Şimdi Ara

Polypad Space 10.1 wifi uyku modu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Polypad space 10,1 tablet var elimde wifi ayarlarından sağa tıklayıp gelişmiş kısmına tıkladığımda uyku modunda wifi açık kalsın seçeneğinin olması lazım ama bu tablette o seçenek yok. Tabletin yazılımı android 4.0.4 sürümü.

    4.0.4 sürümlü sony akıllı telefonda gelişmişe tıkladığımda bu seçeneğin oldunu gördüm. Android 4,1 kullanan cok dandik bir tablette de uyku modunda wifi açık kalsın seçeneği var veya başka model tabletlerde de var bu polypad space 10,1 tablette uyku modunda wifi açık kalsın neden yok? Sorun ne olabilir? Ekranı kapatınca wifi kendiliğinden kopuyor ekranı açınca kendiliğinden bağlanıyor ben uykudayken ekran kapanıkkende wifi bağlı kalsın istiyorum.

    Bu arada teknik servisi aradım o modelde öyle bir özellik yok demek ki diye sacma bir cevap aldım. Nasıl olmaz ayrıca 1000 tl olarak piaysaya sunduğunuz bu tablet neden 4,0 sürüm kullanıyor neden kit kat gelmiyor bu tablete dediğimde bana google firması yeni yazılım cıkarmadğı için olmaz diyor. 180 tllik dandik tabletler kit katı kulalnırken bu tabletin android 4.0da kalması google ile mi yoksa poypad firmasıyla mı alakalı? Ben polypad firmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Google'un yayınladığı yazılımları kendi markalarına adapte etmek tablet üreticilerinin işi değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 2 Aralık 2014; 16:42:28 >







  • Yardım
  • 1000 tl vermiş
  • Nah verdim 1000 tl şuanda hepsiburada da 750 tlden satılıyor. Tablet hızlıal.comda gece indirimine girdi ve aldığım fiyatı duyunca şok olacaksın.

    250 tlye aldım 1 adet kalmıştı hemen kaptım. İnanmazsan faturanın resmini çekerim :D
  • Shattered Glass kullanıcısına yanıt
    :D
  • Hadi şimdi ceza olarak sorunumu cevapla bekliyorum.

    Polypadin başka marka tabletine ait 4,1 veya 4,4 lük yazılımını buna yüklesem çalışır mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.