Şimdi Ara

Polis Akademisi HAKKINDA YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12.sınıf öğrencisiyim.Derslerimde gayet başarılıyım.Denemelerde en az 370 puan alıyorum ve polis akademisine hazırlanyıroum.Hedefim polis akademisi sınavını kazanmak FAKAT

    c943a57649a7http://www.pa.edu.tr/?appcode=web_haber_detay&newsID=defb143b-1ca4-44be-8912-c943a57649a7

    Adlı adreste ''Bu kapsamda 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Fakültesi’ne Lise Kaynaklı Öğrenci Alınmayacaktır.'' yazısı bulunuyor.

    YANİ LİSE MEZUNU ÖĞRENCİLERİ ALMAYACAKLARMI.Polis akademisi mülakat ve giriş koşulu bilgilendirirseniz çok mutlu olurum arkdaşlar.







  • HELCI kullanıcısına yanıt
    2015 de liselerden öğrenci alımı yok diye biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Temeli Yeni Gökdelen

    2015 de liselerden öğrenci alımı yok diye biliyorum

    Anladım hocam.Ozaman yapacak bişey yok.inş seneye açarlar önünü
  • akademi olsun harp okulları olsun sanıldıgı kadar kolay okunabılecek yerler degil. Buralara girmek ısteyen arkadasların akademı ve harp okullarında okuyan kısılerle bızzat gorusmelerını tavsıye ederım.Dısarıdan goruldugu gıbı hazır meslek degil.Tavsıye nıtelıgındedir.
  • liselerden alım yok diyen arkadaş yanlış biliyor. Polis akademisi kapandı artık. Öğrenci alımı yapılmayacak ister lise mezunu ol ister türkiye birincisi olup üniversite mezunu ol. PMYO'dan alım yapılıyor artık. Bu sene son kez yapılacak diye biliyorum bende pmyo ondan sonra üniversite mezunlarından alacaklar memur olarak. Komiser falan yetiştirmek içinde ayrı okul falan açacaklar diye bir söylenti var. Ama Pmyo hakkında dediğim kesin. Sınav içeriği bile açıklandı 80 soru kpss düzeyinde orta derece bir sınav.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saymin123

    liselerden alım yok diyen arkadaş yanlış biliyor. Polis akademisi kapandı artık. Öğrenci alımı yapılmayacak ister lise mezunu ol ister türkiye birincisi olup üniversite mezunu ol. PMYO'dan alım yapılıyor artık. Bu sene son kez yapılacak diye biliyorum bende pmyo ondan sonra üniversite mezunlarından alacaklar memur olarak. Komiser falan yetiştirmek içinde ayrı okul falan açacaklar diye bir söylenti var. Ama Pmyo hakkında dediğim kesin. Sınav içeriği bile açıklandı 80 soru kpss düzeyinde orta derece bir sınav.

    akademının suan kapandıgı falan yok.2014-2015 akademık takvımıne bakarsan lıse kaynaklı ogrencı alım tarıhı de konulmus.2014-2015 yılında lıse kaynaklı ogrencı alınır mı alınmaz mı orası yıne de bılenemez tabı. Ancak suan kapandıgıyla ılgılı ne resmı bı belge var ne de bır acıklama




  • Akademi öğrenci almayacak komiser tanidigim var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrencı alınıp alınmayacagı kesın olarak bellı degıl oyle bı durum olsa akademık takvımde yer alması sacma 2014-2015 akademik takvım
  • Bu sene akademiye giriş engelini kaldırırlarsa çok iyi olur.çünkü 2 seneden beri vücut olsun ders olsun kelam olsun çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.