Şimdi Ara

POLYPAD 100 android 7’ Tablet Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
42.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty


    quote:

    Orijinalden alıntı: msksefa

    arkadaşlar mesela facebook ta ki uygulamalar açılıyormu örnek top eleven. tv seyredilebiliyor mu tabiki wifi aracılığıyla. youtube sorunsuz izleniyormu birde videolarda ses önce görüntü sonra diyor arkadaşlar bu sürekli olan bir şeymi acaba teşekkürler şimdiden



    youtube sorunsuz izleniliyor yukardada söyledim video da ses sonradan geliyor yanı bir ses kayması mevcut buda rahatsız veriyor.

    ayrıca piyasada bir çok yeni ürün geldi neden bu ürünü alıyorsunuz anlamıyorum.
    Aceleniz yoksa bekleyin.



    mvideoplayer kullanıyorum kesinlikle herhangi bir ses kayması sorunu yaşamadım. avi de denedim mkv de,altyazılı olarak izleyebildim.
    kendi hafızasına bişeyler indirebiliyorunuz sd kart takarsanız. yalnız oyun kurmada sorun var. yer yok deip duruyor sd kart ve kendi hafızası boş olduğu halde.
    hoparlörü berbat ama düzgün bir kulaklıkla kulaklık çıkışı gayet iyi.
    skyfire yükleniyor. tüm sitelerde gezebiliyorsunuz(mobile yada normal haliyle mesela donanımhaberin iki versiyonunada girebiliyorum) ve skyfire ile çoğu flash video izlenebiliyor(solda çıkan video bölümüne basmalısınız)
    3 gündür kullanıyorum ve 175 lira kargo dahil alınabilecek daha iyi bir ürün görmedim ben. bir tek oyun problemi var bana göre gerçi guitar hero 5 i açtı rahat oynatıyor baya sevindim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 10 Haziran 2011; 21:44:28 >




  • normal videolarda demedim zaten , youtube'dan video izlerken kayma vardı.
  • Youtube dada bir sorun gormedik(6 kiside var cevremdeki).gerci ben mevcut youtube programindan izliyorum. Bence sizdeki sorun devam ediyorsa uygulamayi yeniden yuklemeyi deneyin.
  • olabilir sizde sorun yoksa belki programda veya sistemde bi yavaşlıktanda kaynaklanıyor olabilirdi.
    bu arada ben cihazı iade ettim
  • ARKADAŞLAR ACİL!!!
    poypad almayı düşünüyorum ancak hepsiburada daki yorumların birinde nokia dan hotspot yapılamadığı yazmıştı
    ben evde nokia 5800 dan joikuspot ile laptopumdan bağlanıyorum ancak
    polyapad bağlabilen var mı?
    çok acil bu hafta almak istiyorum



    deneyimi ve bilgisi olan arkadaşların cevapları için şimdiden teşekkür ediyorum




  • diger konuya (ana konu) yazarsan daha cabuk bilgi alırsın arkadaşım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 21 Haziran 2011; 1:33:59 >
  • anakonu linki verebilir misin?
    halen cevap gelmedi
  • beyler bu cihaza yani polypad 100 usb bellek bağlayabilen varmı ürünün tanıtım videosunda bellek ve ceşitli çevre birimlerri deniliyor ama taktığımda hiç tepki yok..
  • Bu cihazı kullanan arkadaşlar, cihaz usb girişinde PC ye bağlandığında şarj oluyor mu? bana gelen adaptör evdeki pirizlere uymuyor (fişlerin bağlı olduğu plastik piriz yuvasına girmiyor, kalın geliyor) Ben bu aleti sürekli usb den şarj etsem zararlı olur mu?

    Bir de araç sarjı almak istiyorum. Bu alete uygun bir araç şarjı var mıdır, yoksa çakmağı usb ye çeviren adaptörler var onları mı kullanacağız. Tabi burada yine 1. soru gündeme geliyor.

    Acil yardım bekliyorum, herkese şimdiden teşekkürler.
  • cihaz usb den şarj olmuyor. en azindan benim kullandigim oyle zaten bence mumkun de olmaz çûnkû cihaz 9 yada 12 volt la besleniyor usb ise 5 volt verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 20 Temmuz 2011; 17:05:45 >
  • Bu cihazı HB gördüm ve alıp almama konusunda kararsızım,

    Benim ihtiyacım, düzenli olarak nete bağlanmak, ofis programlarını kullanabilmek, maillerimi takip etmek ve film izlemek. Sürekli seyahat eden biri olarak dizüstünü her yerde aç/kapa yapmak zor oluyor.. O nedenle uygun fiyata bir bir tablet arıyorum. Bu cihazın fiyatı uygun ama sanki benim beklentilerimi karşılamayacak gibi duruyor.

