Şimdi Ara

Polypad 9716 HD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evet katlyrm şarj aleti usb kablosu ile olması kotu olms dc girişi var aleti yok ama bu saçma olms şarjı 10 saat gidiyor bende dizi film internete grdgmde..tabi dusuk parlaklıkta.
  • nt de şu anda ne kadar bilen var mı
  • nt ekim ayındada kampanya varmış, 499 tl... bende çok düşündükten sonra bugün ntden aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kindness

    nt ekim ayındada kampanya varmış, 499 tl... bende çok düşündükten sonra bugün ntden aldım


    hocam bir inceleme yapıp görüşleriniz bildirirseniz cok iyi olur :D
  • dün teknosadan aldım
    @far44cry arkadaşımın yorumlarına birebir katılmakla birlikte hoparlör sesinin zayıf olduğunu düşünüyorum. başka bir ayar var mı bilmiyorum ama, sonuna kadar açtığımda benim ideos X5'ten az çıkıyor sesi ki 2 tane hoparlör var yani...

    başka hiiç kusuru yok diyebilirim. wifisi muhteşem çekiyor, 8-9 megabitlik internetimi sömürdü resmen marketten dosya indirirken falan. muhteşem derken bant genişliğini kastettim, çekim alanı olarak başka mekanlarda denemek lazım tabi.

    orjinal romu stabil. kullandığım süre boyunca hiç reset donma yaşamadım. custom rom ihtiyacı duymadım. bir de ayarlarda energy saver opsiyonu koymuşlar, düşük frekansta çalışıyor galiba işlemcisi. firma yetkilisinden de 4.1 çalışmalırının devam ettiğini okudum, gelecekonline sitesinde güzel bir haber yani.

    ekrana koruyucu film yaptırmak istiyorum ama, bu konuda acemiyim, tavsiyeniz olacak mı?

    (the sims freeplay'ı marketten indirdim, oyun dosyasını indirirken hata veriyor. ea sitesinde gördüğüm kadarıyla cihaz uyumsuzluğundanmış.. fazla uğraşamadım tabi.)

    yüksek performans gerektiren oyunları tam bilmediğim için, deneyemedim. eğer denememi isterseniz oyunu (linkiyle) bildirebilirsiniz


    firma güncelleme yayınlamış, ilk paketten çıkardığınızda tabletinizi güncellemenizi tavsiye ederim. ben öyle yaptım, sonra uygulamalarımı kurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 9 Ekim 2012; 15:40:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HackJack

    NT mağazalarında 599TL ye satışa sunulmuş olup, 10 taksit imkanı (bankaya göre 10-9-8) da bulunmaktadır. Genel özellikleri için burayı ziyaret edebilirsiniz. FP açısından oldukça iyi bir ürüne benziyor. Şahsen almayı düşünüyorum. Alan, kullanan, almayı düşünen ya da başka bir tavsiyesi olan varsa cevapları bekliyorum.


    bu tablete bir tane ana konu lazım... @HackJack hocam, tableti aldın mı? konuyu ana konu yapıp yapamayacağını belirtirsen yeni başlık açmaya gerek yok. almadıysan ben yeni başlık açayım




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.