Şimdi Ara

Pr.Scan.Fot.Fax. AHİZELİ arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pr.Scan.Fot.Fax. AHİZELi yazıcı alacam. Ufak ofisim için. günde ortalama 10-15 çıktı alıyorum. fax makinasine de ihtiyacım var.Bazen fotokopiye de ihtiyacım oluyor. Gerçi çekilen fotokopiler bu aletlerde pahalıya geliyomuş sanırım. Bi de çabuk bozuldukları söyleniyor. HP OFFICEJET 4255 - yada HP OFFICEJET 4355 bakıyorum. Fiyatları da epyce uygun.
    Şu anki yazıcım da HP ama sorun çıkarıyor.Sayfanın son kısımını soluk-bulanık cıkarıyor kartuşum yeni doldorulmuş olsa da.
    Sizin bana tavsiyelerini bekliyorum.
    İlgilerinize şimdiden teşekkurler...



  • hp4355 en uygunu sanırım.. renkli baskı olmayacaksa aslında birde s/b lazer hepsibiraradalara bak istersen.. işyerinde onlaar daha ekonomiktir.. ahizeyede zaten onların arkasında iki çıkışı var tel hattı için birinede tel bağlarsın tel hattın ve faksı sorunsuz kullanabilirsin.. onlarda da samsung 4521f var birde xerox un pe220 model yazıcıları var.. onlarda olabilir.. bir incele istersen bu modelleri
  • 4355 ÖNERİRİM 165$ + KDV. Adrese teslim yaparım mng kargo ile. Var elimde bi tane. 0232 489 42 02 - 120 ve 127 dahili (EMS BİLGİSAYAR)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.