Şimdi Ara

POLYPAD İ10-W Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Tabletle ilgili nette neredeyse hiç doküman ve dosya yok. Driver yazılım vs.için yardımlaşalım.

    İlk sorun benden olsun. Tablete windows 10 yükledim. Daha sonra ön yüklü sisteme dönmek istedim. Ancak windows 10 yüklendiğinde recovery bölümü kullanılamıyormuş. Bu yüzden sıfırdan win 8.1 pro yükledim. Tabi hiç bir şeyi tanımadı sistem. Normal bir laptop veya masaüstü sistem gibi driverlar kurulmuyor. Nettede tabletle ön yüklü gelen windows iso. dosyası yok. Sizden ricam elinde sıfır sistemi olan varsa kurtarma diski lazım. İstanbul da olan varsa gelebilirim. Servis bu işlem için 150 tl istiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknt -- 8 Şubat 2018; 21:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Büyük ihtimal denemiş olabilirsiniz ama yinede söyleyim.Driver booster,Driver pack solution gibi programları deneyin denediyseniz driverlerin neden kurulmadığı hata filan varsa ekrn görüntüsü ile atmanız iyi olur.
  • Teşekkürler hocam eve geçince denerim. Sizde var mı bu tablet. Yakınımda olsa halledicem aslında. Serviste 150 tl istedi. Driverları paylaşmıyor. Oysaki klon cihaz hometecht sitesinde paylaşmış Driverları. Ama onlarda setup değil. Ne yapıp edip ön yüklü bing ile windows 8.1 yüklemem lazım. Şimdilik tek çare sıfır bir sistemden kurtarma diski oluşturmak. Bakalım belki yardımcı olan çıkar. Bir iso kalıbı oluşturabilirsek driverlar gömülü, herkes için çok iyi olacak. Lütfen elinde aynı tableti olan irtibata geçsin.

    Edit : Sorun Çözüldü. İso dosyasını bir arkadaşımız hazırlamış. Rufus programı ile usb ye aktardım. Bütün driverları otomatik tanıdı. Sadece yön sensörlerinde sorun var. Onuda yakın zamanda çözeriz

    Edit 2 : Maalesef sistem stabil değil. Ön yüklü sistemi kurmak zorundayım ama driverlar yok. Yokmu kimsede bu tablet arkadaşlar.

    Driver yedeklemek Buradan sürücüleri yedekleyip paylaşacak kimse yok mu :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknt -- 28 Haziran 2015; 20:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tableti dün aldım. Hemen aklıma Windows 10 kurmak geldi ama driverları nerden bulabilirim diye araştırma yaptım. Sonuçta burayı buldum. Linkteki programdan tüm driverları yedekledim. Ama zip veya exe yapmaya çalıştığımda uygulama donduğu için normal klasör şeklinde yapabildim. Dosyaları dropbox hesabıma aktadım. 200 küsür mb bişey. Linki aşağıda. Restore etmeyi denemedim. Çünkü henüz Windows 10 kurmaya çalışmadım tablete. Eğer sizde çalışırsa bu sürücüler yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

    Sürücüler:https://www.dropbox.com/sh/rscpw2puxs8mmro/AAAfDqgkSXVYQXnDXt_gvkGta?dl=0

    Tek tek indirmeyin. Klasör halindeyken tanıyor program.




  • Şu an nasıl mutlu oldum bilemezsin dostum. Sakın benim yaptığım hataya düşme. Mutlaka kurtarma diski oluştur. Ve gizli recovery bölümünü asla silme. 5 gb yakın gizli bir recovery bölümü var. Windows 10 zaten sistem dosyalarını değiştirmeden yükleniyor. Sorun tekrar ön yüklü sisteme dönüş yapabilmek. Deneyip bilgi vereceğim. Exe şeklinde yedeklemenin yöntemini araştıralım birde. Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 yüklüyken bu sürücüler çalıştı mı? Eğer çalıştıysa ben de ona göre yüklemeyi düşünüyorum da. Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler
  • bende geçen hafta gezinirken aldım.
    kullandığım tek bir program var onun için mecburen aldım.
  • Bu sabah tableti Windows Update üzerinden Windows 10 yapı 10130 sürümüne yükselttim. Yükleme ekranında %1'de yarım saat bekledi. Sonunda sorunsuz yüklendi. Sadece ekran sürücüsünü tanımadı. Onu da yine Windows Update ile buldu ve yükledi. Sorun yok. Hızlı çalışıyor. Akşam eve gittiğimde de 10159 yapısına yükselticem. Sorun çıkarsa bilgilendiririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkantkn kullanıcısına yanıt
    Windows 10 yüklenirken pc deki kişisel dosyaların silinmeden kuruluyor. Bütün driverları otomatik tanıyor. Acele etme 29 temmuzu bekle. Şimdiki windows 10 geliştirici sürümü. Sen sadece windows 10 için rezervasyon yap. Otomatik güncelleştirme açık ise ekranın sağ altında windows logosu simgesi çıkacak. Oradan rezerve edebilirsin. 29 temmuzdan sonra pc dosyaları indirecek ve windows 10 a güncelleyecek kendi.

    Edit : Sorun çıktı mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknt -- 6 Temmuz 2015; 10:18:55 >
  • Şu an Windows 10 Yapı 10162'den yazıyorum. Ekran döndürme sorunu dışında hiçbir sorunu yok. Gayet akıcı çalışıyor.
    Fakat bazen, özellikle de tam ekran oyun oynarken ekran birden bire kapanıyordu. Tableti açıp kapamak zorunda kalıyordum.
    Ama şuan öyle bir sorun kalmadı. Sorun çözülsün diye de herhangi bir müdahalede de bulunmadım. Bilginiz olsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkantkn -- 6 Temmuz 2015; 10:29:34 >
  • serkantkn kullanıcısına yanıt
    Bende de windows 8.1 yüklü kardeşim. Ekran dönme sorunu bende de var. 29 temmuzu bekliyorum windows 10 için :)
  • Merhabalar, 8'' win tabletimi (casper T8W) sattım.
    Ekranı 10'' uygun fiyatlı, 2 GB ram bir tablet bakıyorum.

