Şimdi Ara

Popmundo'da eski VIP paralarımızı geri alabiliyormuşuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşımla konuştum. Abisi bir bankanın kredi kartları servisinde çalışıyor. Dedi ki memnun olmadığınızda bu tür oyunlara kredi kartı ile ödediğiniz (VIP + Şirket Lisansı vs gibi) paraların tamamını geri talep eden dilekçe fakslarsak, önceden ödediğimiz paraların tümünü geri alma şansımız varmış.

    İyi de dedim sadece üç gün süre tanıyorlar. O kendi öngördükleri keyfi süreymiş. Yasa gereği değil yani. Her bankanın bir dolu avukatı şusu busu var. Onların zaten işi bu. Kredi kartlarına yıllık aidatlar falan ödeniyor ve bu birimler onun için var. Eğer gerekçeli olarak yazarsak, ve şu şu tarihlerde şuraya internet üzerinden ödenen paranın karşılığını alamadım gibi bişi dersek, işleme konurmuş ve çatır çatır da paramız alınırmış.

    Mesela deriz ki, şu sistem değişti ve memnun kalmadım. Paramın karşılığını alamadığım için paramın iadesi için girişimde bulunulmasını istiyorum. (Hatta ben düşündüm bir zaman ws domain zamazingosuna dahil olmuştum. (Gerçi o başka bir olay ama geri isteme mekanizması aynı.) Bankanın kredi kartları merkezine sordum. Bir dilekçe yazıp bize fakslayın işleme koyalım demişlerdi. Hakikaten de kredi kartından önceki aylarda çekilen paramın hepsi bir baktım hesabıma dönmüştü.)

    Varsa memnun olmadığınız durum, zaten borçta olan ülkemizin parasını bu kriz ortamında yabancıya kaptırmayın arkadaşlar. Kredi kartı için durum böyle ama gamesultan falan için de yöntem var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım. Kredi kartı ile ödeme yapanlar ise memnun olmadıklarını düşünüyorlarsa bence kesin vermeliler dilekçelerini. Hem de geçmişe dair VIP + Şirket Lisansı + Kredi vs hepsi için geri ödeme talebi yapılabilir. Cut.







  • Kullan kullan sonra paranı iste, ne güzel
  • oyunda çok şeyi değiştirdiler. eskiden emek vermiş, antikalar vs için büyük para ödemiş olanların tamamen hakkını yediler. böyle kararlarla tüm eski parasını aldıklarına ve emek harcamış olanlara saygısızlık ve haksızlık ettiler. sadece paranı geri istemekten başka, bir de üstüne tazminat istense gayet de yeri var bence.
  • iyimiş ama biz gamesultandan veya özden karadan aldık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.