Şimdi Ara

Prins sıvı sistem lpg geç çalışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım 2014 model Kuga trend x. 2015 Trafiğe çıkışı sıvı sistem Prins LPG takılı. Sorunum 1 yıldır yaz ya da kış fark etmiyor. Sabah soğuğu ya da öğlen fark etmiyor. Araba mesela bu sabah soğukta 1 saniyede çalıştı ama yarın sabah ya da 1 saat stop edin 8-10 saniyede çalışıyor. Enjektör değil pompa değil ama nedir. Bulunamıyor. Ankara'da M** ustaya götürdüm başka yerlere götürdüm. Sizi defalarca aradım çözüm yok. Akü 1 yıllık ama kışa girdik diye yeni taktım. Araba otomatik vites ve eşim kullanıyor. Belkide çok basit bir arızadır. Bir de sanırım aracım azda olsa benzin yakıyor, ibreden belli.



  • Aracınızın motorunu ve kullandığınız kitin tekniğini bilmiyorum ama böyle sıcak motorda geç çalışma sorunlarında iki konu ağır basıyor. Birincisi LPG yakıt kaçağı, ikincisi benzin yakıt kaçağı. Aynı sıcak motor geç çalışma sorununda benim problemim benzin basınç regülatöründe çıkmıştı. Regülatör basınç valfinden yanma odasına benzin kaçırıyordu ve sıcak motorda boğulmaya sebep oluyordu. Soğuk motorda benzin uçtuğu için sıkıntı çıkmıyordu. Motorunuzda regülatör varsa bir kontrol ettirin. Tahminim yanma odasına yakıt sızıntısı mevcut olabilir.
  • 4 tane çıkma orijinal enjektör buldum Enjektörleri değiştirdim. Sonuç mükemmel. Marş soğuk sıcak her an tık diye alıyor. Araç mükemmel oldu 5 gündür saat gibi. Artık düzeldi diyebilirim sanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ytknm

    4 tane çıkma orijinal enjektör buldum Enjektörleri değiştirdim. Sonuç mükemmel. Marş soğuk sıcak her an tık diye alıyor. Araç mükemmel oldu 5 gündür saat gibi. Artık düzeldi diyebilirim sanıyorum.
    sıvı sistem lpg sistemleri aracın orjinal enjektörlerini kullanıyor diye biliyorum

    benzin enjektörlerinin arıza yapması manidar olmuş :)
  • Aküyü yukseltin iş elektriksel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.