Şimdi Ara

PRİNS LPGye GEÇİŞ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 99 model passat 1.8 (turbosuz) aracıma uzun yıllar önce prins lpg VSI 1 kit taktırdım ve yaklaşık 80bin kmdir sorunsuz kullanıyordum. Fakat son zamanlarda LPGye geçişte sıkıntı yaşamaya başladım. Araç LPG'ye geçerken stop ediyor, gaza yüklenme durumundaysam kerkinip öyle geçiyor

    LPG'ye geçtikten sonra tekrar benzine dönme gibi durumlar yok. Sadece lpgye geçiş sıkıntılı olmaya başladı. Araba sıcak çalıştırıldığında bile bazen lpgye geçmiyor yada stop ediyor. Bilgisayara bağladıklarında 341 numaralı hata kodu vardı (Gaz kaçağı - Motor 4 saat çalışmadığında gaz basıncının 1.25 barın altına düşmesi). Buharlaştırıcının tahliye kısmında küçük bir kaçak tespit edip giderdiler, lpgye geçiş sıcaklığını 50den 40a düşürdüler, ilk çalışmada 10 saniye benzinle çalışmaya ayarladılar ama hiçbir değişiklik olmadı.

    Sorunun ne olabileceği ve nasıl giderilebileceği konusunda bilgisi olan varsa tavsiye verebilir mi? Bugüne kadar çok memnun ve sorunsuz olarak kullandığım sistem canımı sıkmaya başladı, üstelik otomatik vites araç giderken stop ettiğinde şanzımana da ciddi zarar veriyor, bir an önce çözüme ulaşmam lazım..







  • sayın schumacher_
    anlattığınız arıza regülatör arızasına benziyor diyafram değişimi yapmanız gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.