icin bu program her 5 dk da bir senin online durumunu yeniliyor. Poe.trade için sana verilen link istersen cok daha uzun süre etkin olabiliyor ama poe.trade de bunu premium olarak para karsılıgında satıyor.

    poe.trade de sol altta sadece online kişileri gösteren ayarı kapatıp(alttaki karanlık resim) offlineları da görebiliecek şekilde ayar yapmana ragmen itemlerin görünmüyorsa poe orjinal sitesinden accountunun herkesin gorecegi sekilde yeniden yapılandırman gerek.

     Poe Trade Acquisition Sorunu Yardım Pls..
     Poe Trade Acquisition Sorunu Yardım Pls..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 12 Temmuz 2016; 10:06:08 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.