Şimdi Ara

Pokémon Oyunları Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
10.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokg kullanıcısına yanıt
    "Note that some Nintendo DSi games bought outside the PAL region may not be playable on a Nintendo 3DS from the PAL region." diye bir bilgi var Nintendo resmi sitesinde. Forumlarda incelediğime göre sadece Japan Import BW ve BW2 de sıkıntı çıkıyormuş.
  • Her ne kadar oyun duyurusu olmasa da paylaşmak istedim. Yeni film oldukça güzel gözüküyor


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir süre sonra tekrar HomePass olayını denedim, bu sefer birkaç kez bağlanabildim. Marshadow'u da bu şekilde alabildim

    Ama bundan daha önemlisi, arada ORAS için Eon Ticket geldi Orjinal LeafGreen'den sonra bunu da bulabildim, geriye pokemon adına aradığım bir tek shiny mythicallar kaldı heralde

    Denemek isteyen arkadaşlar için ben buradan referansla buradaki rehberi takip ettim. Benim cihazda ülke İrlanda olarak kayıtlı, Marshadow'u İspanya'dan (3 numaralı seçenek) alamadım bölge uyuşmadı. Belçika'dan (1 numara) alabildim. 2 numara zaten Japonya'da sanırım, Marshadow falan yoktu. 0 numaraya da daha hiç bağlanamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 6 Ekim 2017; 23:31:38 >




  • https://serebii.net/games/currentevents.shtml

    Bu siteden güncel pokemon oyunlarının mevcut etkinlik(event)lerini takip edebilirsiniz

    @gokg

    Hocam mesela bende SUN var cihazın veya save dosyasının bölgesini JPN yapsam japonya bölgesinden bir event pokemonu çekebilir miyiz? Mümkün mü?
  • Yeni Ultra oyunlarının trailerı hoşuma gitti. Sadece Alola'da geçmeyecek muhtemelen ki çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Ben İspanya'daki seçenek için cihazın ülkesini İspanya olarak değiştirmiştim ama bu sefer SpotPass direkt hata verdi diye hatırlıyorum. "shop'a girebildiğinizden emin olun" tarzı bir uyarı almıştım. Sanırım eshop gibi bunda da NNID ve cihaz ülkelerinin uyuşması gerekiyor. Oyunla da bu durumun bir alakası yok. Bu etkinlikte sadece kod veriliyor, Eon Ticket da zaten ORAS'ın kendi bıraktığı bir parçacıkla tespit ediliyor sanırım. Ben birkaç bağlanmadan sonra hem Omega Ruby hem de Mario Kart 7 için SpotPass almıştım ki iki oyun da takılı değildi.

    Ama bazı etkinliklerde Nintendo Zone'larda oyun içinde Mystery Gift olarak pokemon alındığı da oluyor. O durumlarda bir ihtimal kendi ülkemizle etkinlik pokemonları alabiliriz. Ama ülke değiştirme muhtemelen orada da patlar.

    Etkinlikler için de ben genelde bu sayfayı takip ediyorum. Her ne kadar Serebii/Bulbapedia kadar detaylı ve titiz olmasa da okuması daha kolay, güncel tutulan temiz bir sayfa.




  • gokg kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış anladınız sanırım benim bahsettiğim bölge değiştirme 3 bölge var zaten oyun dünyasında Amerika kıtası (NTSC-U) Avrupa (PAL) ve Japonya (NTSC-J) Benim demek istediğim;

    Pokémon Oyunları Ana Konu


    Mesela benim PAL bölge cihazın bölgesini NTSC-U yapsam (veyahut oyunun kaydını) Resimdeki Target Charizard eventini alabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 7 Ekim 2017; 18:27:49 >
  • crash95 kullanıcısına yanıt
    Yapamazsınız ki. PAL cihazlarda sadece PAL ülkeleri sıralı. Amerika'yı veya Kanada'yı seçemezsiniz. Ancak CFW ile yapılabilir o. Aynı şekilde oyunun bölge kaydı da değiştirilemez. Oyun kasetinin üzerinde hangi bölge kodu varsa sabittir o. Seçilen dil bağlamaz onu. Ayrıca bu yöntem sizi sadece belli Nintendo Zone'lara bağlıyor. Orada şu an Marshadow dağıtılması tesadüf. Her kod dağıtımını SpotPass ile alabiliyoruz diye bir durum yok.

