Şimdi Ara

Polypad 7208 HD-Sakın almayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konuyu canlandıracağım bende o hataya düşenlerdenim arkadaşlar geçen sene aldım ekranı çatlamıştı yolladım ekran + dokunmatiği 90 tl mi neydi tam hatrlamıyorum yaptılar faturaları duruyo gerçi evde..cihaz geldi zar zor açıldı bekleme sonrası cihazı elime aldıgımda tespit ettiğim ilk sorun dokunmatiğin belli bir kısmı çalşmıyohiç bi şekilde...sonra cihaz kendi kendine kapanıyor...ve şarjı anında bitiyor...iş yoğunluğumdan ötürü yolayamadım sinirimden koydum kutusuna attım dolaba şimdi tekrar yollamayı düşünüyorum ama ne dicekler bilmiyorum...keske gidip ipad ya da samsung tab alsaydım...hakkım resmen yenildi napabilirimmmm arkadaslar
  • vallaha benim yeğenler ekranı kırdı da rahatladım. duruyor bir kenarda yaptırmaya da niyetim yok, her yerde polypad almayın diyorum, elimden bu geliyor.
  • benim 2 adet polypad 7118 hd var adam gibi kulandım denemez (derken apk felan dosbox denedim) cihazlar taş gibi . bide adamlar 200 tl lik cihaza 4.4. getirmiş sende git çamur at. düzgün kullanmamışsın tek sorunum 1 adet şarj aleti sorunlu çıktı
    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizerkan07

    7208 HD 1 yıla yakın kullandım. Gayet stabil bir cihazdı. Hafıza 4 GB olmalı diğer hafıza bölümü yani. Orada bir hata var ekran görüntüsünü de gönderip değişimini isteyin.

    Herpa birçok teknik servise göre ilgili ve hızlı çalışıyor. 3-4 günde kayıt alınıyor ertesi gün cihaz onarılmış oluyor. Sizin şansınıza böyle olmuş heralde.

    bende memnunum güncelleme konusunda samsung gibi davranmıyolar
  • boş boş konuşuyorsun cihaz kullanmayı senden mi öğreneceğiniz. gold dayız yanımdaki arkadaşa sakın alam polypad dedim, adamın biri duydu bizi lanet olsun dedi aldığıma pişmanım dedi. bir tek sen biliyorsun bu aleti kullanmayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazanya -- 21 Ekim 2014; 20:45:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.