Şimdi Ara

Prince of Persia: The Sands of Time Remake | PS5 | ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
8
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sands of Time'ın, Assassin's Creed kalitesinde AAA olarak yapılması lazım. Aynı Capcom'un yaptığı gibi. Yoksa Prince of Persia sevenleri ve Ubisoft takipçilerini hayal kırıklığına uğratırlar.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Sanırım öyle olacak gibi Firma oyunculardan gelen geri bildirimleri dikkate alarak geliştirmeye başlamışlar. Hoş bu sevindirici ama bu yıl içerisinde herhangi birşey beklemeyin demişler.


    Valla Yeni Nesile ve güzel mekanikler ile tekrardan ele almaları bile başlı başına güzel bir geri dönüş olur Ubisoft için. :)


    Capcom'dan da biraz kopya çeksin Remake Nedir? Nasıl Yapılır diye.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    SOT neyse de Warrior Within ve The Two Thrones'un gelmesi ve kesinlikle iyi yapılması lazım. Özellikle bu iki oyunun remake'ini SOT'tan daha çok bekliyor ve istiyorum. SOT ve WW arasında çağ farkı vardı o zamanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Vallahi remake işini Capcom’a sorsunlar Re 2-4 remakeleri muhteşem olmuşlar. Warriror Within’i aynı özenle ele alıp yapsalar müthiş olurdu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Doğrudur. RE oyunlarını bilsem de aram yoktur yalnız bir keresinde ilk oyunun remake'ini oynamıştım iyiydi. Beenox da remake konusunda hiç fena değildir. COD MW 'ları remake yapmıştı sanırım. Crash Team Racing Nitro Fueled yine Beenox'tan çıkma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam 2-4 remakeleri ayrı bi seviye gerçekten. Bu sands of time falan fasa fiso yani. Ayrıca oyun tercihi neden sands of time’den yana oldu anlamış değilim. Warrior Within serinin en karanlık ve oynanış bakımından da en iyisiydi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 25 Mayıs 2023; 13:36:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Hepsi birbirinin devamı, o yüzden. Ben hepsini çıkışında bitirmiştim. Sands of Time’ın hayran kitlesi de baya fazladır. Ardından de Warrior Within’le milleti coşturdular. Two Thrones’u ise pek beğenmemiştim. Zoraki yapılmış gibiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Doğrudur oynamadığım için yorum yapamıyorum ama yorumlar genel olarak olumlu gördüğüm kadarıyla.


    Sana kesinlikle katılıyorum ama POP SOT, WW ve T2T bir üçlemedir. Birbirinin devamı. O yüzden POP SOT'tan başlayıp bu üçlemeyi komple remake yapmak istemişler demek ki. Bir de POP SOT nedense insanların gözünde serinin diğer iki oyununa göre daha çok bilinen bir oyun sanırım, daha çok iz bırakmış algıladığım kadarıyla. (Hatta POP SOT diye filmi bile yapıldı, güzeldi ama devamı gelmedi.) Çünkü ne zaman bir POP mevzusu olsa insanlar hemen Sands of Time'dan bahsediyor. Tabi SOT da zamanında diğer POP oyunlarına göre birkaç çağ ötesinde olduğundan insanlarda bu yüzden iz bırakmış olabilir. GOW 2018 gibi kendince devrimsel. Ama diğer 2 oyun açık ara SOT'dan çok daha gelişmiş çok daha zevkli oyunlardır ve biraz üvey evlat muamelesi gördüklerini düğünüyorum. Hiç POP serisi oynamamış olup bugün açın oynayın desem SOT çok yavan kalır ama POP WW, POP T2T kendilerini ciddi çekilde oynattırır. Çünkü hareket zenginliği, estetik, kesme-vuruş hisleri çok daha iyi. Oyunların çıkış yılları sırasıyla 2003, 2004 ve 2005 ama SOT ile WW arasındaki fark sanki 1 değil 3-4 yıl gibi. O derece gelişmişlik farkı var. T2T ile arasında bu kadar yok ama yine hareketler zenginleştirilmiş oyun zevki arttırılmış tabi. Bir an önce şu SOT'yi bitirsinler istiyorum ki sıra diğerlerine gelsin. Oyun çok gecikti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Hocam WW ve T2T oynanış olarak neredeyse birbirinin aynı oyunlar. T2T WW'nin biraz QTE eklenmişi gibi. QTE demeyelim de suikast eklenmişi gibi. (silaha, düşmana, pozisyona, duruma göre suikast animasyonu değişiyordu) Bir de duvarda koşarken boşluklara bıçağımızı saplayıp duvarda durabildiğimiz ve yine iki duvar arasında sabit kalıp inip çıkıp dönüp durabildiğimiz mekanikler eklemişlerdi. He bir de POP WW'deki demir çubuklar üzerindeki salınım hareketine ek olarak bu çubukların üzerine çıkma ayağa kalkıp bir üsttekine sıçrama eklemişlerdi. Duvardan koşarken zıplayıp suikast yapma da mümkündü. Spoiler olacak ama sandmonster olunca kombolarımız hareketlerimiz suikastlerimiz değişiyordu. WW'deki kılıç fırlatma animasyonu "elinin tersiyle" dediğimiz şekilde gerçekleşirken T2T'de tam tersi gerilip düzüyle atıyordu. T2T'de WW'deki düşmanı tutup saniyelerce boyun kırma yaptığımız hareketi kaldırmışlardı onun yerine direkt tutup sıradaki ilgili öldürme/vurma animasyonu gerçekleştiriyordu. Ama bu önemsiz eksikliğe rağmen yığınla yeni kombat, yeni kombolar, yeni mekanikler, yeni animasyonlar eklemişlerdi. Ayrıca WW 2 farklı sonlu oyun ve doğru sonla bitirdiyseniz T2T'nin bu sondan devam ettiğini görmüşsünüzdür. T2T, WW'nun direkt devamı oyunudur, zorlama yok, hikaye devam eder ve ilk oyundaki hikayeye de bağlantı atar. Bence siz T2T'yi üstünkörü oynayıp haksızlık etmişsiniz. WW'i 12 T2T'u 13 kere bitirmiş biri olarak bunu söylüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mayıs 2023; 14:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Warrior Within günümüz imkanlarıyla tekrar düzgün bir şekilde geliştirilmiş bir oynanışla yeniden yapılsa çoğu oyuncuyu kendisine çeker. Hikaye ve atmosferi doğru düzgün harmanlayan sayılı oyunlardandır. Müzikleri zaten söylemeye bile gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Şu büyük firmaların finans departmanlarının "mutliplayer, açık dünya, servis, skin satma" sevdası ve dayatması olmasa çok güzel oyunlar göreceğiz de işte şu takım elbiseli tepe yöneticiler işin tadını kaçırıyor. AC görmekten içimiz dışımıza çıktı. WW ve T2T gerek oynanışıyla gerek mekanikleriyle gerek hikaye anlatımıyla gerek müzikleriyle efsanedir. Ben yıllar sonra counter-attack olayını çözmüştüm, daha önce hiç umursamamış, oyunda hiç kullanmammıştım mesela. Sırf bunun için tekrardan WW ve T2T indirmiş oynamıştım 2020'den sonra. Modern oyunlar görmemize, zevklerimizin gelişmesine, doyumlara ulaşmamıza rağmen oyunları ilk defa oynuyormuş gibi kitlenip bitirmiştim. Counter-attack işleri epey kolaylaştırıyormuş.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mayıs 2023; 15:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Warrior Within Ubisoft'un yaptığı en iyi oyun muhtemelen. Hala daha bunun üstüne çıkamadılar ve muhtemelen çıkamayacaklar da. 782151 tane daha AC yapmaya devam etsinler. Belki batmaktan kurtulurlar.  

