Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.342
Cevap
187
Favori
1.135.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Durum sadece bizim ülkede degil yabanci ülkede bile çoğu kisi tek oynamaktan şikayetçi.Raid olayi iyi guzel fikirde maksimum tier 3 e girebiliyoruz.Yarı ölü bir oyuna adam toplamaya çalışmak yerine 7 8 kişiyi aynı anda buluşturmaya yonelik sistemin konulmasıda daha bi abest.Bu oyunu oynayanların %20 si anca o şekil grup oynuyodur.Gps olayıni oyuna yedirsinler kurtulalım.Bir yıldir oynuyorum hergün guneşin altinda geziyorum 35 lvl im ama yaşadığım sehirde benim gibi oynayan kimseye rastlamadım.Gps ile oynayan patir patir tier 4 indiriyor.Bizde belki sağda solda oynayan göruruz diye geziyoruz.Ne yalan söyleyim kac defa tier 4 dalarken gps ile oynayanlarin sayesinde bende bossu indirdim aralarına kaynayıp yoksa imkanı yok 6 7 kisi toplamanin.İnternetten filan organize olmaya calıştim ama mersinde oynayan kimseye rastlamadım.Üstelik o kadar adam toplamiş olsaniz bile en az bu kişilerin 30 lvl ustu top tier pokelerinin olması lazim ki bişeye yarasin.Mewtwo hayali kurmayın o yüzden daha bi laprasa girmeye adam bulamiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün ilk defa bir tier-3'ü tek başıma indirdim. Yendiğim pokemon Arcanine'di. Diğerlerinin Tier-3'ünü zaten bir kere denedim, bir daha da denemedim. Vaporeonlarla komple saldırdım, 2 saniye kala bitti. Daha önce de denemiştim ama birkaç saniyeyle kaçırmıştım. Ben de biriktirdiğim stardustlar'ın bir kısmını vaporeon'lara yedirdim, böylece düşürmüş oldum. Yeni gym sistemi geldiğinden beri zaten gün başına 5000 stardust zarardayız. Eskisi kadar rahat davranamıyorum o yüzdne bu konuda. Arcanine'de inat ettim, indirdim. Ortalama günde 1-2 pokemon yakalıyorum zaten, stardust bonussuz gelmiyor.
  • Android için fake gps varsa özel mesaj atabilir misiniz? Yazılanlar insanın aklını çelmiyor değil, belki böyle daha zevk alırız

    Hele benim gibi Balıkesirin bi ilçesinde yaşayan biri için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence oyun artık kemikleşti ve yeniden yükselme sürecinde. Özellikle fake gps kullananların da banlanmadığı belli olduktan sonra kullanıcı sayısı giderek artmakta.

    22 temmuzdan sonra efsane pokemonların tier-5 ile raidlere geleceği söyleniyor. Hani bunu söyleyenler de az buz değil "Team Shuckle" ekibi. Adamların her söylediği çıkıyor. Sanırım güncellemede oyuna eklenen kodları çözümlüyorlar. O zaman yeni bir oyuncu dalgası ile karşılaşabiliriz. Üstüne bir de yine 22 temmuzda Amerkadaki festivalde denenecek PvP karşılaşmalarından sonra eminim yeniden eski haline dönebilir.

    Bekleyip göreceğiz...
  • Ya arkadaşlar tam Raid savaşı başlarken sürekli hata alıp savaşamayan var mı aranızda bugün sevindim yemek molamda 2 tane tier 2 vardı yakında diye ikisinde de hata aldım ve savaşa giremedim 2 pass da boşa gitti kimse böyle bir şeyle karşılaştı mı bu sıcakta kan ter içinde kalmam da cabası toplamda 3 oldu bu fazla zaman olmadığı için zaten fazla savaş imkanı da yok şimdiye kadar 15 defa girmişimdir Raide

    @OLIVERA bunları geri alma ya da şikayet etme yeri var mı sen daha iyi bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uglyking14 U kullanıcısına yanıt
    Raidler sıkıntı hava da sıcak ben bugün raide gidinceye kadar oyunu açmadım telefon ısınmasın diye sorunsuz aldım raidi. Telefon samsung ısınınca iyice kasmaya başlıyor.
  • theVaNguard T kullanıcısına yanıt
    Gymlerde 10 15 20 leveller gormeye basladim ,yeniden baslayanlar var

