Şimdi Ara

prince of persia yüklemeye değer bir oyun mu oynayanlar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle yükle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuegon


    quote:

    Orijinalden alıntı: cz


    O PoP'larla karşılaştırmalı olarak benim sıralamam:

    Prince of Persia Warrior Within > Prince of Persia The Sands of Time = Prince of Persia The Two Thrones > Prince of Persia The Forgotten Sands (Bazı açılardan bakınca The Sands of Time, bazı açılardan bakınca The Two Thrones üstün geldiğinden, eşit gösterdim. Warrior Within'se bir efsanedir benim gözümde).

    Bu yeni oyunun en büyük olayı, klasik PoP üçlemesi tarzında bir oyunu güncel grafiklerle sunması aslında. Sırf bunun için dahi, PoP severler oynamalı.
    Üzerinize koşmaktan başka bir şey yapmayan kalabalık düşman grupları - boss'lar, kombosuzluk (blok bile yok :d) gibi olumsuzluklar olmasaydı gayet güzel bir oyun olurmuş. Şu haliyle, PoP üçlemesinin yanında çok sönük kalıyor.


    Bir de, 2008'de çıkmış bir Prince of Persia var. Onun klasik PoP'larla pek ilgisi yok, kendine özgü bir tarzı var. Deneyin, beğenirsiniz belki.


    Bence Eglence Ve Kendini Sevdirme Acısından Sıralama
    Prince Of Persia Warrior Within > Prince Of Persia Sands Of Time = Prince Of Persia The Forgotten Sands > Prince Of Persia Tho Thrones
    Seklinde Olur.Ama Senn Dedign Karsılastırmalarda Yersiz Deil.Son Oynuda Doru Duzgun Kombo Yok Bu Kotu Olmus.Ama Skillerle Arayı Kapatmıslar Bence..Hikaye Olarak Ta En Zevk Veren Hikaye Mekanlar Falan Bence Sands Of Time Dı =) Ama Tabiki Warrior Within Efsane Serinin En Kaliteli Oyunu =) Hala Orjinal Warrior Within Dvdm Duruyo =) Bi Ara Yukleyip Tekrar Btrmeyi Dusunuyorum =) Tho Thrones Sa Bana Sanki Cok Urasılmamıs Gbi Geldi...Hep Aynı Seyler,Cok Dandk Ve Rahatsız Edici Bi Can Gostergesi.. Biraz Daha Urassalarmıs Daha Guzel Olurmus..

    Prince Of Persia 2008 Bizim 3'lu Pop Serisinden Artık 4'lu Oldu Baımsız Farklı Bi Prince ' in Hikayesi.Biraz Daha Kucuk Oyunculara Yonelik Yapılmıs Gibi Duran Grafikleriyle Eglenceli Bi Oyndur..Oynanıs Olarak Bizim Klasik Seriye Gore Daha Serbest Bi Rpg Dir.Cunku Klasik Seride Hep Aynı Yollar Uzerinden Aynı Yerlerden Aynı Sırayla Gecip Aynı İslemleri Aynı Sırayla Yapmak Zorundadır Herkez..Bi Warrior Withinde Secretlar Oyun Sonunu Deistiriyodu Nese.Bu 2008 De İse Hangi Kısmı Hangi Sırayla Yapacagınız Falan Tamamen Size Kalmıs..Ben Ornein Boslardan Bi Tanesinin Dovuslernde Zorlanıyodum Onun Kısımlarını Sona Bırakmıstm Falan.. =)

    Simdi Konuyu Toplayacak Olursak Prince Of Persia Kesinlikle Yuklenip Oynanacak Bi Oyundur.Ama Arkadaslarında Dedigi Gbi Eer Klasik Serideki 4 Oyundan Birini Oynayacaksan Oynları Cıkıs Sırasına Gore Oyna =) Eer 2008 Oynıcaksan Direk Oynayabilirsn.Ama 2008 İcin Bile Once Sands Of Time Oynayıp Biraz Prensle Tanıs Derim Ben Ne Kadar Hikaye OLarak Farklı Da Olsalar Prince Le Tanısmıs Olursun Neler Yapabiliyo Falan Gorursun Sonra 2008 Oynayınca İcinde Klasik Seriye Karsı Bi Ozlem Olusur xD =)


    Evet hocam zevk meselesi biraz da. T2T hele WW'den sonra geri bir yapımdı(konu falan bir yana, pek çok açıdan, düşmanın konuşma seslerinin kalitesi açısından bile bir eksiklik vardı), fakat The Forgotten Sands'le karşılaştırılamayacak kadar iyi bir yapım olarak görmekteyim T2T'yi. Sırf kombo meselesi de değil, her açıdan çok daha dolu bir yapım bence, T2T.
    The Forgotten Sands, belki aceleye gelmesi yanında, biraz da yaşı biraz küçük kitle düşünülerek onlara seriyi sevdirmek için yapılmış olabilir(o dövüşler nedir öyle. PoP üçlemesi, God of War üçlemesi, Dante's Inferno gibi oyunların yanında şaka gibi:)). Öyleyse, bu kitlenin artan yaşı göz önüne alınarak ilerki oyunlar daha kapsamlı yapılır inşallah. Yeni oyun çıkacaksa tabii.


    @jadenyami12


    Oyunun başında aradığı Farah, Prince'in eşeğinin ismiydi diye hatırlıyorum. Orada küçük bir espiri yapılmıştı, eski oyunlara göndermeyle. SoT ve T2T'deki Farah'la ilgisi yoktu yani(oyunun sonlarında farklı bir şey oluyorsa bilemem).
    Oyunu sonuna kadar olmasa da belli bir süre oynamıştım, PoP üçlemesiyle konu açısından bir ilgisini görememiştim. Aslında öyle kötü bir oyun da değildi, mekanları falan hatrına tekrar bir kurup bitireyim onu ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Temmuz 2010; 12:29:20 >




  • Artık eski grafikleri kaldıramam canım sıkılır biraz müzik eğlence eye candy bi oyun olsun diyosan warrior within ve two thrones sarmaz.Beni sarmadı.

    Eğer öyle diyosan direk pop4 oyna sonra the forgotten sands oyna.
  • Efsaneye sorulan soruya bak
  • ac deki o hareketler filan hep pop serisinden yola çıkılarak yapıldı.o tipteki oyunların en kralı prince of persia dır.
  • Benim pek hoşuma gitmiyor bu tür oyunlar.İnsan sıkılıyor bi süre sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.