Şimdi Ara

POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ana konusu kilitli göründüğü için mesaj atılamıyor. O yüzden yeni başlık açmak istedim, ancak orada da alt başlık mevcut vs diye hata verdi. En iyisi buraya yazmak.


    Online başvuru yaparak 9 Şubat 2024 tarihinde Poyraznet abonesi oldum. Ve geçiş yaparken de BTK'nın kararı gereği 3 ay boyunca ISS değişikliği yapamayacağım söylendi. Zaten bu tepeden gelen bir uygulama olduğu için kabul etmeme gibi bir şansımız yok malum. Sonrasında çok hızlı şekilde aboneliğim Poyraznet'e geçti. Buraya kadar sorun yok.


    Fakat daha 1 haftayı bile tamamlayamadan, 16 şubat sabahı o güzel mesaj telefonuma düşünce, çok tatlış bir firma ile muhatap olduğumu fark ettim. Mesaj şöyle:


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL

    190 lira olan Fiber 100mbps paketi, 230 lira olmuş. Mesele kaç lira olduğu değil. 1 haftalık kullanıcısını bile korumaya erinen hizmet anlayışında. Zaten mesajı gördüğüm gibi müşteri hizmetlerini aradım. Kendilerine sordum, "3 ay size mahkumum, o halde en azından 3 ay fiyatı sabitleseniz ve iyi niyet gösterseniz, olmuyor mu?" diye sordum. Onlar da böyle bir uygulamaları olmadığını bana ilettiler. Ben de bunun üzerine şunu sordum:


    - Ben 3 ay boyunca ISS değiştiremiyorum madem. Siz de taahhüt ile abonelik uygulaması olmadığına göre, fiyatı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Mesela ben bu 3 ay içinde fiyatınız 10 katına veya 100 katına yahut 4651135153153156165 katına çıksa bile yalnızca sizden internet alabilirim veya hattımı kapatabilirim, öyle mi?


    Cevap: EVET!


    Aha hizmet anlayışı bu!


    Peki bununla sınırlı kaldık mı? Hayır. Geçen haftayı bu güzel deneyimle sonlandırırken bu hafta başı, yani bugün, uzuuuuunca bir aradan sonra ilk kez internet bağlantımda sorun yaşadım:


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL


    Açıkçası eski ISS'de pandemi dönemi sorunlar yaşamıştım ama o sırada Türkiye genelinde alt yapı yetersizliği baya olay olmuştu, farklı ISS abonesi olan birçok kişi sorun yaşadı diye biliyorum. Şahsen o zamandan beri de hatırladığım pek bir sorun yaşamamıştım. Ama maşallah daha 10 gün olmuşken yeni ISS'm zam üstüne bir de bağlantı sorunu yaşatmayı başardı. Güncel durum:


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL

    Haklarını yemeyeyim ama, müşteri hizmetlerine gayet hızlı şekilde bağlandım. Kendileri de bana kayıt açtıklarını, resetleme yapacaklarını ve sorunun devam etmesi halinde beni bilgilendireceklerini, en fazla 1 saat içinde bana dönüş yapacaklarını bildirdiler. Eski ISS'mde bu resetleme işi telefonda yapılıyordu, benden de modemin gücünü kesmem istenebiliyordu. Neyse, çok takılmadım bu kısma. Yalnızca durumu sizlere açık şekilde göstermek istedim.


    Son olarak bu mesajı telefonumun internetinden girerek yazıp yüklediğimi bildirmek isterim. Poyraznet'e de uzunca bir süredir yaşamadığım eski berbat günleri hatırlattığı için teşekkür ederim.


