Şimdi Ara

Polo GTI ilginç sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaşlar. 2012 model Polo GTI aracım var. 56 bin km de. Bakımları serviste yapılmaktadır. Düne kadar yağ yakması dışında bana bir sorun çıkarmamıştı. Dün ve bugün çok değişik ve sinir bozucu olaylar yaşadım, sabah ilk işim aracı servise götürücem. Öncelikle dün, Çekmeköy'den Altunizade metrobüs durağına arkadaşımı almaya gittim. Farlarım gayet güzel bir şekilde çalışıyordu. Aracı park ettim , arkadaşımı 15-20 dk kadar bekledim ve geldikten sonra aracı tekrar çalıştırdım o da ne sol far yanmıyordu. Ledler yanıyor fakat xenon yanmıyor ve direksiyonu sola çevirince yanan statik viraj farı da yanmıyor. Önce dedim ki galiba ampul patladı ancak daha sonra viraj farının da yanmadığını farkettim. Hadi Xenon ampulu patladı, viraj farının halojen ampulude mi aynı anda patladı ? Bugun yaşadığım olay ise polo gti'larda sağ ön amörtisör kulesinin orda bir mekanizma var. O mekanizma sayesinde içeriye suni motor sesi verilmekte hoparlorlerden. Her neyse Caddebostan'dan Çekmeköy'e dönüyordum , 1. köprü yolunda Uzunçayır yokuşunu çıkarken gelen suni homurtu sesi bir anda kesildi ve eve gidene kadar da düzelmedi. Dün far ve bugün bu olay acaba elektrik tesisatında mı bir sıkıntı var ? Araçta sonradan takılan herhangi bir donanım , aparat yok. Sadece ve sadece orta susturucu iptali var onun da elektrikle bir alakası yok. Bu durum hakkında herhangi bir fikir yürütebilecek var mıdır ? Bu arada farla alakalı göstergelerde herhangi bir uyarı , işaret vs çıkmadı. Her şeyi uyaran araba bunu neden uyarmadı ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeskaGan -- 7 Aralık 2015; 0:50:43 >







  • Oncelikle gecmis olsun. Sikintisiz bu sorunlardan kurtulmaniz dilegiyle.

    Servise orijinal egsoz ile gidin de laf edilecek birsey birakmayin bence ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Hocam servis tanıdık evimin karşısında, aracı zaten biliyorlar bugüne dek sıkıntı olmadı egzozdan ötürü garantiden bir işlem bile yaptılar geçen sene. Geçen hafta muayeneden bile geçtim bu şekilde kusursuz. Zaten bu tip araçları alanlar illa ki bir takım modifikasyonlar yapıyorlar, bunlara göz yummazlarsa servise gelen araç kalmaz doğru düzgün. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada.
  • Geçmiş olsun hocam sorunun ne olduğunu bilmemek daha çok bunaltıyor insanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
    https://www.youtube.com/watch?v=VnpiW0V3l1g motor sesi için cihaz bu

    ha şahine torosa takılan elektirikli blow off ha bu işte farkeden birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 7 Aralık 2015; 1:46:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aracı servise götürdüm 2-3 saat serviste kaldı araç. Sonuç: Sol far ampülü patlamış, yenisi serviste 450 lira ben dışarda yarı fiyatına buldum aynı ürünü orjinal ampül ancak daha almadım alacağım Allah izin verirse. Statik viraj farı xenona bağlıymış o sebepten ötürü yanmıyormuş yani o ampül sağlam. Yapay motor sesi veren modül de bozulmuş zaten böyle bir şeyin olduğunu ben söyledim, yerini dahi ben gösterdim haberleri yoktu. VW Soundaktor diye geçiyor parça, yenisi Türkiye'de yok istersem Almanya'dan sipariş geçeceklerdi, fiyatı belli değil bende istemedim ve araba şu an çok sessiz oldu hoşuma gitti kafamı dinledim biraz. O parçayı da eğer kazalı , pert bir arabadan ucuza denk düşerse almayı düşünüyorum onun dışında almayı düşünmüyorum. Elektrik aksamında bir sıkıntı yok tesadüf dediler ikisinin arka arkaya gelmesi. Bunlar için hiç bir ücret ödemedim, bunun sebebi ise servis danışmanımla aramın çok iyi olmasıdır. Aksi halde arıza tespit ücreti vs. ücretleri varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeskaGan -- 7 Aralık 2015; 18:00:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.