Şimdi Ara

port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ilgili sorunum için sizlerden bilgi rica ediyorum.

    vodafone net firmasından 6 ay önce 10 gün süre ile internet kuıllandım memnun kalmayıp iptal ettirdim. fakat 6 ay geçmesine rağmen diger firmalardan internet alamya çalıştığımda portunuzda sabit telefonunuza bağlı vodafone netten sinyal var gözüküyor diyor. diger firmalardan internet alamıyorum. vodafone firmasını arıyorum aboneliğiniz yok sorun bizden değil diyor. turk telekomu arıyorum vodafone abonelik gözüküyor diyor. başına boyle birşey gelen varmıdır nasıl bir yol izlemeliyim.



  • İlk defa duydum sizden böyle bi konuyu santrale ugradınızmı hiç?
  • manowar2401 M kullanıcısına yanıt
    Telefon hattınızda sıkıntı var devir yaparken sıkıntı yaşıyorsunuz.Herhangi bir İSS ait telefon hattınız olduğunda devir yapılamıyor.
    Mevcut ev telefonu hattınızı Türk Telekom'a taşıyarak sorunu çözeceksinizdir.
    Vodafone İnternet aboneliğini sonladırmış olabilir fakat ev telefonu aboneliğini askıya almış veya dondurmuş olmuş olabilir tam emin değilim fakat ayrıntılı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olacağız.
    Bu arada hattınıza aktif aboneliği Turkiye.gov.tr'den görebilirsiniz.
  • sorun porttaydı arkadaslar. btk da şikayet oluşturdum aynı gün gelip portu boşalttı vodafone. santrale hatta genel müdürlüke ugradım turk telekomun. portta vodafone sinyali var ve aboneliginiz gozukuyor dendi. btk şikayeti sonrası sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.