Şimdi Ara

Prag Budapeşte Airbnb kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, mayıs ayında 5 hün Budapeşte ve Prag için tatil planımız var. İlk defa yurtdışı tatili yapacağız acemiyiz.

    Yurtiçinde daha önce Airbnb ile bir çok defa konaklama yaptık. Budapeşte ve Prag'da da Airbnb ile kalmak istiyorum. Öneri ve tavsiyesi olan yazarsa mennun olurum.


    Tercih sebebim ;Hem otellerden daha ucuza geliyor hemde daha merkezi lokasyonlarda konaklayabilme imkanı




  • Airbnb'yi çok az kullandım ve sevmedim. Booking'i tavsiye ederim.

  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam cevabınız için, peki araç kiralama konusunda bir fikriniz var mı? Otobüs tren ile 7 saat geçen bir yol var Viyana yada uğramak istiyoruz.

  • Budapeşte'den başlayacaksanız Carwiz'i tavsiye ederim. Son 3 sefer onlardan kiraladım. Ofisleri havaalanından 5 dakikalık mesafede. İndiğinizde arıyorsunuz gelip alıyorlar. Dönüşte aracı teslim ettikten sonra havaalanına bırakıyorlar.

    Birkaç küçük detay dışında gayet memnunum. Otoban ücretini yıllık olarak ödemelerine rağmen çakallık yapıp araç kiralayanlardan günlük 3 euro otoyol ücreti kesiyorlar. Bu tür 1-2 çakallıkları var. hem araçları yeni olduğu için hem de uygun fiyatlarından dolayı ses etmiyorum. Kiralama uygun ama sigorta ücretleri çok fazla. Sigortalı kiralamayı düşünüyorsanız kendi sitesinden değil Discovercars.com üzerinden kiralayın. Discovercars'ın sigortasını kullanın. O daha ucuz.


    Macaristan'dan çıkmayacak olsanız Klasswagen'ı da tavsiye ederdim ama aracı ülke dışına çıkartmak için 150 Euro ek ücret alıyorlar. Araç kiralama ücretleri ise komik derecede ucuz.


    Budapeşte, Bratislava, Viyana, Prag rotasını en son 1 ay önce yaptım. Sormak istediğiniz varsa siz yazın. Yarın boş bir vakitte daha fazla detay yazarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 20 Ocak 2024; 21:10:32 >




  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkür ederim yazdıklarınız için, hem daha ucuz hemde tekrar dönmeyelim aynı yolu diyerek Budapeşte ye iniş Prag dan dönüş olarak aldık biletleri. TR de olduğu gibi orda da başka bir lokasyana araç bırakmak için 150 euro istedi vipcars diye bir firma. O yüzden çekindim araç kiralamak işinden. (Dediğiniz Discovery bakayım bide)Tren ile rahat yolculuk yapmayı düşündük hep gece 3 de felan iniyor budapeşteye daha tam çözemedim toplu ulaşımları.

  • Farklı ülkede bırakma olayı sıkıntılı. Çok az firma bu hizmeti sağlıyor. Onlar da yüksek ücret alırlar.Tercih sizin. Ben toplu taşıma yerine arabayla gezme taraftarıyım.

  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

    Biletleri keşke ona göre alsaydım keşke, bende araç ile gezmeyi isterim. Bir dahaki sefere inşallah

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.