Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
11.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam priest deckinin en gerekli legendarysi bence Sylvannas aklınızda bulunsun. Ayrıca Ragnaros da iyi gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

    Hocam priest deckinin en gerekli legendarysi bence Sylvannas aklınızda bulunsun. Ayrıca Ragnaros da iyi gidiyor.

    katılıyorum ayrıca yeni cıkan priest kartı ile chiken payromencer power word shield le muthis combolar yapılacak şimdiden yazıyorum ileride prieste chiken deck adında bu kartları gorurseniz şaşırmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

    Hocam priest deckinin en gerekli legendarysi bence Sylvannas aklınızda bulunsun. Ayrıca Ragnaros da iyi gidiyor.

    Bugüne dek karşılaştığım rakipleri, oynadığım oyunları aşağı yukarı göz önünde bulundurunca Sylvannas'ı pek etkili görmüyorum ben açıkçası. Belki de board control oynadığım için böyledir, bilemiyorum.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Deste biraz daginik olmuş gibi .mass dispel + silence çok fazla bence . mind vision çıkarıp holy smiteları 2 leyebilirsin . Late gamede zaten çok güçlü early gamedeki bir sen jin bana kalırsa lord of the arenadan çok daha fazla yardımcı olur . legendary olarak control olduğun için malygos gereksiz olur bence . sonuçta bir turda bitirmekten çok saha kontrolünü almak . veya daha koklu bir değişiklik ile 2x soulpriest ve 1x circle of healing eklemen belki olası bir saha kontrolü kaybında seni toparlar . belki 2. Thoughtsteal yararlı olabilir ki bu durumda card draw ihtiyacın baya azalır oraclea ihtiyaç duymazsın . Late gamede gelirse oracle senden çok karşıya yarar diye dusunuyorum . healer olarak eartheni de daha çok begeniyorum .

    Genel olarak guzel bir deste yazdıklarım eksiklikten çok kişisel görüşlerim beğendiğin olursa uygulayabilirsin . legendary olarak sylvanas tavsiye etmem cunku yarın birgün priestten sıkılırsın koyacak deste bulamazsın her desteye gitmiyor ragnaros hem desteye uyar hem çoğu desteyle guzel gider diye dusunuyorum . Alex de guzel uyabilir 1-2 ufak değişiklikle karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Önerileriniz harika aslında, zaten desteye son halini de bir türlü veremedim aylardır. Mind Vision yerine 2. Holy Smite'i ve 2. Lord of Arena yerine Senjin'i hemen uygulamaya alıyorum.

    2 x Soulpriest ve 2 x Circle of Healing ne zamandır aklımda lakin; bu combo için eklenecek 3 kart için neleri çıkaracağımı kestiremiyorum. Silence'ı çıkararak Soulpriest alınabilir lakin diğer 2 kart hangileri olur bilemedim.

    Oracle yerine 2. Thoughtsteal da çok makul.

    Earthen Ring yerine Darkscale kullanmamın sebebi biraz da Northshire ile combo denk getirebilmek.

    Öneriler için teşekkür ederim, kurcalayayım biraz daha.

    @LeeOrAfk
  • Bence Lord of the Arena iyi bir kart değil taunt hp daha önde olmalı bence senjin çok daha iyi soulpriest ile circle of healing kombosu sayesinde çok oyun kazandım onları eklemeni tavsiye ederim.earthen ring+soultpriest kombosuda fena olmuyor injured blademaster bence priest için gayet iyi circle of healingle kombolayıp 3.turne 4-7 lik minyonununuz olabilir.Mind vision yerine Thoughtsteal çok daha iyi bence.Wild Pyromancer +Power Word: Shield başka bi spell gibi kombolarla yine zoo karşısında çok büyük bi avantaj yakalabilirsiniz.Bide tek kartınız çok benim düşünceme göre onda biraz sıkıntı yaşabilirsiniz.Shadow Word: Pain mutlaka bi tanede olsa bulundurmalısınız bence.Senjin,fen creper,gurubashi berserker,kodo v.s gibi minionlar için.Legendary olarakda ragnaros her desteye gidiyor hemen hemen.Black knight hemen hemen her destemde kullanıyorum tavsiye edebilirim özellikle druid e karşı doğru zamanda kullanıldığında oyunu değiştirebilir.Oracle yerine cleric i ikileyebilirsiniz.Bence priestte kart draw çok sorun değil.
    İyi günler dilerim.




