Şimdi Ara

Pokemon 3D Manga : Psychic Adventures

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35plt35 -- 22 Mart 2019; 12:38:2 >



  • Güzel görünüyor, ama tercih sizin olacak hocam. Türkiye seçip belirli kesimle çok samimi işler çıkartabilirsiniz veya yabancı kesimi seçip daha fazla yayılabilirsiniz (reddit vs) Ama arada Türklere özel video çekip genel olarak ingilizcede olabilirsiniz?
  • Hocam alt yazı Türkçe işi güzel olmuş. Ancak tavsiyem sadece bayan bir seslendirmen bulmanız onun dışında sesleri taklit ve ton değişimi yaparak sizin yapmanız çünkü bu şekilde robotik bir olay izliyormuşuz gibi. Donuk kalıyor. Birde 3D yanında belki karakterlere birazcık hareket verebilirsiniz? Hangi programla yaptığınızı bilmiyorum ama "after effects" ile biraz uğraşarak minik hareketler verebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuteKavun

    Hocam alt yazı Türkçe işi güzel olmuş. Ancak tavsiyem sadece bayan bir seslendirmen bulmanız onun dışında sesleri taklit ve ton değişimi yaparak sizin yapmanız çünkü bu şekilde robotik bir olay izliyormuşuz gibi. Donuk kalıyor. Birde 3D yanında belki karakterlere birazcık hareket verebilirsiniz? Hangi programla yaptığınızı bilmiyorum ama "after effects" ile biraz uğraşarak minik hareketler verebilirsiniz.

    Evet onun bende farkındayım. Ana karakter seslendirir belki ama yanında bir kişi daha olacak her zaman. O sorun. Gidişata göre bakacağım. Bu ilk bölüm sevabıyla günahıyla tecrübe oldu. Daha önceden resim boyutundaydı. Şimdi ses+video şekline geçtik. Arada ufak tefek pokemonlar oynayacak. Trailerdaki gibi. İlk bölümde de toptan temsili çıkışı da var. Diğer karakterlerede hareket vermeye kalkarsak bir render bir gün sürecek. Montaj için CS3 Premiere kullanıyorum. AFX'i bilgisayarımın kaldıracağını sanmıyorum. Kendileri gayet eski 12 yaşında :)

    Tavsiyelerini değerlendireceğim. Şimdilik 1-2 bölüm böyle gitsin, tecrübe olsun. Ses olayını yapmak lazım..




  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Siz hevesinizden vazgeçmeyin yaptığınız her işinde size katkısı olduğunu unutmayın hocam o yüzden her kendinize kattığınız bir yenilikle dahada gelişeceksiniz zamanla halledeceğinizi düşünüyorum belki bir şekilde para bulursanız pc upgrade yaparak çalışmalarınızıda farklı boyuta taşıyabilirsiniz. Umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışsınızdır hepsi birer tavsiye. (Birazda rtv mezunu olduğum için tecrübelerim var tavsiye vermek istedim öyle..)
  • Teşekkürler :)

    Benim tecrübelerim daha amatörce. Bu işler ile de 8-9 sene öncesi ilgilenmiştim. En son bu çizimleri 2011'de yapmışım. Sonrası ve hatta şimdi yaptıklarım o dönemin meyvesi. Zaten o kadar detaylı çalışabilecek vaktimin iş tempom yüzünden olduğuna da inanmıyorum. Bilgisayara para vermeyi artık o kadar gereksiz bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim :) Artık yaş geçtikçe hayat sizlere para harcamanız gereken daha güzel sorumluluklar sunuyor.
  • Emeğine sağlık. Kaliteyi arttırırsan tutabilir bu dünya çapında.
    Şöyle de bir şey var. Nintendo tutan fan yapımı eserlere müsade etmiyor tuttuğu zaman.
  • Hedefim o kadar büyük değil, zaten manganın o kadar tutacağını da sanmıyorum. Ve zaten kesinlikle evet, nintendo kendi fanlarını baltalıyor. Bir eser ne kadar fan remake üretirse o kadar çok popülerleşir. Ama adamların zaten dünya çapında popüleritesi hiç bir zaman düşmedi. Zamanla göreceğiz bakalım. Youtube CC verdi ama bakalım ne olacak.
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun diyelim.
  • Merhaba, öncelikle başarılarınızın devamını dilerim. Ama sanırım ben de Türkçe olmasını tercih ederdim. İlerleme durumuna göre dünyaya açılırdım. Çünkü Türkiye'de bu alanda açık var.
  • Zombierotten Z kullanıcısına yanıt
    Türkçe altyazı mevcut, türkiyedeki fanlara da hitap ettik biraz da olsa.
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Merak ettiriyor devamını açıkçası.
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Ormandan Moltres geçti. İyi bari yanmadı orman.
    Güzeldi.
  • Kardes ne üflüyon sen , ama emege sygi tebrikler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.