Şimdi Ara

Post Apocalyptic İstanbul'da geldiğim aşama - Alfa Gameplay Video & Oyun İçi SS'ler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
18
Favori
50.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tebrik ederim.
  • Mükemmeliyetçi olmadan yoluna devam edersen ortaya güzel bir proje çıkar, ayrıca optimize konusunda çalışıyor musun bilmiyorum ama o grafikler oyun geliştikçe kasar gibi gözüküyor.
  • Allah kolaylık versin hocam, zor iş ve ortaya çıkardıkların da gerçekten başarılı, çizimleri çok beğendim. Başarılarının devamını diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Riley -- 26 Ağustos 2019; 9:42:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim inşaallah istediğin yerlerin fazlasına en kısa zamanda ulaşırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam :) Eski bir oyuncu olarak bunun bitmiş halini oynamak istedim. Kanımca sırf bu statik-vari demo bile bunu istettiyse "immersion" konusunda başarılı bir çalışma çıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başıma bir iş gelmeyecekse eski bir developer olarak nacizane bir kaç hatayı belirtmek istiyorum:

    Yürümelerde kamerada çok büyük sıkıntılar gördüm. yürüme sırasındaki kameranın hareketi çok yapay. ayrıca bazı anlarda kamerada takılmalar-teklemeler oluyor. bunlar ortamdan çok kopartan falsolar. düzeltmen gerekli. tahminim düzelteceksin zaten.

    oyunda herşeyi türkçe ingilizce yazmana gerek yok. ayarlardan dil seçeneği olursa ekrandaki gui'ler daha az ve temiz gözükür.

    metinleri ingilizce yazıp mı türkçeye çevirdin bilemiyorum. ama adı Mert C. olan hiçbir polis memuru not yazarken "adamım", "işler boka sardı yo yo yo", "bu piçler.." yazmaz. ingilizce yazılarda sırıtmıyor ama türkçe yazılarda sırıtıyor. bire bir çevirmek zorunda değilsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir iş çıkarmışsın, forum'da böyle projelere insanlara rastlamak çok hoş...

    Umarım istediğin yere gelirsin :)
  • Böyle uğraşacağına esenyurta gidip etrafi fotoğrafla. Daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine, bileğine, gözlerine sağlık hocam
  • Çok başarılı kardeşim.Kesinlikle bu işin üzerine git.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerasker A kullanıcısına yanıt
    Yorum yapan tüm arkadaşlara ithafen, sağolun varolun eksik olmayın.

    askerasker, sağolun, sert kamera hereketlerini FPS mekaniklerine çevirerek düzeltiyorum. Şu anki halinde örneğin teklemeler ve titremeler yok artık. Sallanma etkisini de biraz yavaşlattım, şu an yürüyüşler daha akıcı. Kamera hareketlerinin son halinden Gif paylaşayım:



    Bu gif için kayıt alırken ışıklandırmayı sadeleştirdim ki kamera hareketleri rahat anlaşılsın diye. Bu yüzden objeler siyah beyaz görünüyor.

    Text konusunda ise hiç böyle düşünmemiştim açıkçası. Doğru ben sanki direk Amerikalı bir adamın notu gibi yazdım. İngilizcesini yazıp çevirmedim, Türkçesini yazdım ilk olarak, sadece yazarken aklım biraz fazla Amerikan repliklerine gitti demek ki. Zaten o notta düzenlemeye gitmek zorundayım, İngilizcesinde bir yerde "there is a security flaw which needs to be taking care of" yazmışım. Taken care of olması lazımdı oranın. Mecbur yeniden elden geçecek, o esnada Türkçesini de düzenlerim artık.

    Videoları izleyen yabancılar da anlasın diye Türkçe ve İngilizceyi aynı anda yazıyorum burada. Aksi halde birinden biri olması lazım video olduğu için. Mühim bir hikaye anlatmıyor olsam da, var olan şeyleri anlasınlar izleyişleri biraz anlam kazansın diye böyle yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 26 Ağustos 2019; 13:8:0 >




  • uzun zamandır oyunlardan uzak kaldım şöyle bi para bulsam direk ps4 ve güzel bi tv alıp keyif yapacağım şu oyunlara bak yaa ne kadar canlı ne kadar güzel
  • Eline sağlık
  • Bence daha sade olmalı, hepsini boca etmişsin gibi duruyor.
  • Dostum bu işi profesyonel olarak yapmayı düşünmüyor musun? Videodan görsüğüm kadarıyla herhangi bir oyun stüdyosunda direk işe başlarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksicilerin içine taksici ekle başka korku unsuruna gerek yok.
  • Ellerine sağlık ortam iyi olmuş . Yalnız çöp kutusundaki İstanbul-Büyük-Şehir Belediyesi yazısı çok gözüme battı . Büyükşehir birleşik yazılırsa daha iyi olur :)
  • Eline sağlık Evren, bu kadar işi tek başına yapmak herkesin harcı değil. Ben de 14 yıldır cgi sektöründeyim, freelance generalist olarak bir çok post prodüksiyon firması ile çalıştım. Şunu net olarak söyleyebilirim ki Türkiye' de bu işler yapılmaz, senin de hedefin yurtdışı olması oldukça iyi. Bu çalışmalar sonucunda da yurtdışında iş bulabileceğini düşünüyorum, doğru tercihi yapmışsın. Ben de zamanında bir kaç teklif aldım fakat gitmedim, şu an çeşitli sitelerde stok satışı yapıyorum, Türkiye' deki herhangi bir firmaya çalışmaktan 100 kat iyidir. Gördüğüm kadarıyla max, substance painter ve unreal kullanıyorsun? Particle sinekleri de pflow ile yapmışsın :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.