Şimdi Ara

Polis arabayi bagliyordu 277 tl ile yirttik( cam filmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takip edenler bilir gecen cuma aracimi sattim ve sali gunu yeni aracimi aldim . Bugun oglen iki gibi esatdaki aspavaya gidiyorduk arkadaslarla esada cikar cikmaz cekiciyle hazirda bekliyen ekip hemen bizi cevirdi. ( aracim scirocco ozellikle luks ve iki kapili araclari ceviriyordu). Ehliyet ruhsat istedi verdik sonra yanima geldi beyefendi aracinizi baglicaz dedi neden diye sordum plaka ve cam filmi dedi . Plakalarim muhurlu orjinal ancak ustunde bu yeni cikan kabartma harflerden var filmler ise arka camlar orjinal karartmali camlar onlerde ise film oldugu belli bile olmiyan en ince cam filminden mevcut . Abi yapma etme filmden arabami baglanir derken bi yandanda sokmeye basladik ilk plakalari soktuk . Bu arada kendisi ceza yazmakla mesguldu . Arabanin faturasinda arka camlarin karartmali oldugu yaziyordu ekstra siparis edilmis onu gosterimce bir hisimla geldi ve on camdaki filmleri buldu ve soktu keske sokulmeden resmi olsaydi . Piyasada bulabilceginiz en ince cam filmi . Neyse soktuk ettik peki baglamayim dedi ve tam 277 lira ceza yazdi . 1 haftada sure verdi madde yazdi 1 hafta icinde trafik subeye kontrole gitcem .
    Yani ozet olarak cam filmi arti kabartmali plaka 277 lira . Cam filmi serbest filanda degilmis boyle ispatlamis olduk .
    İnanmiyanlar icin ceza makbuzunu ss liyebilirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de bu aralar arabaya en incesinden film taktırmayı düşünüyordum ama sizin bu yorumunuzu okuduktan sonra vazgeçtim. Ama benim anlamadığım oturduğum yerde 520 bmw var ön cam dahil simsiyah bu arabaya birşey demiyorlar mı? Camlar karartmalı olarak fabrika çıkışı olunca sorun olmuyor biliyorum ama ön cam da simsiyah bu da mı fabrika çıkışı acaba?
  • Cam filmi yasak fakat polis arabalarinda bile mevcut, polise ve duruma gore degisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm protokol araçlarını da men etsinler o zaman trafikten saçmalığa gel....
  • Twitterdan birkaç haftadır özellikle Ankara' da cam filmi ve sonradan eklentiler konusunda affetmediklerini okuyorum. Özellikle sene başında tüm il emniyetlerine bu konuda yazı gittiğini biliyordum. Sanıyım bu genelgeyi Ankarada sıkıya almışlar. Ankarada Radarlar konusunda da baya bir sıkı takip var. Şehirin her yeri sivil ve resmi radar aracı kaynıyor. Filmi bende yaptırıcaktım ama son durumlardan dolayı farklı alternatifleri düşünüyorum artık.

    Birde bu sıralar filmi çekenlerde yoğunluk artmış. Geçen bir aksesuar satan yer gittim muhabbetimiz çok olduğundan muaneden sonra film yaptırıcağım kaça yaparsın dedim. Abi seni severim bu sıralar filmden uzak dur bak şu dükkana gelen arabaya 2 hafta önce film çektik eleman yine getirdi trafiğe yakalanmış cezasını yemiş sonrada söktüğünü tekrar yaptırmaya getirdi boş yere sende parandan olma dedi.

    Bu yüzden filmciler için sıkıntı yok trafiğin yakalayıp söktürmesi ve tekrar film yaptırmaları adamların işine geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 19 Şubat 2015; 22:28:16 >




  • cam filmine ceza yazılıyor ama belli başlı arabalarda daha çok oluyor bu, sedan e-f sınıfına yazana rastlamadım daha ama scirocco, honda civic, subaru ve mitsubishi spor tarz arabalara acımıyorlar, hele tek kapı gördüklerinde didik didik inceliyorlar kesin birşey çıkarırız diye
  • geçmiş olsun

    film sadece açık renk olursa güzel bişey tamam...

    ama plakayla oynayanlara bende gıcık oluyorum yok harf takmalar yok efendim app tarzı kenar boyalarını silmeler kalınlaştırmalar v.s bunlar gereksiz şeyler ve heleki mühürsüz plaka resmi olmadığından dolayı her şekilde şüphe uyandıran bir konu,ceza yazılması yanlış değil bence...

    çünkü sen iyi niyetlisin ama bunu serbest bırakırlar bütün üçkağıtçılar plaka değiştirir suç işleyebilirler
  • Bir haftalık süreyi mecbur verecekti zaten, bağlayamaz. Ancak kontrole gitmezsen yakalama şerhi düşer. Film olayı ruhsata işlenmedikçe yasak. Yapacak bir şey yok.
  • Cam filmi yasagı kalkmadımı ya benim araç on cam harıc fılmlı kac kere cevırmeye gırdım bır durum olmadı belkıde yasadıgımız yerden kaynaklı. :)
  • geçen hafta barbaros bulvarından yukarı çıkarken polis durdurdu,bey efendi evrakları rica edebilirmiyim dedi.

    ben'de torpidodan çıkarttım verdim,?.ruhsatı inceledikten sonra bir eksik olmadığını anlayınca,aracın etrafında fazlalık

    var'mı diye bir tur attı.?.garibimin yüzü asıldı,şayet bir eksik veya fazlalık olsaydı taksim gazinosuna bir bilet

    kesecekti..))))))))


    eeeeee ne şeytanı gör ,nede şerrinden kaç.?.siz siz olun araca negatif bir durum eklemeyin..bu söz parayı kolay

    kazananlar için geçerli deyil..


    sevgiler ...


    efsanemühendis...zkz...




    HER'GÖZÜN BAKIŞINA,HER'SÖZÜN AKIŞINA İNANMAYIN.?.
    BİLDİĞİNİZ DOĞRULARI PAYLAŞIN.?.
    PAYLAŞMADIĞINIZ HER DOĞRU,BİR BAŞKASININ YANLIŞINDAN DAHA DEĞERSİZDİR.?.

    efsanemühendis...zkz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.