Şimdi Ara

Pokémon Oyunları Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
10.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Pokemon arkadaşlık kodu derken? Birisini pokemon oyununda görmek için cihazda arkadaş olarak eklemek gerekiyor. Arkadaş listesi bölümünde IDleri öğrenip karşılıklı ekleşirseniz oyunda da birbirinizi görürsünüz.
  • Rotom'un formları takas edilince kayboluyormuş arkadaşlar. Ama dikey geçişte sıkıntı yok. HeartGold'dan Pokemon Bank'a form kaybı olmadan çıkardım. Bu da burda bir dipnot olsun.
  • Geçen günlerde final yapan bir Pokémon parodisi. İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon SM'de Mega Stone ve Z Kristallerinin nasıl alınacağı ile ilgili liste hazırlamışlar, faydalı olabilir:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yKCffxlgQD6GklxNpHxdm68aegrW0KVont6J_WTR4GU/edit#gid=1752190730

    (Oyunun son kısmı ile ilgili spoiler içerir)
  • Pokémon Direct yarınmış. Ne duyurusu bekliyorsunuz?



    http://www.nintendo.com/nintendo-direct/06-06-2017/




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • muccos kullanıcısına yanıt
    Benden hızlı davranmışsın TSİ yarın gündüz 5'te, 8 dakika sürecekmiş ki gayet uzun bir süre diyorlar. Herkes ana seri oyun bekliyor hadi bakalım
  • Bir de şöyle bir şey gördüm yeni, neden Sinnoh remake'leri beklendiğine dair:https://twitter.com/SkinnySnubbull/status/871342660379963392 Bazıları kasıntı, bazıları mantıklı.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Bence de ana seriden bir oyun olacak. Ya Sinnoh gelecek ya da Alola'yı devam ettirecekler. Gelen oyundan zevk alalım da benim için ne gelmiş çok önemli değil

    Ama Sinnoh çıkacak inanıyorum ben Cynthia'ya güzel bir remix lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Ulusal pokedeks olsun da ne çıkarsa çıksın
  • Ultra Sun ve Ultra Moon duyuruldu :/ İnşallah ulusal pokedeksi eklerler bu sefer.

    Ayrıca Gold ve Silver 3DS VC'ye, Pokken ise Swith'e geliyor.
  • Gold ve Silver'ın gelmesini çok beğendim. Ama neden Crystal'ı da getirmiyorlar? Bir de benim bir şeyler dikkatimi çekti. Canlı yayında adam konuşurken şuan adını unuttum neyse adamın arkasında ana seri oyunlar ve peluşlar verdı. Oyunların arasında Diamond/Pearl/Platinum ve Firered/Leafgreen yok. Ayrıca peluşların arasında hiçbir Sinnoh pokémonuda yok. Acaba bunlar gelecek olan remakelerin bir göstergesi mi? Eğer remake gelirse zaten Gen8'le Switch'e taşıyacaklar herhalde.




    Ayrıca Ultra Sun ve Ultra Moon alternatif bir hikayeymiş. Solgaleo ve Lunala'nın yeni versiyonları sanki onları Necrozma ile fusion etmiş gibi gözükmüyorlar mı? Tıpkı Reshiram-Zekrom-Kyurem'de olduğu gibi. Bana böyle gözüktü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muccos kullanıcısına yanıt
    Devam bile değil, alternatif hikaye diyor. B2W2'den çok Platinum gibi olacak gibi. Gerçi elimizde çok az bilgi var, E3'ü bekleyecez birşey çıkar diye belki ama bu duruma göre SM'yi biraz geliştirip yeni oyun diye çıkarıp 7. nesli böyle kapatacaklar gibi

    Ha USUM'u 3. oyun sayıp bir çift oyun daha getirirlerse bu nesle o çok güzel olur ama sanmıyorum.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Üçüncü versiyon çıkartmışlar işte. Bir sürü soru işareti kaldı benim aklımda zaten. Orjinal sürümlerde gözükmemiş Pokémonlar dedi adam canlı yayında. Muhtemelen yeni Alola formları gelecek. Sun&Moon'da azdı cidden. Muhtemelen yeni Z movelar gelecek. Onun dışında yeni outfitler eklenmiş. Odamızın rengi cinsiyete göre değişiyor yanılmıyorsam S&M'de böyle bir şey yoktu. Evin dışında garajda bir arabamız var. Buda yoktu,hatırlamıyorum araç vs. Oyunun perspektif açısı bazı yerlerde değişmiş gibi. Oyun biraz daha renklenmiş gibi. Yolda çiçekler var. Okadar çicek yoktu. Pikachu'lara özel bir yer gösteriliyor trailerda. Öyle bir yok henüz Alola'da. Yeni bir ada olabilir. Onun dışında Mimikyu'nun altını gösterdiği bir yer var. Altta kırmızı iki göz beliriyor (göz bence) onu görünce direk aklıma Marshadow geldi. Çünkü Marshadow gölgelerde yaşayan bir Pokémon ve insanlar tarafından görülmemiş. Acaba Mimikyu aslında Marshadow mu?