    Kullanan arkadaşım acaba ihtiyaçlarımı cihazla eşleştirdiğin de ne tavsiye edersin?
  • İnternette cihaz hakkında araştırma yaparken, bir arkadaşımızın cihaz ile ilgili incelemesini buldum..Bir çok soruya cevap veriyor.



    Hepsiburada’ya gelen ilk Android tabletlerden olan Polypad 100 piyasaya 350tl fiyat etiketiyle sunulmuştu. Daha sonra çeşit arttıkça ve üst modelleri çıktıkça fiyatı 260tl seviyelerine kadar düştü. Son olarak Android 3.0 tabletlerin ülkemize giriş yapması ve iyiden iyiye tablet pazarının patlaması ile %41′lik indirim ile fiyatı 175tl seviyesine düşmüş durumda. Birkaç haftadır bu fiyattan satılıyor. Ben de bu indirimden faydalanıp alanlardanım. İnternette ürün ile ilgili doyurucu bir kaynak olmadığından bu incelemeyi kaleme alıyorum.

    Öncelikle böyle maliyet odaklı bir ürün satın almadan önce beklentilerinizi çok iyi belirlemeniz lazım. Yoksa cidden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Evet Polypad çok ucuz olabilir, ama çok ucuz diye alıp işinizi görmediği için bir kenara atmanız da olası. Bu yüzden bu aletle ne yapıp ne yapamayacağınızı ve sizin aletten ne beklediğinizi iyi bir şekilde konumlandırmalısınız. Umarım bu yazı size yardımcı olur. Ayrıca yazı benzer fiyat aralığındaki Çin üretimi Android tabletler ile ilgili de fikir verebilir.

    ESTETİK

    Ürünün estetiği tek kelimeyle mükemmel. Mübalağa yapmıyorum, kutusu, inceliği gerçekten elinizde tuttuğunuz ürünün ucuz bir Çin üretimi olduğunu düşünmüyorsunuz. İşçilik kalitesi çok iyi değil, zaten iyi olmasını da beklemiyoruz ama kesinlikle birkaç ay sonra elinizde kalacak, tuşları yerinden fırlayacak gibi durmuyor. Tek rengi var beyaz ve oldukça şık.

    Ben ürünün yanında şurada satılan dock ünitesi olan deri kılıfı satın aldım. Tavsiye ederim, film izlerken dik durmasını sağlıyor.

    PERFORMANS

    Ürünün teknik bilgilerinde 800mhz ARM926 ve 256mb ram olduğu yazıyor. Bir kere böyle bir ürün alırken kesinlikle 128mb almayın, en azından 256mb olmasına dikkat edin. O konuda sıkıntı yok. Cihaz üzerinde aynı anda 10 farklı uygulama açıp, tarayıcı üzerinden 16 tane sekme açarak zorladım, hala takılma olmadan çalışmaya devam etti. Ama işlemcisi söylendiği gibi tam anlamıyla 800mhz performansı vermiyor.

    Smartbench 2010Ürünü Smartbench 2010 uygulaması ile benchmark testine soktum. Productivity index puanı 148, Games index puanı 190 çıktı. Karşılaştırmanız için görseli veriyorum (üzerine tıklayın). İşlemcisi 528mhz olan 2009 yılında çıkan HTC Magic telefonundan daha kötü bir performans gösterdi. Yani işlemci performansı piyasadaki 800mhz lik telefonlar kadar iyi değil. Bunu ne zaman hissediyorsunuz peki? Normal kullanımda, menü geçişlerinde, çoklu uygulama çalıştırmada, web sayfalarını görüntülemede hiçbir sorunu yok. Performans kaybını hissetmiyorsunuz bile.

    OYUN PERFORMANSI

    Ama oyun performansı facia. Alette oyun da oynarım diyen, Android oyunlarına ağzı sulanarak bakan varsa kesinlikle almasın. En ufak bir grafik motoruna ihtiyaç duyan oyun olduğu zaman anında su koyuveriyor. Tablette Angry Birds, Ninjump, NFS gibi klasikleşmiş oyunları çalıştıramadım. Ninjump çalıştı ama kare kare ilerliyordu. Kesinlikle oyun oynamak için dizayn edilmemiş.

