Şimdi Ara

Powerful, Index A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Powerful, Index A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzaladı

     

    Kaliteli ve uygun fiyatlı kesintisiz güç kaynağı ürünleri ile tanınan Powerful, bilişim sektörünün önde gelen distribütör firması Index Bilgisayar A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

    Powerful Genel Müdürü Kemalettin Yetişkin  imzalanan sözleşme ile ilgili olarak şunları söyledi:

    ''Powerful''un UPS sektöründeki 11 yıllık tecrübesi ile Index Bilgisayar A.Ş. nin üstün satış – dağıtım gücünü birleştirmekten büyük bir heyecan ve gurur duyuyoruz. Hedefimiz 2010 yılı sonuna kadar Türkiye bilişim sektörü liderliğini, kalitemiz ve uygun fiyatlarımızı bozmadan yakalamaktır."

    Powerful Hakkında :

    2000 yılında Türkiye pazarına giren Powerful, Kesintisiz Güç Kaynakları ( UPS ) ile sektörde öncü ve belirleyici olmaya devam etmektedir. İhtiyaç duyulan her güç segmentinde müşterilerine özel çözümler sunmaktadır.

    Yüksek kalite, uygun fiyat ve en iyi hizmet vermeyi ilke edinmiş olan firma, Powerful UPS leri tercih eden müşterilerine ayrıcalıklı olduklarını hissettirme amacındadır.

    ISO 9001-2000 , TSE Hizmet yeterlilik ve Çevre uyumluluk belgelerine sahip olan firma, kalitesi ve uygun fiyatları ile markasına sadık müşteri portföyü edinmeyi amaç olarak belirlemiştir.

    Index Hakkında:

    İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 10.07.1989 tarihinde Türkiye genelindeki bilgisayar firmalarına, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri, iyi organize olmuş bir bilgisayar dağıtıcısı kimliği altında sağlamak amacı ile kurulmuştur. İndeks Bilgisayar A.Ş. 150''den fazla dünya markasının dağıtımını gerçekleştirmekte, 306 personele ve 7500''den fazla iş ortağına sahip, 2001 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri sektöründe liderliği elinde bulunduran bir şirketler grubu halini almıştır.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.