  • Teşekkürler @fordexos. Önerilerinizi değerlendireceğim. Legendary olarak da büyük ihtimalle Ragnaros craftlayacağım o zaman.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Ufak bir hesapla şöyle bir şey çıktı

    -silence
    -mind vision
    -c.oracle
    -abomination
    -darkscale healer
    -2x lord of the arena
    - acidic swamp ooze(?)
    -gadgetzan(?)

    +1xholy smite
    +2x sen jin
    +1x earthen
    + ragnaros
    +thought steal
    +2x soulpriesr
    +circle of healing

    Bu şekilde de deneyin bana kalırsa . buradaki tavsiyelerden çok sizin deneyip doğruyu bulacaginizi da unutmayın . rdu nun mage deckini biri yazsa buraya kartların yarısını değiştir derdim fakat neler yapabildiğini gördük . deneye deneye size en uygunu bulacagınızdan şüphem yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prieste legendary çıkınca tarz bi deck yapayım dedim:

     Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

    sizce ne eksikleri var, hangi kartları önerirsiniz? başka legendary'im yok, oyuna da zaten yeni başladım.
  • Benzer bir desteyi bir aralar ben de kullanmıştım. Rakibe göre çok değişken bir deste lakin kartlar doğru zamanda gelirse iş yapabiliyor. 2. bir Wild Pyromancer Venture Co. Mercenary yerine; 1 adet de Shadow Word: Pain, diğer Venture Co. Mercenary yerine alınabilir. Venture Co. Mercenary bu deste için size zarar verir. İlk etapta kullanışlı gözükse de; aslında çok da faydalı bir kart değil. Ek olarak bir adet de olsa, desteye Auchenai Soulpriest almanız; Circle of Healing combosuyla birlikte; board kontrol için etkili olacaktır. 2. Shield ya da Thoughtsteal yerine alabilirsiniz.


    @Taharet Musluğu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Benzer bir desteyi bir aralar ben de kullanmıştım. Rakibe göre çok değişken bir deste lakin kartlar doğru zamanda gelirse iş yapabiliyor. 2. bir Wild Pyromancer Venture Co. Mercenary yerine; 1 adet de Shadow Word: Pain, diğer Venture Co. Mercenary yerine alınabilir. Venture Co. Mercenary bu deste için size zarar verir. İlk etapta kullanışlı gözükse de; aslında çok da faydalı bir kart değil. Ek olarak bir adet de olsa, desteye Auchenai Soulpriest almanız; Circle of Healing combosuyla birlikte; board kontrol için etkili olacaktır. 2. Shield ya da Thoughtsteal yerine alabilirsiniz.


    @Taharet Musluğu


    soulpriest zaten var :)
    venture co. neden zarar verir?
  • Bu da benim priest deckim.Priest kartlarımın hepsi packlerden çıktı.Sadece Prophet Velen yok.Bende böyle deck yapayım dedim.Priest pek oynamazdım ama o kadar priest kartı çıktı ki deck oluştu kendi kendine.

    Blademaster ve pyromancer 2 yapılabilir fakat onlarında packten çıkmasını bekleyeceğim. Priest çok kalleş bir hero ama.Thougstealle hep sağlam kartlar çalıyor benden.Warrior oynuyordum.Adam benden gorehowl,Grommash ve Alex çaldı oyunu çevirdi.Birazcık sinir edici bir hero.

     Priest Deckleriniz/Stratejileriniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fujitora

    Bu da benim priest deckim.Priest kartlarımın hepsi packlerden çıktı.Sadece Prophet Velen yok.Bende böyle deck yapayım dedim.Priest pek oynamazdım ama o kadar priest kartı çıktı ki deck oluştu kendi kendine.