    Ekleme: 1 saati geçiyor, henüz geri dönüş yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 19 Şubat 2024; 12:43:8 >




  • mamad kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Öncelikle fiyat artış dönemimizde firmamıza geçiş yaparak bu artıştan etkilendiğiniz için üzgünüz fakat fiyat artışımız dikkate alındığında yine uygun fiyatlı hizmete devam ettiğimizi dikkate almanızı isteriz. Firmamız hizmete girdiği 2013 yılından beri daima uygun fiyatlı hizmet verme alışkanlığına devam etmektedir. Belirttiğiniz gibi piyasa koşullarının üzerinde bir artış yapmayacağının garantisini verebiliriz.

    Yaşamış olduğunuz arıza incelendiğinde fiber hattınıza ONT cihazından itibaren sinyalin gelmediğini görüyoruz. Bölgenizde altyapı sağlayıcı kaynaklı genel bir arıza bulunmuyor sorunun incelenmesine yönelik altyapı sağlayıcı firmaya gerekli bilgiler ivedilikle iletilmiştir. En kısa sürede yaşamış olduğunuz kesinti nedeniyle çözüm üretilecektir.

  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    İlginize teşekkür ederim.


    1 saati aşkın sürede geri dönüş olmayınca ben aradım. Teknik birime sorunun iletildiğini, teknik ekip müdahalede bulununca bana haber verileceğini, bunun da max 3 iş günü sürebileceğini ilettiler.


    Ekleme: Galiba bu iş cidden 3 güne doğru gidecek. Ne bir yanıt var ne bir gelişme. Bugün rahatsız olduğum için evden çalışayım dedim, işimle meşgul olmak yerine Poyraznet'in sağladığı internet deneyimini keşfediyorum.


    Ekleme2: Hala bir gelişme olmayınca tekrar aradım. Aktif arıza kaydım olduğunu söylediler, çözümü hızlandırmalarını istedim, aciliyetini iletelim dediler. Beklemeye devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 19 Şubat 2024; 14:14:30 >
  • 3 saati aşkın süredir herhangi bir çözüm ve muhtemelen herhangi bir müdahale yok. Bilgi vermiş olmama rağmen hiçbir şey yapılmıyor olması müthiş.

    Teknik ekip canı ne zaman isterse o zaman bakıyor sanırım. Başka ISS'de telefonla konuşurken yaptığım işlem için 3,5 saattir bekliyorum. Rezalet!

    Ekleme: Artık telefonlara da geç bakmaya başladılar. Artık nezaket çerçevesinde konuşmayı bıraktım. Çünkü saatlerdir çözüme dair en ufak bir gelişme yok. Sorunun Türktelekom'a iletildiğini söylediler. Onlardan yanıt bekliyorlarmış. Ne kadar sürede yanıt geleceğini kesin olarak söyleyemezlermiş.

    Herhangi bir teknik personelle veya daha üst bir merci ile görüştürmedi arkadaş.

    Rezalet bir hizmet anlayışı. Sorduğumuz hiçbir soruya tatmin edici en ufak bir yanıt alamıyorum. Ezbere şeyler söylenip geçiliyor. Abone olmak isteyen varsa bunları dikkate alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 19 Şubat 2024; 15:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mamad kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Bugün 11:32 itibariyle daha öncede iletildiği üzere ONT cihazınız ile iletişim kesildiği ve buna istinaden ilettiğiniz arıza kaydı üzerine Türk Telekom birimlerine gerekli bilgi verildiği iletilmiştir. Türk Telekom tarafında arıza çözüm süreci 7 iş günüdür ve bu süreç ortalama 2-3 günde sonuçlanmaktadır. Yaşamış olduğunuz kesinti nedeniyle üzgünüz ama ilgili sorun Türk Telekom yada abone kaynaklı bir sorun olarak gözlemlendiği için firmamız direk müdahale edememektedir.

  • 2019 yılından bu yana aynı adreste, aynı port üzerinden fiber internet hizmeti alıyorum. İlk defa bu kadar uzun süreli bir bağlantı sorunu yaşıyorum ve ilk defa sorunun Türktelekom'a iletildiğini görüyorum (hatta daha önce hiç söylemediğiniz, söylenmeyen abone kaynaklı ifadesini de ekliyorsunuz şimdi) ve o ilk defa bunun için günlerce bekleyeceğim söyleniyor.


