Şimdi Ara

Polimer Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
18.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Duygu Merhaba

    Yalova Üniversitesi Polimer Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisiyim.

    Donanımhaber forumundaki yorumlar üzerine sana bu maili gönderme gereği duydum.

    Seni bölümden bayağı bir soğutmuşlar. Ben bu bölümde okuyorum. Bu yıl 2. sınıfı okuyacağım. Bu bölüm Yalova Üniversitesinin en sağlam bölümlerinden biridir. Öyle sanayide tanınmadığı falan da yok. Biz her fuarda bölümümüzü sanayiciye tanıtıyoruz. Bilmeyen de öğreniyor. Bu üniversiteye Türkiye'nin en büyük şirketlerinden yöneticiler bölümü tanımak için geliyor. İş bulamamaktan korkmana gerek yok.

    Eğer sıralamaların 70000-100000 bandındaysa mesleksel olarak yapabileceğin en iyi tercihlerden biri bu bölümdür. Bölümün önü çok açık. Bir de yeni kurulmanın bütün sancılarını biz yaşadık. Evet biz 6 hafta laboratuar bekledik ama siz bunu yaşamayacaksınız. Bence kimya üzerine çalışmak istiyorsan bu bölümü yaz. Kaybetmezsin.

    Sana açık açık okulumun dezavantajlarını da söyleyeyim. Yalova Üniversitesi çok yeni. Öyle büyük üniversitelerdeki gibi hergün konser eğlence falan yok ama yeteri kadar da var. Henüz kampüsü yok ama siz ikinci sınıfta kampüse geçersiniz en geç. Bir de şehir biraz küçük ama büyük şehirlere çok yakın. Sıkıntı değil.

    Benim söyleyeceklerim bu kadar. Soracağın birşey olursa mail atabilirsin.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynax91 -- 22 Temmuz 2011; 13:11:30 >




  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama.Yalova üniversitesinde bu bölümü okuyan arkadaş varsa veya bilgi sahibi biri bana yardımcı olabilir mi?Bursa da oturuyorum bu bölüm veya karabük metalurji istiyorum.Sizce hangisi daha mantıklı bursaya yakın olması ile yalova daha sıcak geliyor ama bölüm olarak kaygılarım var.Lütfen yardım ediniz
  • Ben polimer mühendisliğinde son sınıfta okuyorum, bizden önce okul iki mezun verdi. Şu an bir bölümü Yalova Üniversitesi'nde yüksek lisana yapmakta, sektörde iş bulanlar mevcut veya başla okullarda yüksek lisans yapmaktalar.Her mühendislikte olduğu gibi sektör kaliteli eleman arıyor, polimer mühendisinin işini herhangi bir kimyagerin yapabileceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.