    Blademaster ve pyromancer 2 yapılabilir fakat onlarında packten çıkmasını bekleyeceğim. Priest çok kalleş bir hero ama.Thougstealle hep sağlam kartlar çalıyor benden.Warrior oynuyordum.Adam benden gorehowl,Grommash ve Alex çaldı oyunu çevirdi.Birazcık sinir edici bir hero.

     Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

    karşıma priest geldi alex + leeroy çaldım




  • benim taktik alexli taktik... alexe kada zaten tum heal kartlari kullaniyor eleman. sonra alexi atinca herifin direk hedefi alex oluyor. sonrasi turn de holy fire ve mind blast x 2 ile bitiriyorum... neye ugradigini sasiriyor.. diger kartlarin hepsi turnde rakibi oyalamak ve masayi esitlemek uzerine kurulu....

    zayif oldugum rakipler eger pyromancer gelmezse zoo destesi. birde giant desteler.. big game hunter destemde olmadigi icinde giantlarda gercekten caresiz kaliyorum. onun disinda miracle deste de ise cogu zaman ustun geliyorum ama bazen cok sacma geliyor kagitlar... neyse rank seviyelerini yazmamissiniz. benim rank seviyem 8-3 yildiz oldu priestle... 270 win var rankedda.... priesti golden yapasim var ama ufaktan sıkıldım....
  • Velen bozdurup; Malygos craftlayarak; Mind Blast x2, Holy Smite x2 denemek ne kadar verimli olur?
  • Malygos yaşarsa bir kaç turn güzel olabilir bide faceless atarsin yada packten falan çıkarsa bozdurmana gerek kalmaz velen +Malygos yaparsın 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Velen bozdurup; Malygos craftlayarak; Mind Blast x2, Holy Smite x2 denemek ne kadar verimli olur?

    çılgın mısın be adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oryenuskane

    Malygos yaşarsa bir kaç turn güzel olabilir bide faceless atarsin yada packten falan çıkarsa bozdurmana gerek kalmaz velen +Malygos yaparsın 😄

    Pack'ten çıkmasını beklemek şu aşamada makul gelmiyor açıkçası; yeterli miktarda dust'ım da var lakin bu noktada bir combo için tam emin olamadım, görüşleri bekliyorum bakalım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

    quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Velen bozdurup; Malygos craftlayarak; Mind Blast x2, Holy Smite x2 denemek ne kadar verimli olur?

    çılgın mısın be adam


    Alakasız yerde aklıma geliyor bir şeyler, hayata geçiriyorum, tam randıman da alamıyorum ekseriyetle. Biraz hoyratım açıkçası oyunlarda, sonrasında da zarar ziyan tabi. Bu sefer sorayım dedim




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Dostum cok gec cikiyor... Veleni yem yapip malygos uzerine calisirim diyorsan belki olabilir. AMA paladinin equlity atmasi halinde cok cabuk kaybedersin... ve malygos'da attigin anda olur...

    velen+malygos ikilisini inner fire ve lightspawn destekli bir destede oynayabilirsin.. Ama bana cok kasar gibi geliyor..:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    Dostum cok gec cikiyor... Veleni yem yapip malygos uzerine calisirim diyorsan belki olabilir. AMA paladinin equlity atmasi halinde cok cabuk kaybedersin... ve malygos'da attigin anda olur...

    velen+malygos ikilisini inner fire ve lightspawn destekli bir destede oynayabilirsin.. Ama bana cok kasar gibi geliyor..:D

    Combo kartlar için, yere koyduktan sonra, sonraki tura kadar yaşatmak problem kısım; dediğiniz gibi lakin denemek de istiyorum açıkçası, pek olmaz gelmiyor. Cairne Bloodhoof gibi, removalları evvelinden harcatacak kartlarım da var ki zaten rakibin elinde removal kart yoksa da 12 HP ile sonraki turu görmesi de çokça olağan gibi. Yorumları değerlendiriyorum bakalım, duruma göre ne olacağı değişir lakin 1 legend daha craftlayasım var

    Yorumunuz için teşekkür ederim. Keyifli sabahlar dilerim;


    @dedehakan




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.