  • Bu kadar çok para basıp bu kadar çok aynı şeyleri yaptıkları hâlde bu kadar çok batabiliyorlarsa bence o takım elbiseli, kıravatlıları bir göndermeleri lazım. Hani yeni şeyler deneyip yeni IP'lerle batsalar neyse de ellerinde marka değeri yüksek yapımlar var. Bu kadar para odaklı çalışıp batabilmek başarı ister.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğiniz gibi, tutkulu ekibimiz @UbisoftMTL bu efsanevi hikayeyi yeniden canlandırıyor ve bugün projenin önemli bir iç dönüm noktasını geçtiğini ve geliştirmenin ilerlediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.  


    Gelecekte daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!



    x (formerly twitter)
    Prince of Persia™ (@princeofpersia) on X
    https://twitter.com/princeofpersia/status/1727008986853937369
  • Prince of Persia: The Sands of Time Remake kupa listesi açıklandı



    psnprofiles
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake Trophies
    https://psnprofiles.com/trophies/25539-prince-of-persia-the-sands-of-time-remake
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Trophy'lere bakılırsa, oyun sadece teknik olarak remake olacak. Yeni bir içerik gözükmüyor.


    Yine de, en azından PS3 remaster'ın trophy'lerine eklemeler yapmışlar 


    Remaster demişken. Zamanında Warrior Within'in PS3 remaster'ını araştırmadan satın almıştım. PS2 versiyonunu remaster yaptıklarını görünce, WW fanı olmama rağmen direkt yarıda bırakmıştım. Pixel shader'sız efektler, Prince'in rezil sürat ifadesi falan unutulmazdı  Hatta birkaç yıl herhangi bir Ubi oyunu almamama yol açmıştı.


    Ubisoft, Remaster/Remake konularıyla pek uğraşmayan bir firma. SoT Remake'i umarım düzgün yapmışlardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

    İnşallah şu efsane müziğe dokunmazlar. Bunun oyunda olması şart.