    Solgaleo ve Lunala'yı muhtemelen Necrozma ile fusion yapmışlar. Aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü. Necrozma için bir versiyon çıkarmak yerine neden fusion yaptılar ki acaba? Renk değişimi olmuş legendarylerde. Solgaleo'ya genel anlamda beyaz renk hakimken altın sarısı gibi renk olmuş. Lunala'da mordan maviye dönmüş. Bu arada Lunala+Necrozma'yı daha çok beğendim. Neyse güzel bir oyun olur umarım. Bu da bence 3DS'nin son Pokémon oyunu olacak.



    Vc'ye Crystal çıksaydı muhtemelen herkes onu alırdı. Muhtemelen önce Gold ve Silver'ı satalım sonra Crystal'ı da satarız dediler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ve Switch için ana seri bir oyun geliştirildiği resmi olarak duyuruldu. Bir yıldan fazla sürer tarzı bir şey dedi galiba açıklayan arkadaş ama sonuç olarak bazı yerlerde dile getirilen "USM'dan sonra bir 7. nesil oyun daha gelebilir 3DS'e" umudu da böylelikle öldürüldü sanırım.
  • 2018 e3 ünde tanıtılacak pokemon oyunlarından bahsedildi. artık ana seri oyunları bu yeni nesil ile birlikte nintendo switch e çıkacak. oyun köklü bir değişikliğe girecek ve tam bir rpg olacak.
  • Ayrıca Marshadow'un Japonya'daki bir filmde kod ile dağıtılacağı ve USM için dünya çapında yeni bir şapkalı Pikachu dağıtımı yapılacağı açıklanmış. Bu şapka Ash'in yeni filmdeki şapkası olacakmış.

    @Darion sadece yeni bir ana seri olacağı açıklandı o kadar. rpg demeleri ana seri olduğunu belli etmek içindi. Başka hiçbir bilgi yok elimizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 14 Haziran 2017; 0:28:23 >
  • Sceptilite, Blazikenite, Swampertite, Cameruptite ve Banettite için yeni kod yayınlanmış: MATSUBUSA. Tüm bölgelerde geçerli.
  • Sun&Moon için Shiny Tapu Koko dağıtılıyor. Mystery Gift>Receive Gift>Get via Internet yolundan alabilirsiniz.





    Pokémon Oyunları Ana Konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinum'u bitirdim sonunda, tüm başlangıçlar ve Spiritomb da dahil oyunda yakalanamayan tüm pokemonları da hazırlayıp PC'de depoladım (HeartGold için de). Dolayısıyla teoride 4. nesildeki ulusal pokedeksleri tamamlamış oldum Titanlar hariç tabi Halen orjinal 3./4. nesil bir oyundan 3 titanı (Regirock, Regice, Registeel) bağışlayacak veya ödünç verebilecek arkadaş arıyorum Oyunda da yapacak bişey kalmadı heralde. Sadece
    Articuno, Zapdos, Moltres'in yakalanabildiğini okumuştum
    , onlar kaldı. Bir ara tüm oyunlar bittikten sonra belki geri döner, pokedeksi gerçekten doldururum.

    Sonrasında White'a başlayıp onu da bitirdim. Oyunda tüm 5. nesil pokemonları yakalayıp hikayede de en son
    6 bilgeyi yakaladık, Ghetsis kaçtı, birilerinin uzaklarda N'yi gördüğü bilgisini aldık
    . Daha sonra elit 4lüyü tekrar yenip bıraktım, geriye yapacak bişey kalmadı heralde? Kısa bir aradan sonra da White 2'ye başlarım artık.

    4. nesilde teoride tüm pokedeks tamam olduğundan 5. nesilde de yine tamam olmuş oluyor Bunları söylüyorum çünkü benim gibi eski oyunlarda da pokedeks tamamlamak isteyen varsa eksik olanları üretip İstanbul'da buluşup verebilirim.

    Son olarak da, Sun/Moon'da Tyranitarite, Abomasite, Manectite ve Aggronite için SABLEVOLANT kodu yayınlandı, kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 24 Temmuz 2017; 18:47:24 >




  • Nintendo, Switch'e gelecek olan Pokemon oyununun 2018 veya sonrasında çıkacağını tekrarlamış:https://twitter.com/SerebiiNet/status/890107937804484610

    Bence beklentileri 2019'a ayarlamakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.