Şimdi Ara

Pokemon Unite mobil platformlara geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pokemon Unite mobil platformlara geldi



    Pokemon Company ve Tencent Timi ortaklığı ile Nintendo Switch için geliştirilen Pokemon Unite oyunu bu hafta mobil platformlara geldi. Çapraz platform desteği ile 5v5 mücadeleler başlıyor. 



    Pokemon Unite neler sunuyor?



    Pokemon Go sonrasında en umut verici oyun olarak görülen Pokemon Unite, eğitimcilerin birbiri ile kıyasıya mücadeleye giriştiği 5v5 maçlara sahne oluyor. Konseptin alıştığımız saf dışı bırakma ve Pokemon toplarını kazanma animasyonları aynen işlenmiş. 



    Ayrıca Bkz.Resmileşti! Battlefield 2042'nin çıkış tarihi ne yazık ki ertelendi



    Kısa bir eğitimin ardından başladığınız 5v5 mücadeleler stadyumlarda gerçekleşiyor. Bir yandan rakip takımı öldürerek toplarını elde ederken diğer taraftan yapay zekâ düşmanları öldürerek skor yapacak topları toplamak gerekiyor. 



    Her ekibin bir skor alanı var ve düşman bu alan girdiğinde yavaşlıyor. Kendi alanında ise canı doluyor. Öldüğünde ise yeniden başlangıç noktasından oyuna dahil oluyor. Skor yaptıkça Pokemon karakteri ve vuruş hareketleri evrim geçiriyor. Oyunda amaç verilen süre içerisinde skor yapacak topları toplayarak skor alanına bırakmak. 



    Nintendo Switch üzerinde ikinci sezonu başlayan Pokemon Unite oyunu pek çok etkinlik ve turnuva ile mobilde de hareketli anlar yaşatacak. Çapraz platform desteği için Switch ve mobilde aynı hesabı kullanmak gerekiyor. 









     









  • oynuyoruz kanka 5 lwl olduk bile. ama veled çok fazla oyunda. ve o paylaştığın görsel sanki switch görseli gib androidde öyle değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samura ii -- 23 Eylül 2021; 15:09:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.