Şimdi Ara

POLO MU YENİ CORSA MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Bu yaz bir araba almayı düşünüyorum nasipse .2006 -2007 Polo goal içime daha çok siniyo ancak otomatik şanzumanlı olanı bulmak biraz zor. Yeni corsa(2007-2010) 1.2 1.4 enjoylarda ise easytronik ve otomatik vitesli bir arabayı bulmak poloya göre daha kolay. Polo goal istememdeki amaç arkadaşımda polo tour vardı bu sınıfta birçok arabaya bindim bu rahatlığı alamadım. Polo otomatik confortline bulunabiliyo ancak direksiyonu 4 kollu ve çelik jantı pek hoş değil anlayacağınız tekrar masraf. Yeni corsa kullananlardan, 2006 ve üstü polo kullananlardan birde ikisini de kullanmış olan varsa onlardan yorumlar almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİCARDOQUARESMA -- 10 Mayıs 2010; 17:33:57 >



  • arkadaşım 2007 polo goal (1.4 dizel)aldı. 2 ay kullandı ve sattı. bende sıfır bir corsa 1.2 aldım şimdi soruyorum ona polo mu corsa mı diyor tereddütsüz corsa diyor.
    Ben otomobiller konusunda fazla tecrübeye sahip değilim, ilk arabam corsa.
    ama çevremdeki dostlarım ve fikirlerim beni hep "polo mu corsa mı?" sorulduğunda 'kesinlikle corsa'- demeye yöneltiyor.
    En iyisine siz karar verirsiniz. iki aracıda test edin imkanınız varsa.
    Not: bu arada corsadan çok memnunum.
  • 2007'de uzun uzun bakındıktan sonra Corsa Sport almıştım...Birkaç ay sonra şirket aracı olarak bize Polo verdiler. Belki full değil tamam ama gerçekten kötüydü,işçilik ve mazleme kalitesi olsun,yol tutuş ve direksiyon tepkileri,frenler vs. bence gayet vasat idi.
    2009'da ailemize 2. Corsa'yı kattık..Yine Corsa seçtim,çünkü kalitesinden memnun idim,fiyatına göre alabileceğimiz en iyi araç idi.

    Polo Goal hiç kullanmadım.Bu yüzden performans , yol tutuş ve servis hakkında yorum yapmayacağım..Bizdeki Polo'yu da InterCity hallediyordu servisleri vs.
    Ancak alıcı gözle bakıldığında aracın içi bomboş duruyor.Dış tipi güzel olsa da,kaliteli bir araç değil izlenimi veriyor şahsi düşüncem.
    Şu iki resim arasından farkı görebilirsiniz.

    http://www.arabam.com/arabamtest/vw_polo_14_2005/onkonsol_xx.jpg
    http://img517.imageshack.us/i/59903870no2.jpg/

    http://images.forum-auto.com/mesimages/444254/Corsa_cosmo-07.jpg




  • Yorumlarınız için teşekkürler . polo goal modeli makyajlı ve diğer confortline premline bunlara göre daha güzel durduğu için daha sportif olduğu için düşünüyordum ancak piyasada çok az. yeni corsaları da görüyorum aslında güzel araba diyorum ama sanki biraz bayan arabası gibi diye düşünüyorum bazen. Ben kararımı değiştirdim golf 6 higline dsg ler var erişebilirsek onu alcaz olmadı yine polo ve corsa arasında seçim yapcaz.
  • Arkadaşlar,
    Yeni Corsa CDTİ 1.3 2007 model aracım var.Geçen hafta tesadüfen ww' yolum düştü.Yeni poloyu görüp inceleme fırsatım oldu.Çok beğendim.Şimdi Corsadan soğudum ve bir ay sonra satıp yeni polo almaya karar verdim.Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? (Bu arada almaı düşündüğüm 1.6 dizel comfort modeli) Bu düşüncem konusunda neler söylersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.