    MULTİMEDYA PERFORMANSI

    Bunun altına film, müzik ve fotoğraf performansları giriyor. Öncelikle şunu söylemekte fayda var. Android 2.1 çalıştırdığı için yazılımsal olarak birkaç sıkıntısı mevcut. Örneğin SD kartınız yoksa, internetten indirme, birçok yazılımı kurma gibi temel şeyleri yapamıyorsunuz. Bende misal kendi 4GB’lık hafızasının 2.5GB’ı boş olmasına rağmen, birçok programı kurarken, “Yeterli yer yok” şeklinde hata verdiğine şahit oldum. En sonunda hafıza kartı alıp taktığımda ise her şey normale döndü. Tavsiyem ürünün yanında en az 4GB’lik hafıza kartı alın.

    Ürünün ekran çözünürlüğü, 800*480 7″ için gayet yeterli. Film performansı oldukça iyi. Alt yazıları okuma konusunda sıkıntısı yok. Format konusunda birkaç sıkıntı yaşamama rağmen, mplayer, rock player gibi yazılımlar hemen her videoyu açabiliyorlar. Ayrıca içinde kurulu gelen Youtube uygulaması sayesinde Youtube üzerinden Flash videoları izleyebiliyorsunuz. Ama sadece Youtube, yoksa Flash çalıştırmıyor. Flash siteler içinde Skyfire isimli tarayıcıyı öneriyorlar ama ben kurduğumda hata verdi.

    Çok fazla müzik dinlemedim ama dışarı az ses verdiği doğru. Hatta duymakta güçlük çekebiliyorsunuz. Kulaklık çıkışında sorun yok, tatminkar bir ses kalitesine sahip. Kutu içinde kulak içi kulaklık da çıkıyor ama henüz test etmedim.

    DOKUNMATİK KALİTESİ

    En çok merak edilen konu budur sanırım. Ürün ilk geldiğinde üzerinde koruyucu saydam bant vardı. Bu bant ile kullanımda sıkıntı yaratıyordu, algılamıyordu. Bantı çıkardığımda ise çok daha iyi bir dokunmatikle karşılaştım. Karşılaştırmak gerekirse, güncel Nokia 5800′ın ekranları, Polypad’in ekranından iyi diyebilirim ama bu sizde kötü bir intiba bırakmasın. Benim beklediğimdem kesinlikle iyi çıktı dokunmatiği. En azından Swype gibi klavyeleri sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Ekrana bir şeyler çizerken sorun olmuyor. Dokunduğun yeri algılamama ya da yanlış algılama gibi bir sorun çok fazla olmuyor. Sadece, örneğin menüde aşağıya inerken bir ikona tıkladığımı sanıp o uygulamayı çalıştırabiliyor. Biraz da alışma meselesi.

    Klavyesi çok rahat değil. 10 parmak yazabiliyorum ama hala yanlışlarla dolu oluyor yazdıklarım. Birkaç farklı klavye yükledim, Swype benzeri klavyeleri denedim (Swype kurulmadı), en rahatı Smart Keyboard Pro uygulaması gibi geldi bana. Hem de Türkçe karakterleri de destekliyor. Tuşlar ayrık. Özetle bunu alırım, bununla blog yazısı yazarım şeklinde bir düşünceniz olmasın bence. Anı kurtarmaya yarıyor, uzun yazılarda ya da msn gibi hızlı yazışmalarınızda bol bol hata yapabiliyorsunuz.

    Ekran çözünürlüğü ile ilgili de şunu söyleyebilirim. Tesadüf diyebilirsiniz ama tableti ne zaman 3-4 saat aralıksız kullansam başım ağrımaya başladı. İnternette bununla ilgili bir yorum okumuştum. Belki alakası olmayabilir ama yine de cihazın gözleri yorduğu aşikar. Ben hem pil ömründen hem de gözümü yorduğundan ötürü minimum parlaklıkta kullanıyorum, biraz daha ideal ama bence kesinlikle elektronik kitap (pdf) okumaya uygun bir ekran yok. Zaten normalde iPad gibi LCD ekranı olan cihazların hiçbirinde e kitap okumamız sağlıklı değil, gözlerimizin ciddi bozulma riski var. E kitap için Amazon Kindle gibi elektronik mürekkebi olan cihazlara bakmalısınız. Polypad gözleri fazla yorup baş ağrısına sebep oluyor olabilir! Yine de çözünürlük olarak e kitap okumaya müsait olduğunu söyleyebilirim. Okumak isteyen rahatlıkla okuyabilir yani. İçinde teki Adobe Reader olmak üzere 3 farklı pdf okuyucu ile geliyor.

