Şimdi Ara

polisi nasıl şikayet ederim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
25.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sikayetin eskiden cozulebilirdide simdiki devlet duzeninde arkasi saglamsa ve buna guveniyorsa tum eskiyaligini sergileyebilir, arkasi saglam degilsede adam gibi gorevini yerine getirmeye calisir, olan bu.

    Senin durumunda bimere sikayet et onlar gerekli yerlere iletir



    Ama senin yerinde olsam ve yanimda kufretse bana mi kufrettiniz beyefendi derdim aninda telefonu cikarip adli gorevli polislerin gelmesini istiyorum onlari cagiracagim deseydiniz aninda kuzuya donerdi, ne olursa olsun



    Bende soyle soyleyeyim araca ruhsat cikarttiracaktim emniyetten aslinda o emniyetin ust gorevlisi her kimse onunla gorusup aninda hallettirebilirdim mesai saatide sonuna yaklasiyordu, oturdum sirami bekledim, mesainin bitmesine 10 dakika kala memur sizin isiniz yarina kaldi diyince gorevimi soyledim aninda kalkmaya calisan memurlar bile oturup benim isimi yapmaya calisti, bu marifet degil ama normal vatandas gibi halletmeye calisinca yukaridaki arkadasin durumuna dusuyorsunuz ne yazik ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kötü niyetli polise gitmeden önce tedbirinizi önceden alabilirdiniz. Mesela telefonda ses kaydı açıp tüm konuşmaları kaydedin. Özellikle ikinci gidildiğinde yapılsaydı küfürlerde kaydedilmiş olacaktı ve tanıdık olmayan herhangi bir emniyet müdürü dinlediği takdirde uyuz olup görevine son verebilirdi.

    Ayrıca 20 TL isteyen alçak ve dolandırıcı büfeye de selam olsun. Keşke internet kafeye gidip 1 TL ile çıktısını alsaydınız Ek1 formuna herkes her yerden ulaşabilir. Ben 20 TL lafını duyduğum an, o formu rolu yapıp buyur sana lazım olur derdim ve internet kafeye giderdim. Resmen emniyet müdürlüğünde yasal dolandırıcılık yapıyor, ironik.


    Son olarak bu işin peşini bırakmayın savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Görevinde iyi niyetli bir savcı bu işin peşini bırakmaz. O polisin kamera kayıtlarını incelediği takdirde haklılık payınız ortaya çıkar. Çok geçmiş olsun.

    -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 30 Aralık 2017; 14:12:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: herscher

    Forumdaki polisler kendini belli etti. Polislerin özellikle genç yaştakilerin ne olduğunu, paçalarından pislik ve ego aktığını hepimiz biliyoruz. Geçenlerde yunus çevirdi üstümü başımı arıyor, saf yakalayamadı benimle düzgün sohbet muhabbette. Yere de sigarasını koydu yeni yaktım atmayayım diye. Gelene geçene yavaş lan sigaraya basma vs tarzı laflar. Polislik hiçbir şey olamayacağını anlayıp son çare para kazanmak için yapılan bir meslektir. E sende bir baltaya sap olamamış adamı kanun ve düzen koruyucusu yaparsan, adam kendini kanundan üstün görür.

    Ne polisim ne de hedefim polislik.



    "Polislik hiçbir şey olamayacağını anlayıp son çare para kazanmak için yapılan bir meslektir."



    Bu nedir? Bu kuyruk acısı nedir? Sanırım bi polis seni baya bi ezmiş hırsını burda böyle saçma şeyler yazarak çıkarmaya çalışıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ülkenin memuru böyle arkadaşlar geçen askerlik şubesine gittim bulunduğum ilçenin dışında bi şubeye gittim ve zaten e-devletten randevu alarak gittim yani kendi ilçende gitme gibi bir zorunluluk yok. Belediye değil bu sonuçta hepsi şube adı üstünde.

    Neyse gittim kimliğimi verdim dedi sen avcılarda oturuyorsun burda işlem yapamayız git kendi şubene, dedim e-devlet randevum var milli savunma bakanlığının sitesinde de belirtilmiş adam diyor yok yapamayız iyi dedim bekle girdim içeri gişelerdeki kadının birine sordum oda aynı şeyi söyledi.

    Sonra dedim iyi bakalım bi milli savunma bakanlığını arayayım onlar ne diyecek Hoop demez mi bekle bir müdür gelsin bakalım ona göre işlem yaparız

    Müdür geldi yapın işlemlerini dedi

    Bunlar oraya gelen üni falan okumamış saf arkadaşları istediği gibi kandırıp laf söylüyorlar alışmışlar, 2 ters yapınca hepsi oturdu kaldı yerine. Birde saat 1.30'da öğlen tatiline girmeleri gerekiyor 1'de ne hikmetse sistem bozulmuşmuş ayak yapıyorlar. Başka arkadaş dünde geldim yine aynı şey oldu dedi. Dedim neyse 1 günlük işim var ses çıkarmıyım da alayı çakal bu memurların işten kaytarma tek dertleri.




