Şimdi Ara

Pokemon Sun / Moon [3DS ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smd


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak


    quote:

    Orijinalden alıntı: smd


    quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn


    quote:

    Orijinalden alıntı: smd

    Yaklasik 1 hafta once ana hikayeyi bitirdim. Genel olarak kolaydi diyebilirim (Elite Four ve profesor disinda, onlarda taktik uretmek zorunda kaldim) ama X kadar da kolay degildi. Post game iceriklerine daha tam girisemedim ama 20 yumurta catlattim Battle Tree'ye gidiyorum judge uygulamasini almak icin. Oyun daha yeni basliyor diyebiliriz :)

    Ultralari yakaladin mi?

    Yok hocam ilk önce IV checker işini halletmek istiyorum, daha sonra girişeceğim onlara

    Just inject lol

    Şimdi full IV pokemon kovalıyorum zaten breed ve GTS ile. Inject denedim de kendim injectleyince gtsten ya da wonderdan gelen injectli Pokemon kadar keyif alamadım. Çünkü öyle de iyi kötü emek harcanıyor.

    Ya ben zaten bu Sun & Moon daki SOS Battle olayını sevdim baya. Mesela bi Tinted Lens Butterfree kasayım dedim. Bu jenerasyonda Air Slash de gelmiş. SOS Battle ile 70-80 tane caterpie yi hızlıca kestim ve en son yakaladığımın hidden ability si ve 31/31/23/10/31/31 IV dizilimi vardı. SOS Battle da zincirleyince 4 tane 31 IV garanti ve hidden ability ihtimali yüksek oluyor.

    Tabi gönül isterdi ki Special Attack 31 olsun Attack 10 olsun ama işte biraz çaba sarfederek istediğin IV-Ability-Nature dizilimini bulmak önceki jenerasyonlara göre çok daha kolay. Bir de super training var ama gerçi bottle cap kasması uzun sürüyor. 1-2 jenerasyona oyundaki diğer sorunları da giderirler. Şu an çok spesifik bi IV dizilimi aramadıkça ve Hidden Power derdi yoksa zaten hile yapmak için fazla sebep kalmadı oyunda.




  • Oyun gercekten kolay olmus onceki serilere gore (Battle Tree disinda, orasi felaket zor) ama yine de 120 saati devirmeme ragmen yapamadigim cok sey var ve duzgun bir takim kurabilmis degilim.

    Aslinda trade isine de hic girmeme gerek yok zaten 2. jenerasyon disinda tum oyunlar var + dediginiz gibi full iv ve hidden ability olayi asiri zor degil ama zaman problemim cok var. Direkt olarak da hile yapmak istemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de internette gruplar var istediğiniz pokemonu özellikleriyle yazıyorsunuz size takas ile yolluyorlar. Tabi çoğu hileyle yapılıyor ama göz görmeyince sorun yok
  • Evet redditte falan oyle yerler var. Ben twitch'de takiliyorum bu aralar dun oradan guzel seyler dusurdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar speed boostlu blaziken ariyorum fazladan guzel ivli blazikeni olan varsa yardimlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunlardan sun yada moon birip x ile değiştirmek iseyen mesaj atabilir kutulu olarak üzerine 30 lira da para veririm.
  • Beyler pokemon moon a lig için pokeler arıyorum trade ile verebilecek varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1822 0310 6448 fc kodum scizoru olan eklesin :D
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam hort yapmak gibi olmasın fakat bizzat denedim online battle yapma imkanı bulamadım fakat GTS de hiçbir sıkıntı yok 3-5 defa GTS takas yaptım bir sorun olmadı. Esas sıkıntı oyunu nasıl elde ettiğiniz değil oyunda hile yapmanız ve online battle yada takaslarda hackli pokemon kullanmanız.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Ağustos 2019; 19:8:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.