    İşin en ilginç olan kısmı bu ilkleri yaşadığım sorun yumağı, ISS değiştirdikten 10 gün sonra başıma geliyor.


    Peki sorun ortada, tamam. Şuan sorunu çözemediğiniz de ortada. Hatta muhtemelen 2-3 bekleyeceğimi de belirtiyorsunuz, teşekkürler. O zaman şunlara da cevap verin:


    - Bu süre zarfında alamadığım/alamayacağım hizmetin telafisi yapılıyor mu?

    - Yaşadığım/yaşayacağım vakit kaybının telafisi yapılıyor mu?

    - Mağdur olduğum ve başkalarını da mağdur ettiğim için bunun bir telafisi söz konusu mu?

  • mamad kullanıcısına yanıt

    Yaşadığınız kesinti nedeniyle üzgünüz fakat bu aşamada firmamızın yapabileceği bir şey şu aşamada maalesef bulunmuyor. Belirttiğimiz gibi sorununuz altyapı sağlayıcı yada abone sorumluluk alanı kaynaklı gözüküyor.

    9 Şubat tarihli abonemiz olmuşsunuz ve 19 Şubat tarihine kadar herhangi bir kesintiniz gözükmüyor. Kesintiniz 11:32 saatinde olmuş ve üzerinden 5 saat geçmiş. Lütfen ilgili sürecin tamamlanmasını bekleyin. Bir önceki mesajınızda telefonlara geç bakıldığını iletmişsiniz fakat çağrı kayıtlarına bakıldığında çağrı bekleme sürenizin 12 saniye olduğu gözüküyor. Bu bekleme süresini iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız.


    Son olarak sorduğunuz üç sorunun cevabı da bu aşamada herhangi bir telafi işlemi gerçekleştirmiyoruz çünkü yaşanılan sorun firma alanımızın dışında ilerlemektedir. Eğer ilgili sorun 7 iş gününü geçerse altyapı sağlayıcı tarafından alınacak dönüşe göre telafi sağlanacaktır.





  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    İlginiz ve verdiğiniz detaylı bilgiler ve bu bilgilerle beni doğruladığınız için teşekkür ederim.


    İlk mesajımda da belirttiğim gibi müşteri hizmetlerine oldukça hızlı şekilde bağlanıyorum. Yalnız birkaç aramadan sonra süre arttı. Hatta hattan düşmeye başladım. Neyse.


    En azından sizin buradan doğru bilgi vermeniz güzel. Ne yazık ki telefonda görüştüğüm personelden aynı şekildenbi bilgi alamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    Aynı süreci yaşadım

    yaklaşık 15 gün önce 2 hat için aradığımda zam planını sorduğunda şuan için düşünmüyoruz dediniz

    Sonra sürpriz yaptınız hayırlısı olsun dedik .


    bu arada 10 line ve gıbırnet var sizden daha uyguna POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Son olarak abonelerimize verdiğimiz sabit fiyat taahhüttü Ocak ayı itibariyle son bulmuştu fakat biz bunu Mart ayına ödeme gününe kadar uzattık. Bu aşamada fiyat artış dönemi içinde olduğunuz için üzgünüz. Fakat artış oranımız göz önüne alındığında piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı olduğu görülecektir.


    Telekomünikasyon sektöründe yaşanan özelleştirme nedeniyle her zaman bir firma başka firmadan dönem dönem uygun olacaktır. İlgili durum firmalardan çok vatandaşların yararına olmaktadır. Bu aşamada vatandaşlar ya tamamen fiyat odaklı yada performans odaklı firmaları seçebilir. 