    Ha derseniz ki ben CFW ile her türlü kısıtlamanın altından kalkarım, o zaman olabilir.

    Bir de Kore tek başına ayrı bir bölge yani 4 bölge var :) Çin ve Güneydoğu Asya ülkeleri de ayrı şekilde muamele görebiliyor ama PAL cihazlar ile uyumlu sanırım onlar. Emin değilim.
  • S&M için Shiny Silvally dağıtılacak... Yine Gamestop'lar da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    HKTW koduun bulmak için çırpınırken bu haber iyi geldi. Bi şekilde bulunur o kodlar. Şu anda bile Reddit'te burada kod dağıtıyorlar (genelde NA).
  • Arkadaşlar hangi oyunları oynuyorsunuz nerelerdesiniz neyle uğraşıyorsunuz? 2 kişi mi oynuyoruz yoksa oyunları?
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Pokémon Gold oynuyorum. Kartuşdaki pil bitince kayıt dosyası uçmuş. Pilini değiştirdim tekrar oynuyorum. Güya Virtual Console'da alacaktık neyse onları da alırım bir ara. Goldonrod City'deyim şu an. Whitney ile kapışmadan önce çimenlerde radyodan Lucky Channel dinleyerek takılıyorum. Arada bir Game Corner'a gidip kart oynuyorum. Joey arıyor sık sık. Rattata'sından bahsediyor Rattata'm şöyle böyle ve hala bir Metapod yakalamaya çalışıyor. Sıkıldım Joey'den yararı da yok zaten silsem mi numarasını acaba Johto'da durum bu.



    Bir de S/M oyunlarını resetleyip duruyorum Pikachu'ları almak için.



    Her ne kadar S/M animesine henüz başlamsamda bir kaç şeye baktım. Özellikle XYZ'den sonra böyle ne bileyim garip geliyor başlayamadım bir türlü. Neyse Ash, Lillie'nin yapamadığını yaptı. Nebby çantaya giriyor Gerçi çantayı Rowlet'la beraber paylaşıyorlar ama olsun kendi isteğiyle giriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • muccos kullanıcısına yanıt
    Joey'nin Rattata'sı candır

    Pokémon Oyunları Ana Konu

    Pokémon Oyunları Ana Konu

    Pokémon Oyunları Ana Konu




  • Anlaşılan 2 kişi oynuyoruz oyunları
  • IGN'nin Shigeru Ohmori ile röportajı sonrası Ultra Sun Moon'un 3DS ailesinin son ana oyunu olduğu açıklandı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okberke1907

    IGN'nin Shigeru Ohmori ile röportajı sonrası Ultra Sun Moon'un 3DS ailesinin son ana oyunu olduğu açıklandı..

    Zaten bilinen bişeydi de bazı hayallerde 7. nesile USUM'dan sonra bir oyun daha gelme ihtimali vardı, bu doğrulama onu bitirdi. Aslında Switch oyunu ve tarihi açıklandığında bu kesinleşmişti ama hayran hayalleri işte, hala en ufak bir ihtimali değerlendirmeyi ihmal etmiyoruz
  • okberke1907 kullanıcısına yanıt
    Şaşırmadım açıkcası bekliyordum zaten. 3DS'de özellikle ekranda 4 Pokémon olunca kasmalar başlıyor. Hem 3DS'in çözünürlüğü de maalesef düşük. Oyunu Citra'da açınca çok farklı bir hal alıyor oyun. Çözünürlük ve grafik kalitesinin artması lazım. Artık yeni bir el konsolu mu çıkarırlar yoksa Switch'den mi devam ederler bilemiyorum. Ayrıca Gamefreak'in bazı şeyleri değiştirsin lütfen. Hala bir karış yüksek olan yerlerden atlayıp geri çıkamıyoruz. Bıktım yahu etrafından dolaşmaktan.
  • okberke1907 kullanıcısına yanıt
    Switch almayacaktım yakın zamanda ama ille aldıracaklar. :/



    Ben de SoulSilver oynuyordum 3. badgeimi almıştım ama r4 kartım bozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Switch'ten devam edecekleri doğrulanmıştı?
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Switch'e ana seri bir Pokémon oyunu gelecek demişlerdi de bu acaba 8. Jenerasyon mu olur yoksa önceki bir oyunun yeniden yapımı mı olur bilmiyorum. Daha net bir bilgi olmadığı için öyle dedim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.