Şimdi Ara

PowerColor Radeon HD7970 ekran kartı video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AMD cidden yepeni bir gpu yapmış helal olsun :)
  • @Erasmus78; Söylediklerine aynen katılıyorum. Aklıma show tv muhabirleri geliyor. Cidi şekilde rahatsız edici bir vurgu yöntemi.
  • hızlı ve öfkeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariduru

    ''Merhaba ben Mesut Çevik'' cümlesini duymayı özledim..

    her inceleme videosu açtığımda kendi kendime söylediğim repliktir,gerçekten etkileyici bir açılış cümlesi oluyor :)
  • amd bu sefer şeytanın bacağını kırmış hemde tek gpu da
  • İnceleme beğendim. Oldukça bilgi edindim. Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 11 Ocak 2012; 10:39:04 >
  • Mesut Çevik abimizi özlüyoruz, sevgiler saygılar kendisine.
  • Sunan arkadaş epey bilgi vermiş tşkler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theyapici

    amd bu sefer şeytanın bacağını kırmış hemde tek gpu da

    şeytanın bacağını kırmış derken neyı kasdettın anlamadım. gtx580 e göre üstünlüğünü mü
  • bende en çok ender yıldızı özlemişim hep logitech incelemesinde izliyorduk onu.karta gelirsek farkı koymuş.ama önemli olan fiyatı.
  • Bilgi dolu video olmuş. Şu da bir gerçek, diksiyon vs. biraz dikkatle kazanılır ama bu bilgi verme arzusu herkeste olmaz. Editörü sırf bu yöndeki emekleri için bile takdir etmek gerekir. Konuşmasına biraz daha dikkat etti mi dörtlü dörtlük olur. Mesut beyi hepimiz çok özledik, DH için çok ayrı bir yeri ve önemi var ama başka bir editörün konusunda bunu yazmak biraz o editöre haksızlıklık gibidir bence. Bazen yorum yaparken, kendinizi eleştirdiğiniz editörün yerine koyarak ta yazmak gerekir.
  • Model numarası 70'le biten XT yongalı kartlar overclock yönünden takozluğuyla bilinir genelde. Bu bakımdan şeytanın bacağını kırmış AMD.
    Ama GTX580'e göre çok fark atmış denilemez.
  • nihaaaaaayet
  • arkadaşlar bende vatan bilgisayarın ürün iadesi nedenıyle çeki var. iade ettiğim ürünü %25 indirimli oldugu zamanlarda almıştım.çeki alırken adam yine %25 indirimden yararlanarak kullanırsın dedi. şimdi ben çeki kullanarak 7970 alsam %25 indirimli mi alcam. yoksa iade ettiğim ürünün %25 fazlasını çek bedeli olarak kullanıp diğer kısmını normal tarıfeden mi ödıycem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 11 Ocak 2012; 11:23:07 >
  • gtx580 ile arada %40-50 fark var diyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. bu test sonucuna göre böyle farklar olmadığına göre dh manipülasyon mu yapıyor size göre nedir?
  • İnceleme için teşekkürler detaylı açıklayıcı olmuş.Karta gelişrsek okadar yenilik var ama oyun performansında ahım şahım bişey yok fiyatına bakarsak hiç gerek yok bu kartı almaya.
  • gerek video incelemeler olsun gerek normal incelemeler olsun son haberleri ilk bu siteden izleyin, okuyun diye ve dünya çapında yaşanan teknolojik gelimeleri sizlere sıcağı sıcağını yetiştirebilmek amacı ile haberler birazda olsa aceleye gelmektedir. bu sebeple ufak tefek tercüme hatalarını tüm anlatıcılar (muhabir spiker farketmez) yapabilir. artık bunlarıda teknolojik haberleri ilk okuyan topluluk olarak maruz görün
  • EVET MESUT ABİNİN GELSEDE VİDOLARI YAPSA

    bu arada kart fena dehil ama biraz daha ucuz olmalı bence
  • Gerçekten çoğunuz gereksiz insanlarsınız yok 13. dakikadan sonra izlemeye başlayın yok matematik dersimi yok sesinin vurgusu yüzünden izleyemedim izleyende sanacak seste sorun var hayır arkadaş ses oldukçada akıcıydı.

    Her sitede yayınlanan oyun performans testlerinin tekrar yayınlanması asıl önemli olan yeni mimarinin özelliklerinin bu kadar detaylı anlatılmasından nasıl daha önemli olabilirki.
  • Ender Yıldız'ı görmeyeli çok zaman olmuş. En son anakart incelemesini izlemiştim sanırım, 4-5 yıl önce. Video, bilgi vermesi itibari ile oldukça iyi olmuş. AMD'nin yeni nesil kartlarının oc'a neden daha iyi tepki verdiği de videodan anlaşılmıştır sanırım.

    Ancak oyun testlerine gelecek olursak, hiç iyi olmadığını söyleyebilirim. Öncelikle Unigine Heaven neden tessellation kapalı şekilde denenmiş? HD7970'in esas farkını göreceğimiz noktalardan biri tessellation performansı. Bu bana göre büyük bir hata olmuş. Bir diğeri BF3'te 1680x1050 çözünürlüğe de yer verilmiş olması. Neyse ki iki farklı çözünürlükle denenmiş. Ancak belirtmek isterim ki bildiğiniz gibi bu kartlar için düşük çözünürlük tamamen gereksiz. Bir diğer hadise ise Crysis 2'nin DX11 modunda da extreme ayarlarla test edilmiş olması. Bu oyunda DX11'in getirisi Ultra ayarlardır. Ayrıca yüksek çözünürlüklü dokular kullanılmış mı belirtilmemiş. Son olaraksa testte kullanılan sürücülerin de belirtilmediğini eklemeliyim.

    Bu bilgiler ışığında yerli bir inceleme olarak dünya standarlarının bile üstüne çıkan bilgi düzeyinden bahsedebiliriz ancak oyun testlerinin yanıltıcı yahut eksik olduğunu söyleyebiliriz.

    Eleştirilerimi yapıcı olarak almanızı isterim. Teşekkürler.

    Ekleme: Güç tüketim ve sıcaklık testi de göremedim. Yeni gpu'nun 28nm ile üretilen ilk gpu olması bakımından; güç tüketimi, sıcaklık ve hatta gürültü seviyesi gibi konular oldukça önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Ocak 2012; 12:27:05 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.