    Poyraz WiFi kurulduğu 2013 yılından itibaren aralıksız olarak hem taahhütsüz hem de uygun fiyat odaklı hizmet veriyor. 2022 yılı itibariyle Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermeye başladı ve burada da aynı şekilde uygun fiyatlı ve taahhüt olarak devam ediyor. 


    Bu süreçte elektronik ortamda abone edinimi işlemini e-Devlet üzerinden tam entegre şekilde yapan ilk firma olmuştur. Bu sayede yeni aboneliklerde evrak yada kimlik örneği talep edilmeden tamamen güvenli bir süreç ilerletilmektedir.

    Ek olarak gelişmiş online işlem uygulaması ile abonelerin istek ve taleplerini kendi kendilerine interaktif şekilde çözümlemeleri sağlanmaktadır.

    Aynı şekilde çağrı merkezi telefonumuz ile yine abonelerin talep edeceği bir çok işlem interaktif şekilde sonuçlanmaktadır.

    Bunların dışında Whatsapp destek hattı, sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlere ulaşıp soru ve sorunlarınızı iletebiliyorsunuz.

    Çağrı merkezi müşteri temsilcilerimiz Pazartesi'den Cumartesi gününe 09:00 ile 01:30 saatleri arasında ve Pazar günü 09:00 ile 18:00 saatleri arasında aktif hizmet vermektedir.

    Tüm bunların dışında kullandığımız network ürünlerinin Türkiye Distribütörüyüz. Kullanılan tüm cihazların ve müşteri odaklı düzenlemeler konusunda alanlarında uzman ekip arkadaşlarımız bulunuyor.

    Her geçen gün hem yazılım hem donanım hem de süreç takipleri konusunda firmamızı geliştiriyoruz. Planladığımız hedefler için emin adımlarla yavaş yavaş ilerliyoruz. Bu süreçte bize eşlik eden siz değerli abonelerimize elimizden geldiğince kaliteli hizmet sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.





  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    Play Store'daki uygulamayı da güncelleseniz. Telefonunuz için uygun değil diyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal3x -- 19 Şubat 2024; 20:57:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal3x K kullanıcısına yanıt

    Güncel uygulamamız şuan test aşamasındadır. En kısa sürede test ortamından gerçek ortama alınacaktır. Şuan için poyrazwifi.com.tr/oim adresinden online işlemler uygulamasına giriş yapabilirsiniz.

  • Yeni güne de internetsiz başlıyoruz.

    Ekleme: 11:30 itibariyle internet bağlantımız düzelmiş görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 20 Şubat 2024; 11:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamad kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Türk Telekom ekipleri tarafından yapılan incelemede müşteri sorumluluğunda "Daire içi kablo arızası" görülmüş ve gerekli düzenleme yapılmış gözükmektedir.


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL
  • Detaylı bilgi için teşekkür ederim.


    Belki bina içindeki hatla vs alakalıdır. Gelen giden olmadı. Yalnızca saat 11:30 internetin çalıştığını gördük.


    Ekleme: 15:30 itibariyle bu sefer de bağlantı stabilitesi bozuldu. Umarım geçici bir şeydir.


    Ne yazık ki video izlenemiyor. Hatta siteye bile girerken zorlandı. Hız testi yaptığımda sorun olduğu ortada ama pakcage loss testi yaptığımda kayıp görünmüyor.


    Ekleme2: Birileri bir şeyleri kurcalıyor sanırım. Telefondan test ettiğimde şimdi normale dönüyor gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 20 Şubat 2024; 15:53:35 >
  • Meehaba vpnlerde herhangibi bir kısıtlama varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medicuser kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    BTK tarafından alınan karar ve kanunlar hükmünde engellenmesi gerekli tüm içerik ve uygulamalar firmamızda kısıtlıdır. Bunun dışında herhangi bir engelimiz yada bir limitlememiz yoktur.

  • Kurulum ve aktivasyon ücreti fiberde 350 VDSL de 700₺. Neden bu kadar fark var. Tam başvuru yapacaktım bu sebeple yapmadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.