  • Şu anda OHAL kapsamında polis kral. Hiç bir şey yapamazsınız arkadaşlar. Geçen sokakta iki polis kadını dövdü, haber bültenlerine düştü. Ertesi gün mahkemeden yayın yasağı geldi.


    Fethi Sekin gibi cefakarlar da var bu teşkilatta, 20 yaşında bıyığı terlememiş deneyimsiz ve saygısızlar da var.
  • Akp’nin yarattığı polis devletinde polisi devlete şikayet edemezsin, ancak gündem olacak bir dayak olayı olursa soruşturma açılır soruşturma sonrası polis bir süre açığa alınır sonra kıytırıktan bir kınama verilir polis görevine geri döner.



    Senin olay için hiç umut yok. Benim yaptığım bir şikayet sonrasında emniyet amiri falan benle görüşür şikayetimi dinler diye beklerken şikayetçi olduğum polis bana ulaştı “şikayetçiymişsin benden nedir konu görüşelim” demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sicil no aldıysan direkt valilğe dilekçe yazıp olağan dışı davranışları dilekçede uygun bir dille anlat. ha ne kadar dikkate alırlar orası ayrı mesele.Memlekette ne adalet ne de hukuk kaldı artık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JMaharaja


    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    O an orada sorsaydınız keşke nereye şikayet edeceğinizi.

    Adam direkt sinyali vermiş size akıl vermeyin para verin diye

    İnceyi yakalamışsın.

    Aslında adam baya kalın yapmış




  • Önermeye karşı tez olmayınca galiba böyle saldırı sorularına geçiliyor adam haksızsa haksız dersin. Ki dememişsin doğrudan soru yağmuruna başlamışsın demek ki zaten adamın yazdığını en başta kabul etmiş durumdasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 30 Aralık 2017; 17:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bi ara bimer'e bu göndermiştim, kurallara uymamak için direnen polislere yaptırım yok mu diye? polisin hakkıdır yapar özetinde bir mesaj geldi. kimi kime şikayet ediyorsak
  • Babam emekli polis. Aslinda son gune kadar calismak istiyordu ama yeni gelenlerin egosu, kendilerini kanundan ustun gormeleri,ahlak,yol yordam bilmedikleri gerekcesiyle emekli oldu.



    Zaten yeni polis olan cogunlugun tek derdi para, vatanin milletin sulh icinde yasamasi icin girenlerin sayisi 1 elin 5 parmagini gecmez. 1 ay maaslari yatmasin rusvet yemeye, herseyi bosvermeye meyilli bir cok polis taniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 bimer olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gider adresini falan alır sistemden, daha büyük rahatsızlık bile verebilir; burası Türkiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Devleti temsil eden adam daha Türkçe yazamıyor, derdini anlatamıyor; millete nasıl yardımcı olacak?



    Kardeşim milletin vergileriyle alınmış devletin silahını belinize takınca hepiniz Deli Dumrul oluyorsunuz. Özellikle son 15 yılda diğer yorumlarda denildiği gibi önüne geleni polis yaptı devlet, sorgusuz sualsiz. Her ne kadar şu an bi kısmı temizlense de bunda fetönün payı da yüksek.



    Umarım emniyet teşkilatı bi an önce düzelir ama hiç ümidim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimer cimer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loklikelance95 -- 30 Aralık 2017; 20:38:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boombip


    quote:

    Orijinalden alıntı: fofer

    Bak, mesela bu arkadaş hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 301/2 maddesini ihlal ettiğini düşündüğüm için suç ihbarında bulundum.
    Bu kadar basit.




    hukukun bizzat içinde bulunan biri olarak beni tebessüm ettirdiniz. bu evrakla vaktini harcayacak insanlara hiç mi acımadınız. bence kul hakkına girdiniz bunu yaparak

    Hukukun içinde biri iseniz bu mesajın içeriğindeki suç unsurunu görememeniz garip.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waltran

    Önermeye karşı tez olmayınca galiba böyle saldırı sorularına geçiliyor adam haksızsa haksız dersin. Ki dememişsin doğrudan soru yağmuruna başlamışsın demek ki zaten adamın yazdığını en başta kabul etmiş durumdasın

    Ya sen ne diyorsun Allah aşkına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Yav he he, mülakatmış. Biliyoruz o mülakatların nasıl olduğunu :))



    Devleti değil, çalıştığı kurumu temsil ediyormuş; çalıştığın kurum zaten Koç Holding’e bağlı. Beni şaşırtmayan bir polis memuru daha..

    Allah milletimize sabır versin, herkesi kendini sosyokültürel anlamda geliştirmiş, vicdanlı, empati sahibi polislerle karşılaştırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Maaşını reiz cebinden mi ödüyor? Bir ay bu devlet size maaş vermesin o zaman görürüm sizin vatan sevginizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Adli görevli polisler? 😄 Yahu neler sallıyorsunuz böyle vallahi ağzım açık kaldı. Herkes maşallah dedektif. Daha emniyetin birimlerini bilmiyorsun burada sallıyorsun. Adli görevli polismiş :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.