    -


    Ubisoft Musicyoutube
    ⇓ Stream Prince of Persia OST → https://spoti.fi/2K3We54 / http://www.deezer.com/album/1317124 ♫ Listen to the full Original Soundtrack on YouTube → http://bit.ly/2HPCRfd ✔ Far Cry 5 Complete Game Soundtrack also on YT → http://bit.ly/2Gw8BaT *** Follow Ubisoft Music | Ubiloud Facebook: http://on.fb.me/1J66qom Twitter: http://bit.ly/1zTgCyA Youtube: http://bit.ly/1PJSTZg Spotify: http://spoti.fi/1IuiO2k Deezer: http://bit.ly/1F2uPrX
    https://www.youtube.com/watch?v=NXH2kHJCsK8
  • ÖZEL - PRINCE OF PERSIA: SANDS OF TIME REMAKE HAKKINDA BİLDİĞİNİZ HER ŞEYİ UNUTUN


    Ubisoft'un Prince of Persia: Sands of Time Remake'i sorunlu bir şekilde geliştirdiği bir sır değil.


    İlk olarak üç yıldan uzun bir süre önce duyuruldu ve o zamandan beri oyun defalarca ertelendi. Mayıs 2022'de oyunun Ubisoft Prune ve Ubisoft Mumbai'den Montreal'e taşınacağı duyuruldu ve Ubisoft'tan gelen son güncelleme oyunun 'önemli bir kilometre taşını' geçtiğini belirtti. 'Önemli dönüm noktasının' neleri içerdiğine dair resmi ayrıntılar belirsiz, ancak Insider Gaming oyundan neler beklenebileceğine dair birkaç ayrıntı öğrendi.



    Insider Gamingyoutube
    After first being announced in 2020 and years in development, Insider Gaming has learned exclusive details about the Prince of Persia: Sands of Time Remake, including the fact it's been rebooted at Ubisoft Montreal. Other details include the game's main voice actor changing, delays, and other changes within the game during its long development cycle. There's also a small update on a potential Prince of Persia: Sands of Time Remake Release Date. -------------------------------------- Full Story: https://insider-gaming.com/prince-of-persia-sands-of-time-remake// -------------------------------------- *Watch More Insider Gaming Videos Here:* • EXCLUSIVE: New Details On The Next Ghost Recon Game: https://www.youtube.com/watch?v=sX0ipyZM-78 • Exclusive Interview - Growing Indie Games And The Indie Game Awards With Six One Indie: https://youtu.be/aweESDTM0LE #princeofpersia #sandsoftime #ubisoft
    https://www.youtube.com/watch?v=tzdY1q_r48c

    Öncelikle, tanıtım fragmanında gördüğünüz veya duyduğunuz her şeyi unutun, çünkü yeniden yapım... sıfırdan yeniden yapıldı. Ubisoft'un geliştirici değişikliğine ilişkin resmi duyurusunda Montreal'in Ubisoft Mumbai ve Prune tarafından halihazırda yapılan çalışmaların "üzerine inşa edileceği" belirtilmişti, ancak edindiğimiz bilgilere göre; oyun tamamen yeniden yapıldı. Halka açıklanmaması koşuluyla Insider Gaming'e gönderilen görüntüler, oyunun hala erken bir aşamada olduğunu (eksik dokular, varlıklar vb.) ve ne yazık ki piyasaya sürülmesinin çok uzak olduğunu gösteriyor.


    Bir kaynak, Prince of Persia: Sands of Time Remake'in revizyonunun daha "gerçekçi bir yaklaşım" da içerdiğini söyledi. Her şey sıfırdan inşa edildi; bu da tam bir grafik revizyonu, savaş ve parkur için yeni animasyonlar ve mekanikler ve çok daha fazlasını içeriyor. Sıfırdan başlamak, oyunun yeniden yazılması, mocap ile yeniden çekilmesi ve daha fazlası anlamına geliyor.


    Uzun süredir Prince of Persia hayranları için en dikkat çekici değişikliklerden biri, orijinal oyunda Prens'i seslendiren Yuri Lowenthal'ın, orijinal tanıtım fragmanında ve yeniden yapımın orijinal geliştirme sürecinde bunu yapmasına rağmen artık rolünü tekrarlamayacak olması. Lowenthal'ın neden artık projede yer almadığı tam olarak belli değil.


    Çeşitli kaynaklar şirketin yakında projeyle ilgili daha belirgin bir güncelleme yapabileceğini öne sürdü, ancak bunun neye benzediği ve ne zaman olacağı belirsiz.

    Insider Gaming yayınlamadan önce yorum için Ubisoft'a ulaştı ve bir sözcü "Söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmıyoruz" dedi.



    ınsider gaming
    EXCLUSIVE - Forget Everything You Know About Prince of Persia: Sands of Time Remake
    https://insider-gaming.com/prince-of-persia-sands-of-time-remake/




  • Remake hakkında bilgiler;


    • Ubisoft Mumbai ve Prune'un önceki çalışmalarının kullanılmadığı görülüyor.
    • Bir kaynak, Prince of Persia: Sands of Time Remake'in revizyonunun daha "gerçekçi bir yaklaşım" da içerdiğini söyledi.
    • Her şey sıfırdan inşa edildi ve bu da tam bir grafik revizyonu, savaş ve parkur için yeni animasyonlar ve mekanikler ve çok daha fazlasını içeriyor.
    • Sıfırdan başlamak, oyunun yeniden yazılması, mocap ile yeniden çekilmesi ve daha fazlası anlamına geliyor.
    • Yuri Lowenthal Prens rolünü yeniden canlandırmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.