    PİL ÖMRÜ

    Cihazı gören herkesin sorduğu ilk soru bu. Bir kere tabletle ilgili en büyük şikayetim adaptör kablosunun çok kısa olması. Alet adaptöre takılıyken kucağınıza alıp bir şeyler yapmanız çok olası değil. Pil değerleri aletle ne yaptığınıza göre değişiyor. Kendi ölçümlerime göre şöyle söyleyebilirim. Wireless hep açıkken, internette gezinme ve aleti bilimum kullanma sırasında pili 5 saat kadar gitti. Arka planda her şey kapalıyken, sadece film izlediğimde ise, 5 saatlik filmin sonunda pili %25 kalmıştı. Bu beni özellikle çok şaşırttı. Uyarayım, ekran parlaklığı minimumdayken ve arka plandaki her şey kapalıyken bu değerleri elde ettim ama bence video pil performansı çok iyi olmuş. Ürün internette gezinme süresi olarak da bence gayet tatminkar.

    Tek şikayetim, ekranı kilitli olarak bekleme süresi 12 saat. Halbuki cihazda ne bluetooth, ne 3g, ne sim girişi hiçbir şey yok. Ben her türlü bildirimi kapatıp ekanı kilitlesem pil tüketiminin neredeyse sıfıra inmesi gerekir. iPad’in bekleme süresi 1 ay ama bu alette maalesef kullanmadığınız zaman cihazı kapatmanız gerekiyor. Bu oldukça can sıkıcı çünkü pratik olması beklenen bir alet için 53 saniye gibi bir açılış süresi var. Hemen bir şeyi açıp, bakıp kapatmak için oldukça zahmetli olmuş.

    İNTERNETTE SÖRF

    Bir başka merak edilen konu da bu olsa gerek. Bence bu aletin hakkını vererek yaptığı tek şey bu. Hem pil süresi olarak gayet iyi, hem de internet hızı olarak muazzam. Gerçekten yukarıda işlemci performansı ile ilgili kötü şeyler söyledikten sonra diyebilirim ki web sitelerini açma hızı neredeyse bir bilgisayarınkine eşit. Ben Dolphin, Opera ve kendi tarayıcısını test ettim. Hepsinin avantajları ve dezavantajları var ama hiçbiri henüz oturmuş değil.

    Cihazla ilgili bir başka merak edilen konu da Wireless çekim gücüdür sanırım. Ben tek duvar arkasından, modeme 5 metre uzaklıktan 2 tık ile bağlanabiliyorum. 2 duvar arkasından ve 10 metre uzaklıktan 1 tık görüyorum. Net hızında aşırı düşme yok. Modem üzerinde 2 tane anten var bu arada. Eğer o antenleri çıkartırsam eminim 2 duvar arkasından sıkıntı oluşturur.

    Tarayıcı performansı olarak ise Opera’yı beğendim. Tam ekran çalıştığından en geniş o gösteriyor siteleri. Siteler birebir çözünürlükte gözükmüyorlar ama en küçük zoom durumunda bile yazılar gayet okunabilir. Zaten multi touch yok diye, kapasitif ekran değil diye kesinlikle kötü bir tarayıcı deneyimine sahip olacağını düşünmeyin. Sitelerde zoom in yapmak çok basit ve kullanışlı. Bana kalırsa, cep telefonundan internete girmekten kesinlikle daha keyifli ve hızlı. Esas soru, bilgisayardan internete girmekten keyifli mi? Bu noktada maalesef cevabım hayır olacak. Ben bu ürünü aldıktan sonra bilgisayarı daha az açarım diye düşünüyordum ama pek öyle olmadı. Polypad sadece, dışarı çıkarken yanına 3 kiloluk bilgisayar almak yerine 300gr lık bir ürün almanı sağlar. Ama o kadar, bunda saatlerce webde gezinirim diyemem ben şahsen. Bir süre sonra fareyi, klavyeyi, büyük ekranı özlüyorsunuz. Normalde bilgisayar başında 2 dakikada yapacağınız iş için Polypad’de 10 dakika harcıyorsunuz. Tabi bu dediğim tüm tabletler için geçerli. Henüz siteler tablet bilgisayarlara uygun değiller.

