Şimdi Ara

Pokemon kapışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gym de savaşı nasıl yapıyoruz?

    sadece pokemonumuzun üzerine basmakla mı oluyor bu durum?



  • bende merak ediyorum hiçbir yerde anlatım mevcut değil. özel hareketleri falanda var galiba pokemonların. birde rakibin saldırısından kaçma falan var ama nasıl tam bilemiyorum
  • o zaman konumuz güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgapekin

    Gym de savaşı nasıl yapıyoruz?

    sadece pokemonumuzun üzerine basmakla mı oluyor bu durum?

    evet üzerine tıklamakla oluyor videolardan izlediğim kadarı ile bazı pokemon özel güç vuruşları için basılı tutuyorlar

    örnek kırmızı takımdasın sarı ve mavi takımlara saldırabiliyorsun -- aşağıdaki resimdeki örnek CP 156 pokemon var sende CP daha yüksek bir pokemon var ise rahatlıkla o gym üstün gelip 10 pikachu parası kazanabilirsin o kısımda ismin ve pokemon un gözükür

    ayrıca o gym de birden fazla aynı takım farklı kişilerin pokemonları olabilir sıra ile hepsini yenmen gerekir buna dikkat etmek gerek

    gym tıkladığında sağa kaydırdığında aynı takımdaki kullanıcıları görebilirsin

     Pokemon kapışması

    Gymlerin İşlevi Nedir?

    Gymler oyun içinde bir başka antrenörün Pokemon’u ile savaşabilmeniz için yegane mekanlardır. Yakın mesafede bir gym gördüğünüzde, bu mekanın rengi gri ise henüz bir takım tarafından ele geçirilmemiş demektir. Fakat sarı, mavi ya da kırmızı renklerinden birine bezeliyse, o zaman yukarıda saydığımız takımlara dahil birileri orayı koruyor anlamına gelmekte.

    Bir takıma dahil olduktan sonra gyme girdiniz diyelim: Eğer gymin rengi kendi takımınızın rengindeyse karşınıza muhtemelen iki tane yuvarlak seçenek çıkacaktır. Bunlardan ilki gyme dahil olup orayı sizin de koruyabileceğiniz anlamına geliyor. Yani takım arkadaşlarınızla beraber güçlü Pokemonlarınızı koyduğunuz gymde, belli bir gücünüz oluyor. Diğer seçenek ise takımınız aynı olsun ya da olmasın, savaş yapmak üzerine. Bu seçeneğe bastığınızda karşınıza istediğiniz Pokemon’u seçmek için bir menü gelecek. Dilediğinizi seçtikten sonra savaş arenasını göreceksiniz. Ondan sonra ise malumunuz bir kapışmaya girişiyorsunuz.

    Bir gymin prestijini artırabilmek için, güçlü Pokemonlar ile savaşmak ve elbette bu kavgalardan galip çıkmalısınız. Kaybettiğiniz her maç için sahiplendiğiniz gymin prestiji düşecektir. Eğer gymdeki lider, fazlasıyla yenilir ve liderliği kaybetme noktasına gelirse, gymde duran bir başka oyuncu liderliği üstlenecektir. Mekanı başka biri korumuyorsa da, sizi alt eden oyuncu o gymi ele geçirmiş anlamına gelecektir.



    Son olarak, bir de gymde kaldığınız her 20 civarı saat için pokecoin kazanma şansınız var.

    Nasıl Pokemon Dövüştürülür?

     Pokemon kapışması


    Oyun daha yeni olduğundan ve bir başkasıyla yolda savaşma özelliği olmadığından, iki Pokemon’u bir arada savaşırken görebilme özelliği şimdilik sadece gymlerde mümkün. Bir takımda olmanız, gymlerden herhangi birine yakında bulunmanız ve yukarıda anlattığımız seçeneklerden savaşmak için olanına tıklamanız gerekiyor bir Pokemon dövüşü görebilmek için. Bunlar tamamsa basit ve kısa bir şekilde anlatmaya devam ediyoruz.

    Seçtiğiniz Pokemon ve gymdeki rakibinizin Pokemon’u karşı karşıya geldiğinde mümkün olduğunda hızlı davranmanız önemli. Kontroller basit olsa da bunları çarçabuk halletmeniz sizin açınızdan avantajlı bir durum. Toplamda üç basit komut var savaş için: Tek tık, uzun basılı tutma ve sağa sola kaydırma. Hepsi bu kadar işte, basit değil mi? Peki bu komutlar ne işe yarıyor?

    Tek Tık: Pokemon’unuzun üzerine bir kere tıkladığınızda, sahip olduğu ana dövüş yeteneğini kullanıyor.
    Uzun Süreli Basılı Tutma: Bu komut, Pokemon’unuzun sahip olduğu daha güçlü bir vuruşu rakibine yollaması için var. Yalnız bu özelliğin, ana dövüş yeteneği kadar sınırsız olma durumu yok ne yazık ki. Belli bir süre beklemeniz gerekmekte bu komutu tekrar kullanabilmeniz için.
    Sağa/Sola Kaydırma: Bu da, rakibinizin ataklarından kaçabilmeniz için tek yol. Ekranı sağa ya da sola doğru parmağınızla kaydırdığınızda, arenada adım adım kaymaya başlıyorsunuz ve şanslıysanız rakibinizin hamlesini savuşturabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral425 -- 20 Temmuz 2016; 16:25:08 >




  • üstüne basıyorsun normal hareket için , özel hareket için pokemonun üstüne basık tutup bırakıyosun
  • kral425 K kullanıcısına yanıt
    Bu mukemmel ablatim icin tesekkur ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.