Şimdi Ara

pop3 mail sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar firmam için domain aldım ve yanında da 2 tane mail adresi kullanıyorum.site henüz kullanımda değil.fakat mail adreslerini kullanıyorum.firmamızın ürünlerini toplamda 15 mb dosyalar halinde müşterilerimize attım.aynı maile birden çok müşteriyi ekliyorum.fakat 2 haftadır outlooka giremiyorum.şifrelerimi soruyor ve girdiğim halde hata veriyor.hosting aldığım yerle görüştüm bana 2 tane neden soyledi.sizi spam olarak algılamışlardır ya da 250 mb kotanız vardı onu bitirmişssinizdir.aynı zamanda sistemden kontrol ettiklerini söylediler ve mail adreslerden birinin kırmızı renkli oldugunu söyledi diğeri ise normal görünüyormuş.bekleyin birkaç gün sonra düzelir dedi.fakat hala hesaplarıma giremiyorum.ve karşı taraf bizimle ilgili değil düzelmesini bekleyin diyor.sizin yorumlarınızı merak ettim.acaba bu nedenle hesaplarım engellenir mi ve çözüm için ne yapmalıyım?



  • Merhaba;

    Bunun nedeni elbette kotanızın dolması olabilecektir. Onun dışında, normal bir hosting paketi ile mail gönderimi yapmak herzaman doğru davranış olmayabilmektedir ve biz de bu nedenle size ayrı bir sunucudan mail gönderimi yapmanızı tavsiye etmekteyiz.

    * Eğer, herhangi bir adresiniz spam olarak algılanmışsa da mail gönderebilirsiniz fakat karşı tarafın spam kutusuna düşecektir. 3 gün beklemek sorunu çözmeyebilecektir. Ancak, mail kotasını düzenlerlerse sorun ortadan kalkacaktır.

    Bu konuda ayrıntılı görüşmek isterseniz yardımcı olabiliriz,

    Bilginize...
  • peki kullandığım adresi tekrar kullanabilmek için ne yapmalıyım? ve rahat mail göndermek için görüşlerinizi alabilirsem sevinirim.
  • Merhaba;

    En kolay yöntem, kullandığınız e-posta adresini tümüyle silmenizdir. Bu sayede posta kutunuz da boşalmış olacaktır ancak hatayı tam olarak görmediğim ve bilmediğim için kesin garanti verememekteyim. Sildikten sonra aynı isimde tekrar mail adresi açabilirsiniz. ( Size gelen tüm e-postalar silinecektir! )

    Rahat mail göndermek için yapmanız gereken 2 şey olabilir. İlk olarak, başka bir mail sunucusu kullanabilirsiniz. 2. olaraksa, farklı bir hosting firmasına sitenizi taşıyabilir ve bizim gibi mail servisi de kullanan hosting firmasını tercih edebilirsiniz.

    Bilginize...
  • Ilginiz icin tesekkur ederim.Ilk soylediginiz yontemi deneyecegim.Eger sonuc alamazsam tekrar sizi rahatsiz ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.