Şimdi Ara

Popmundo 2.0 GELİYORé !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden Çeviri: Jonas Zapatero

    Popmundo 2,0
    2010/10/08 11:00
    Biz Popmundo yeni bir sürümü üzerinde çalışıyoruz !

    biz bu sırada biz daha modern versiyonu gerek bu oyunu geliştirmeye devam etmek gerçekleştirmek için geldim eski güzel popmundo olduğu gibi .

    Biz eski moda asp sayfaları bizim için çile verici yeni esnek olmasını istiyoruz.

    Biz de iyi bir marka oyunun yeni versiyonu uygulanmaktadır Popmundo evren için bazı büyük tasarım değişiklikleri planlıyoruz. Olarak mevcut Popmundo olarak büyüleyici tüm çılgın özellikleri de son derece kafa karıştırıcı 's site dağılmış vardır.

    Biz Ocak 2011 yılında Popmundo 2,0 BETA başlatmayı planlıyoruz.

    Yeni sürüm olacak "uyumlu" eski sürümde . Sen üzerine yeni sürümü oynamaya başlamak zorunda kalmazsınız . hep kullandım olarak ve oyuncu her ikisi sürümlerden bir arada ve birbirleri ile etkileşim mümkün olacak Popmundo 2,0 aynı veritabanını kullanır.

    Biz çalışan eski Popmundo tutmak için plan en az bir yıl yaşadığımız Popmundo 2,0 ile gittikten sonra . Bu geniş zaman zaman yeni sürümü oynamaya başlamak için seçmek için herkes vermelidir. Güç oyuncular ve müzisyenler muhtemelen erken orada özellikler başlangıçta eksik bir sürü olacaktır yana BETA katılmak istiyorsanız olmayacaktır.

    Popmundo 2,0 gelişimi sırasında bu eski sürümü destek vermeye devam edeceğiz. Sonra hala birlikte çalışıyoruz aynı evrenin tüm . o ilgili Popmundo 2,0 için değilse Ancak, eski sürümde küçük şeyler sabitleme zaman harcamayacaksınız.

    Biz şimdi yeni sürümü hakkında soru ton olacak farkındayız. hala gelişme sürecinde erken beri ... biz de yok! Ama , size yol boyunca her önemli adımda haberdar edeceğiz endişelenmeyin. Sadece parti gibi unutma 1999 's!

    Festival IX hakkında bir not: beta başlatmak herhangi bir şekilde festival etkilemez. Festival yarışmacının göbek müzik oyun burada her zamanki gibi odaklanmalıdır.







  • evet ocakta göreceğiz hep beraber
  • ne olacak bu sürümde ? hoş 1 ay sonra bırakıyorum oyunu heralde. internetim kapanıyor. bizimkileri ikna edemezsem göremem bu sürümü. inşallah edebilirim tabii.
  • Tam belli değil bu bilgiden başka bir şey açıklanmadı.
  • Yeni sürümü bırakın ne zaman eski zombi avı döner ben de o zaman oyuna döner vip alırım
  • sanmam eski ava döneceğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.