Şimdi Ara

Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar uydunet 10 mbit 50 gb adil kota kullanımlı internet kullanıyorum 50 gb dolmadan önce 8 gb lık bir film indirmiştim turbobitten ama 50 gb tı geçince hızım 3 mbite düştü ve 8-9 gb lık dosyalar(film) 3 saat yerine 8 saatte inmeye başladı daha doğrusu hiç inemedi.turbobitten premium üyeliğim var idmanla indire tıklıyorum her seferinde %70 lerde ortalama olarak 5 saat sonra hata veriyor bir haftadır belki 7-8 defa denedim bir sefer indiremedim değişik 2-3 dosya denedim ama 2 seferde format attım pc ile alakalı gözükmüyor.idmanı yeniden devam ettirdiğimde yüzde 70 de kaldıysa yüzde 35 lerden başlıyo indirmeye tekrardan. şimdi son çare olarak başka indirme programı deneyeceğim ama iyice bunalttı. sonuçda 3mbit az hız deil hani hızım yavaşda turbobit zaman aşımı yapıyor desem o zaman 1mbit hızı olanlar hiç dosya indirimez şimdiden ilgilenen yardımcı olan herkese teşekkür ederim verdiği hataların resimlerini ekleyebilirsem onlarıda ekleyeceğim iyi forumlar.
    birde idman kitlendiğinde pc nin netinide kitliyor ne explorer nede crome internete bağlanamıyor modemle alakalı bir soun yok ama çünkü aynı modeme bağlı tv ve tel den kontrol ettim internete giriyorlar pc yi resetleyince internete bağlanıyor.
     Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum
     Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum buda son aldığım foto


    belki bu sorunu yaşayan olur diye sonucu yazıyorum 2gb daha ram aldım pc nin ram 4 gb oldu anladım ki windows 7 ye 2 gb ram az geliyormuş tahmin ettiğim gibi ram lar şişiyormuş şu anda 24 saat download yapıyorum sorun yok tabiki adil kullanım kotası doldu hızım 3 mbite düştü öyle denedim gene.Sonuç olarak windows 7 ye 2gb ram az geliyor hadi kalın sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbey -- 11 Nisan 2014; 10:19:16 >







  • sorun link te hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek emin değilim linkte olduğuna 3 adet ayrı dosya denedim hatta bu yazıdan sonra flash getle denedim bu gece o üç linkten birini %70 e gelmişti sabah baktım 7 saat sonra hız yerlerde sürünüyodu cromeye tıkladım gene sistem kaynağı yok dedi nete giremedim yani gene aynı sorun turbobit sitesindemi sorun var diyorum artık ne indirmeyi denesem aynısını yapıyo bugün başka bir tane daha deneyeceğim bakalım aklıma geliyo acaba ram larım mi şişiyo diye ama sonuçta eskiden 24 saat kesintisiz download yaptığımız olmuştur.bu arada ramlar 2gb pc de masa üstü
  • Yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin başına gelmemiş demek böyle bir sorun premium var download yapamıyoruz ne yazık ki
  • ram den veya hdd den olabilirmi donanımsal yani hiç mi fikri olan yok?
  • Niye turbobit ? Alternatif yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda turbobit üyeliğim var sıkıntı turbobittenmi onu bilmiyorum ki seçenekleri eleye eleye deniyorum işde zaten çözemezsem başka sitenin üyeliğini alıp deneyeceğim ama turbobitle alakalı olduğunu pek sanmıyorum sadece ben kullanmıyorumki turbobiti bir sürü insan vardır.bu arada bu gece 5 gb lık bir dosya tıkladım o sorunsuzca indi 5 saatte demekki ne oluyosa o 5 saatten sonra oluyo bulacaz en sonunda inşallah.
  • şu anda olayın ramdan olduğuna emin olmaya başladım 5 saatlik download sonrası görev yöneticisinden aldığım resim aşşağıda sadece cromede birsayfa açık ve ram kullanımına bakın ve açdığı sayfayıda kasarak açıyor.
     Premiumlu turbobit hesabımdan download yapamıyorum
  • Son resime bakarak bişey sölicek olan yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbobit zaman aşımı yapıyor öyle 5-6 saat gibi uzun süren dosyalar turbobit sistemin ötürü premium olsun olmasın kopuyor, hele 1mbit olanlar büyük boyutlu dosyaları indiremiyor, onlar dosya indirebiliyor diye bir inancın olmasın, 1 cd lik 700mblık dosya indirebilirlerse yatıp kakıp dua etsin onlar. turbobit ve letbit taman para tuzagı amacıyla kullanılan sistemler.

    zaten korsan içerik indiriyorsunuz onuda para ödiyerek indiriyorsunuz ne diyelim.
  • Sistem kaynağı yetmiyor hatası bilgisayarda boş ram kalmamasından kaynaklanıyor.Diğer hata ise turbobitin o indirme linkini kapatması yüzünden.Bunu zaman aşımına uğramak gibi de düşünebilirsiniz.Yani site o linki bir süre sonra kapatmasaydı o linki alır paylaşırdınız ve premiuma falan gerek kalmadan son hız indirirdiniz.Çözüm ise partlı şekilde indirmek.Eğer yükleyen adam tek part şeklinde yüklemişse yapacak bir şey yok.O zaman daha hızlı bir internet gerekli size.
  • Yorumlarınız için tşk sıkıntının turbobitten oşduğunu kabullenmek istiyorum ama pc nin internet bağlantısı neden kesiliyor o yüzden ram den şüphelendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda ram larin slotlarını değiştim bu akşam bir download denemesi daha yapacağım olmazsa yarın 4gb ram daha alıp yolumuza öyle devam edeceğiz inşallah çözersem burayada sonucu yazarımbüyük ihtimalle ramdan kaynaklı çünkü sistem boştayken bile 1 gb ram çekiyor demekki uzun süreli downloadda iyice şişiyor ramlar benim aklıma gelen bu başka fikri olan varsada dinlerim.
  • belki bu sorunu yaşayan olur diye sonucu yazıyorum 2gb daha ram aldım pc nin ram 4 gb oldu anladım ki windows 7 ye 2 gb ram az geliyormuş tahmin ettiğim gibi ram lar şişiyormuş şu anda 24 saat download yapıyorum sorun yok tabiki adil kullanım kotası doldu hızım 3 mbite düştü öyle denedim gene.Sonuç olarak windows 7 ye 2gb ram az geliyor hadi kalın sağlıcakla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkanbey55

    ram den veya hdd den olabilirmi donanımsal yani hiç mi fikri olan yok?

    Alakasi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.