    Pokémon GO [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    biraz kasıyor da benim dediğim durumun kasmayla ilgisi yok başka bir arkadaşa daha sordum iphone ile oynuyor bende de oluyor dedi raid pass satmak için mi böyle yapıyorlar acaba
  • Arkadaşlar iOS için nereden yükleyebilirim. Eski yöntem çalışmıyor maalesef :(
  • uglyking14 U kullanıcısına yanıt
    Niantic bu herşey beklenir. Network sunucu hatası falan da çok veriyor. Geçen bayramda birkaç kişiyle konuşmuştum. Turkcell çok hata veriyor falan demişlerdi.
    Raide girerken oyunu kapatıp açın eğer uzun süreli açıksa belki faydası dokunur. Oyun ne kadar uzun süre açık olursa hata verme şansı yüksek olur bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 19 Temmuz 2017; 10:39:44 >
  • Ben yıllardır Sony kullanıyorum şimdi de xperia x compact kullanıyorum telefon çok ısınmıyor şarjıda çok uzun gidiyor küçük ve taşıması kolay oyun için en ideal telefon bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androit kullanici

    Aynen benim samsung ta ateş gibi oluyor bence samsung un suçu oyunda bir sıkıntı yok

    s8 plus kullanıyorum normal kullanımda herşey çok güzel oyun açınca telefonun dengesi bozuluyor aşırı derecede ısınıyor.

    aynı şekilde tablet niyetine kullandıgım note 3'de oyun açılınca cihaz patlayacak derecede ısınıyor ve sonra donma kasmalar başlıyor.


    sorun tamamen oyunda ne stabilite nede akıcılık var

    ios'da durum ne bilmiyorum fakat 0.57'li sürümlerdeki akıcılığa hayran kalmıştım

    hiç bir zaman akıcı ve sorunsuz bir apk yapamadılar her güncellemede dahada çok bozdular.
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    Kasma şeklinde olmuyor işte bu ya da kasıyor diye olmuyor çünkü tam savaş başlayacak hop error yazıyor yani başlamadan oluyor oyundan çıkıp bekliyorum sonra tekrar açıyorum yine 100 küsür saniye veriyor pokemon seçmek için sonra yine tam başlayacak yine error yani kasma ya da ısınma ile ilgili değil dediğim gibi iphone kullanan arkadaşta bile olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    bende xa kullanıyorum senin telefondan daha büyük olmasına rağmen saçma bir şekilde bataryası daha küçük, aynı işletim sistemi, işlemci hızı çekirdeği vs. daha iyi güya ama deli gibi ısınıyor şarj sorunu var ve daha birsürü birsürü sorunu var ses şebeke vs. vs. kısaca icat edenin... ilk kez sony aldım bidaha da almam samsungun gözünü seveyim.
  • karakartal013 K kullanıcısına yanıt
    Xa serileri komple sorunlu alan bin pişman Sony marka telefonda neredeyse sorunsuz çalışan iki telefon var biri xperia x diğeri x compact oyun oynadığım zamanlarda bir gün oyunuz iki güne yakın gidiyor şarj. Telefon küçük (4,6inç) olduğu için tek elle rahat rahat oynuyorum pokemon go yu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uglyking14 U kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum, iPhone 6 kullanıyorum. Tam geri sayım bitiyor Go yazısı çıkıyor ve error alıyorum. Kafayı yemek üzereyim ağız tadıyla Raid yapamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir güncelleme mevcut

    buradan indirebilirsiniz.

    çok bişey yok gibi görünüyor uzaktan meyve verme gelmiş galiba.

    http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-69-0-release/pokemon-go-0-69-0-android-apk-download/
  • virussavar V kullanıcısına yanıt
    almadan baktım xperia kullancıları gayet memnundu genelde xa o zaman yeni çıktığı için bilmiyordum tabi şimdi görüyorum millet dediğin gibi pişman. ve maalesef serviste yeterli değil. oyun oynamadığım zaman şarj sorunu olmuyor ama şebekesi aşırı ısınması sistemsel birsürü hatası var koskoca sony sanırsın amatör bir firma ilk kez android üretmiş
  • oyunu ilk çıktığı zamandan beri oynamıyorum herkes botla kasmıştı ve türkiyeye açılmamıştı, üzerinden yıl geçti neredeyse hala türkiye ye neden açmadılar ? hala hile yapan var mı ? oyunun durumu nedir kısa özet geçebilecek var mı ?
    bide bu yeni gelen pokemonlar ve pokemonun statları mı oluyor onlar hakkında nerden bilgi edinebilirim var mı rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 19 Temmuz 2017; 13:22:46 >
  • Steamdan anlatirim sana denk gelirsek var baya degisiklik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.