    ANDROİD UYUMLULUĞU

    Resmi blogda Mayıs sonunda Android 2.2 güncellemesinin geleceği söyleniyordu ama henüz gelmedi. Donanım olarak Froyo sürümünü çok rahat çalıştırabilir düzeyde. Hatta Froyo, Eclair’e göre %400 performanslı olduğundan, alette belirgin bir performans artışı bile olabilir.

    Ben henüz denemesem de, nette Root olan, Custom Rom yüklemeye çalışan insanlar gördüm. Ben Polypad 100 için yazılmış Custom Rom görmedim. Bu büyük eksiklik, ürünün yurt dışındaki (Büyük ihtimal Çin’deki) üreticisini bulabilsek, o ürün için yazılmış Romları bu cihazda da kullanabiliriz. (Root olmak cihazı garanti dışına çıkartıyor ama unroot işlemi ile geri alınabilir bildiğim kadarıyla.) Cihazın içinde yüklü gelen saçma sapan uygulamaları Root olmadan silemiyoruz.

    Tableti ikinci açışımda durup dururken android.process.acore çalışmayı durdurdu şeklinde hata vermeye başladı. Bunun dışında Dolphin tarayıcı ve kendi internet tarayıcısını açınca, çalışmayı durdurup, kapatmaya zorla şeklinde uyarı çıkıyordu. Bu sorunları doğaçlama bir şekilde çözdüm. Genel olarak bir şekilde Uninstaller uygulamasını çalıştırıp, sorun yaratan uygulamaları (misal Dolphin tarayıcı) kaldırırsanız hatalar düzeliyor. Demek istediğim, çok stabil, kusursuz bir sistem yok aletin içinde. Kendine kendine çökebiliyor, yeniden başlayabiliyor, başına buyruk biraz.

    Program uyumluluğu olarak, oyunları saymazsak, sadece çok büyük boyutlu uygulamalarda sorun çıkartıyor. Onun dışında hemen her uygulamayı yükleyip kullanmayı başardım. Keşke şu uygulama çalışsaydı dediğim bir uygulama olmadı şimdiye kadar. Sadece uygulama bulmak konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Onu da yazının sonunda paylaşacağım kaynaklarla bir nebze giderebilirsiniz.

    Yüklemeyi başarıp da oynamaktan keyif aldığım, tavsiye edebileceğim oyunlar şöyle:

    Robo Defense
    Abduction
    Jewels
    Alchemy
    Air Control Lite
    Bonsai Blast

    Gördüğünüz gibi oyun konusunda hiç de çaresiz değiliz. Bunlar başında saatlerinizi harcayabileceğiniz küçük eğlenceli oyunlar. Tabi çalıştıramadıkları oyunlar da göz dolduruyor ama yapacak bir şey yok.

    ANDROİD MARKET

    Ürünün içinde Android Market ya da ona benzer hiçbir şey gelmiyor. Piyasada Android Market alternatifi bir sürü market var. Ben örneğin Slide ME, Applanet ve Aptoide kurdum. Açıkçası aradığım birçok uygulamaları buralarda bulamadığım için pek kullanmadım. Bence Android’e uygulama yüklemenin en keyifli yolu, .apk olarak indirip cihazın içine atmak ve dosya yöneticisi ile bu indirdiğiniz dosyaya cihazın içinden tıklayarak kurmak. Ben tüm uygulamalarımı bu yöntemle kurdum.

    Peki apk dosyalarını nereden buluyorum? Çoğu zaman Google’da aratıyorum, sonuçlarda çıkan Rapidshare gibi dosya upload sitelerinden indiriyorum. Buranın sıkıntısı şu, şimdilik başıma gelmese de indirip kurduğumuz dosyalar zararlı içerik olabilir. Bunun için öncelikle her program kurulmadan o programın nerelere erişebileceğini söyleyen talimatlar çıkar. Çok alakasız bir talimat görürseniz o uygulamadan şüphelenebilirsiniz. İkinci olarak da bir anti virüs yazılımı kurun. Ben Antivirus Pro yazılımını kullanıyorum. Her yeni uygulama kurduktan sonra kendi kendine çalışarak scan ediyor ve zararlıysa size bildiriyor. Şimdi nerelerden sorunsuz bir şekilde apk dosyaları indirebileceğimize bakalım.

