Şimdi Ara

Prepaid Code Satın Alabileceğim Güvenilir Site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Xbox One için Horizon 2 yi alacağım, hesabım US. prepaid code satın alıp almak istiyorum. Kredi kartıyla olmadı nedense :/ Önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı satın aldıktan sonra kodu e-mail atan ya da direk sitede gösteren? microsoftstore.com da denedim ama oradaki kodları da e-mail olarak yollamıyor, adrese yolluyor :)



  • Paypal ile yapın veya g2a ye bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft store'dan aliyorum ben gift card olarak. 5dk ya geliyor. Yapi kredi mi kullaniyosunuz. bende ne kredi karti nede paypal dan alis veris yapamiyorum. ama gift card rahatlikla aliyorum. bu arada microsoft store us'den alman gerekiyor. tr'de yok cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3

    Microsoft store'dan aliyorum ben gift card olarak. 5dk ya geliyor. Yapi kredi mi kullaniyosunuz. bende ne kredi karti nede paypal dan alis veris yapamiyorum. ama gift card rahatlikla aliyorum. bu arada microsoft store us'den alman gerekiyor. tr'de yok cunku.

    Teşekkürler arkadaslar.
    Ms store us den alacaktım gift card, shipping address fln istedi. Dedim herhalde dijital kod olarak yollamiyorlar ondan almadim. Garanti kartimi kabul etti direk xbox live uzerinden aldim ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.