Şimdi Ara

polo 1.0 2018 model krank kasnağı kam mili problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, 2018 model 1.0 tsi polo dsg 76.000 km benzinli model araca sahibim. aracı kullanırken geçenlerde bi anda motordan şakır şakır çok garip bi ses gelmeye başladı.


    aracı çekiciyle servise götürdük. neyse servis aradı kam mili krank kasnağı parçaların değişmesi gerektiğini 18.000 tl den 11.000 tl ye iyi niyet garantisi ile değişeceklerini söylediler.


    araç yetkili servis bakımlı. ilgili parçalara baktım motor içinde bizim müdahale edebileceğimiz bi yer değil. bununla ilgili tüm sorumluluk bizde mi motorun içerisinde bizim müdahale edemeyeceğimiz bir parçada 4 yıllık araçta olursa ne gibi haklarımız var. bi yol gösterirseniz sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onay vermeden önce dışarıdan iyi bir servisten fiyat alın çok fark var ise dışarıda yaptırın yakınsa serviste yaptırın servis 6 ay garanti sunuyor yaptığı işleme.

  • Kam mili mi değişecekmiş? Ne alaka??

    Kam mili için bildiğiniz motorun külbütör kapağı sökülmesi gerekiyor bence bi yanlışlık olabilir

    Krank kasnağını anlarım tamamda bence başka ustalarlada görüşün. Daha 76.000 kmdeki aracın egzantrik mili değişecek kadar bi durum olmamıştır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yaşında 76 bindeki arabada normal sürüş şartlarında ve yetkili servis bakımlarıyla bu tarz arıza olması normal değil bence. Yeterli sabır ve imkanınız varsa işi yargıya taşıyın. Her şekilde daha karlı çıkarsınız bence.

  • 2 yıl garanti veriyoruz demişler siz de kabul edip almışsınız, ortalama 4.5 yıl olmuş...


    Herhangi bir hakkınız yok.

  • Aynısı aynı yıl aynı motorlu Ibiza da arkadaşımın başına geldi. Serviste 5 dakikada krank kasnağına işlem yapıp yolladılar. Küçük hacimlerde gevşeme yapıyor demişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 TSi taş gibidir 250-300 bin km çok rahat gider. Avrupa'da 555 bin 555 km yapan Octavia gördüm instagramda 1.0 110 luk.



    polo 1.0 2018 model krank kasnağı kam mili problemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.