    Ersin Koç
    Freewarelovers
    Android Marketim
    Panda APP

    Bu sitelerin ortak özellikleri herhangi bir üyelik gerektirmemeleri. Çok basit bir şekilde tek tıkla uygulamaları indirebiliyorsunuz. Hatta Micro SD kartınız varsa direk tablet üzerinden bile indirip kurabilirsiniz. Tavsiyem, aradığınız uygulamayı ilk önce yukarıdaki kaynaklarda arayın, hiçbirinde bulamazsanız Google’a başvurun. Uygulama adı + APK şeklinde bir arama yeterli olacaktır.

    Son olarak benim en sevdiğim uygulamaları paylaşayım.

    Evernote – Bilgisayarda kaydettiğiniz yazılarınızı offline olarak okuyabiliyorsunuz.
    Dropbox – Dosya eşitleme uygulaması.
    Battery Saver – Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak dahil olmak üzere 3-4 programın yaptığı işi tek başına yapıyor.
    Picsay Pro – Resim editleme yazılımı. Crop, resize ve bilimum efektler kullanabiliyorsunuz.
    Photoshop Express – Bu da başarılı bir editleme yazılımı.
    My Goals – Koyduğunuz hedeflere (örneğin 1 haftada 2 kilo vereceğim) ne oranda ulaştığınızı gösteriyor.
    RealCalc – Bilimsel hesap makinesi.
    Espn ScoreCenter – Popüler sporların sonuçlarını gösteriyor.
    Guitar Pal Free – Uygulama hazır gitar akorlarını göstermesi bakımından kullanışlı.
    gStrings Free – Gitarınızı mikrofondan akort etmeye yarıyor.
    ColorNote – Başarılı bir not uygulaması.
    IMDB – 1.5 sürümü harika olmuş. Sinemaseverler kesinlikle kullansın.
    Tabs – Ultimate Guitar Tabları. Favorilere eklediğiniz tablar offline olarak okunabiliyor.
    gReader Pro – İçinden çıkan Google Reader’a bin basar. Kendi içinde tarayıcı gibi çalışıyor.
    Explorer – Başarılı bir dosya yöneticisi.
    Meebo IM – Tüm IM hesaplarınızı yönetebiliyorsunuz. Kendi MSN uygulaması yerine bunu kullanıyorum.
    Uninstaller – Yüklü uygulamarı kaldırmaya yarıyor.
    AndroZip – Sıkıştırılmış dosyaları açıyor. Aynı zamanda dosya yöneticisi.
    Android System Info – Ayrıntılı sistem bilgisi.
    Slide IT – Swype benzeri klavye. Türkçe dil paketi mevcut.

    SONUÇ

    En başta dediğim gibi, beklentilerinizi doğru konumlandırın. Polypad 100 bana kalırsa internette gezinmek ve film izlemek için harika bir cihaz iken, oyun oynamak ve döküman okumak konusunda sınıfta kalıyor. Kesinlikle taşınabilir ve fiyatının çok üzerinde özelliklere sahip. %100 bir şekilde Android deneyimi yaşatmasa da Android’in birçok nimetinden faydalanabiliyorsunuz. Sonuç olarak portatif DVD player almaya kalktığınızda bundan daha çok para veriyorsunuz. O paraya içinde gelişmiş bir işletim sistemine, yüzbinlerce uygulamaya sahip bir platform alabiliyorsanız bence çok düşünmeyin derim. Sadece, bir kere alacağım, almışken güzel bir şey olsun diyorsanız elinizi biraz daha cebinize atmalısınız. Ama bütçeniz bu kadarsa Çin’den getirteceğiniz tabletler Polypad 100′den daha kötü ve daha pahalı olacaklar. Türkiye garantisi de yanında hediye.
    Belki ilginizi çeker




  • 20 Ay garantisi olan cihazı 150 liraya buldum ve ptt kargo ile istedim sizce almalımıyım ?

    kız arkadaşımın iş nedeniyle (kuaför) sabahdan akşama kadar çalışıyor ve vakti olmuyor bu yüzden akşamları bari film izlesin diyorum sizce almalımıyım ?
  • by_fx
    Hocam yazın uzun olduğu için alıntılamadım,ellerine sağlık.Bende bu ara tablet arayışındayım.Tabletle sadece wikipedia'dan araştırma ve mobil siteleri çalıştıracağım.İşimi görür mü bu tablet ?
  • poly pad de fecabookuma girdim ama çıkış yapamıyorum.. nasıl yapacağım??? acil cevap yazar mısınız??
  • merhaba ben polypad alalı 5 gün oldu ilk 2 defa şarj doldurmamda hiçbir problem yoktu ama bi daha ki doldurmam da şarj oluyor diyor ama hiç dolmuyor lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.