    Sizin konuya rastladım. T8W ara sıra donuyor ve wifi bazen çalışmamazlık yapıyordu.
    Kapatıp açınca düzeliyordu.

    Bu PolyPad i10W nasıl ?
    Donma, kasma, takılma sorunları var mı
    WiFi den kopma sorunu var mı
    Pil süresi iyi, orta, kötü olarak nasıl dır
    Teşekkür ederim.
  • Ben tableti 2 aydır kullanıyorum. Ne bir yavaşlama, ne bir wifi kopma sorunu, ne de en küçüğünden mavi ekran sorunu dahi görmedim. Şuan Windows 10 Yapı 10547 kurulu. Aynı anda da içerisinde BlueStacks ile Android kullanıyorum. İki işletim sistemini aynı anda çalıştırabiliyor ve buna rağmen sıfır kasma. İyi ki almışım diyorum :)
  • arkadaşlar polypad windows 8.1 şifresini girdim kabul etmiyor recovery yapıp yeniden şifre koymak istiyorum ama recovery nasıl yaplıyor yardımcı olurmusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frag600 -- 14 Kasım 2015; 22:11:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infileXible

    Merhabalar, 8'' win tabletimi (casper T8W) sattım.
    Ekranı 10'' uygun fiyatlı, 2 GB ram bir tablet bakıyorum.

    Sizin konuya rastladım. T8W ara sıra donuyor ve wifi bazen çalışmamazlık yapıyordu.
    Kapatıp açınca düzeliyordu.

    Bu PolyPad i10W nasıl ?
    Donma, kasma, takılma sorunları var mı
    WiFi den kopma sorunu var mı
    Pil süresi iyi, orta, kötü olarak nasıl dır
    Teşekkür ederim.

    Windows 10 ile birlikte mükemmel bir kullanım sunuyor. Genelde ofis programlarını kullanıyorum. Bazı dizüstü bilgisayarlardan daha iyi performans sağlıyor. Sadece servis olayına çok kızdım. Polypad sürücüleri paylaşmıyor. Dahili hafızası düşük gelebilir. Ama ek 32 gb lık hafıza kartı var. Bazen klavye temassızlık yapıyor. Birde usb vs. takınca arkadan tiz bir ses olayı var(bu sorunlar sadece bende de olabilir).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frag600

    arkadaşlar polypad windows 8.1 şifresini girdim kabul etmiyor recovery yapıp yeniden şifre koymak istiyorum ama recovery nasıl yaplıyor yardımcı olurmusunuz

    Tam olarak anlayamadım. Tableti Windows 10 a mı yükselttiniz. Şu an ki işletim sisteminiz nedir?
    Sorunu detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım
  • oknt O kullanıcısına yanıt
    Tablet win8.1. Hiç format atılmadı sadece açılış şifresi unutuldu @oknt bunun için recovery yapmak istiyorum ama nasıl recovery yapılıyor bilmiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz :)
  • Tabletin recovery bölümünü nasıl kullanacağımı hala çözebilmiş değilim. Açılışta hangi tuşu denediysem işe yaramadı. ESC tuşu BIOS'u açıyor. Ama orda da recovery, kurtarma seçeneği falan yok.

    Hesap şifreni unuttuysan sıfırlama da yapamazsın. Sıfırlamaya başlarken de o şifreyi istiyor senden. Recovery olayının da nasıl başlatıldığını bilmediğim için sana sadece temiz kurulum yapmanı öneriyorum. Herhangi bir Windows 8.1 veya Windows 10 sürümüyle format atarsın. Benim yukarda paylaştığım sürücüleri de yüklersin. Hiçbir sorun çıkmaz ama uygulamalarını ve dosyalarını kaybedersin (Eğer SD kartta değillerse). Linux gibi sistemler de tablette başlatılmadığından dosyalarını da alamazsın. Yani sen sen ol hesap şifreni unutma.

    Bir de şu var. Her açılışta hesap şifresi girmek istemiyorsanız şunları yapın.
    - Win+R tuşlarına basın. Açılan ekrana tırnak işareti olmadan "netplwiz" yazın.
    -Açılan pencerede en üstteki "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" seçeneğindeki tiki kaldırın. Tamam tuşuna tıklayın.
    -Açılan yeni pencereye şifrenizi iki kez girin ve tamama tıklayın.
    Artık Windows, açılışta şifre sormadan açılacak.




  • Format attıktan sonra Windows 8.1 veya Windows 10 da yön sensörü çalışmayanlar linkteki dosyayı indirip klasör içindeki "kionix_autorun" dosyasını çalıştırın. Çıkan sorulara evet deyin bilgisayar yeniden başlatılacak. Artık yön sensörü çalışacak :) Bizim tablete benzer hometech premium tab 10 cihazının sitesinde paylaşılan sürücüdür:G-Sensor

    Diğer sürücüleri denemedim. Ses, ekran, chipset sürücüleri için hometech sitesinden premium tab 10 için paylaşılan sürücüleri indirip deneyebilirsiniz. Cihazda meydana gelebilecek sorunlara karşı sistem kurtarma yedeği oluşturmanızda fayda var.

    2,5 yıl oldu çok memnunum tabletten. Tek sorun klavyenin temassızlık yapması onun haricinde sorun yok. Pili 5-6 saat gidiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.