Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: premiumbeyin

    arkadaşlar buarada pes17 patch lerini yükleyen oldumu..
    Oyuna etkisi falan varmı

    ben pes galaxy yama yükledim. şut isabetsizliği dışında güzel ama sanırım şut isabet oranını baya bozmuşlar basit olmasın diye..
  • arkadaşlar farkedersiniz ki bu forum oldukça kesat. ama benim aklıma oyuncu aramak için daha mantıklı bir yer gelmiyor dolayısıyla sürekli buraya yazıyorum.

    bu sene online oyuncu bulmakta fazlasıyla sıkıntı çekiyoruz. haftada 20 civarı maç yapabilecek ve yeni mücadele arayışındaki arkadaşlar lütfen mesaj atsınlar.

    lige adam lazım :D
  • Arkadaslar pes2017 için güzel bir yama varmı
  • 251.6 mb güncelleme geldi Steam üzerinden.
  • arkadaşlar next gen editor gelmedi mi daha? yerine hangi editorü kullanabiliriz? EDIT0000000 dosyasını düzenlemeye çalışıyorum.
  • yazık ya ulan konamı şu oyunun online kısmını bir yapamadın gittin online maçlar inanılmaz kötü gecikme desen inanılmaz oyun başlıyor o kahrolası kalite barı hop çıkıyor ya oyunun içine ediyor. oyunu aldıgım güne lanet ediyorum bazen .
  • Steamde herkes rüya takımı paylaşıyor arkadaş adamlarda yok yok yedekleri bile full yıldız.
    Bugün gelen el Classico oyuncularını bile full çekmişler bunlar bu kadar gp nerden buluyor arkadaş bilen var mı? Normal oynama ile o kadar gp biriktirmesi imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana öyle geliyorki Konami 'de kullanıcılara top düşürürkenki yazılım oyunları ile hile yapıyor. Zannımca bu hile olayı tek taraflı değil.
  • Şu oyunun kendi kendine donmasina hala çözüm bulamadım,deliriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık la. Şu resme bakın. Bir PES fanı daha -nakavt mı, mat mı, k.o. mu siz karar verin- oldu.

  • Arkadaşlar steam üzerinden aldığım pes 2017 için oyunu açtığımda FDDN539 hatası alıyorum ve ağa bağlanmıyor.
    Karşılaşan ya da çözümünü bilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan-1907

    Steamde herkes rüya takımı paylaşıyor arkadaş adamlarda yok yok yedekleri bile full yıldız.
    Bugün gelen el Classico oyuncularını bile full çekmişler bunlar bu kadar gp nerden buluyor arkadaş bilen var mı? Normal oynama ile o kadar gp biriktirmesi imkansız.

    Para bayılıyorlar yada hilesi vardır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myclub'dan bıkan arkadaşları ligimize bekliyoruz :D kardeş gelin bi bakın sarmazsa çıkarsınız. mücadeleci oyun arkadaşları aranıyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba,

    ben ilk defa pes 2017 orj. aldım ve steam üzerinden bir kaç kez oynadım sadece. (nba 2k17 oynadığım için genellikle)

    ben bu oyunu steam üzerinden kaldırıp key olarak satabilir miyim uygun bir fiyata ??

    yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • ers05can kullanıcısına yanıt
    2 saatten az oyun açık kaldıysa iade edebilirsin. Bunun dışında satma şansın yok. Steam hesap şifrenle satarsan o ayrı. (PES pişmanlıktır)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne Zaman myclup at oyuncu değiştirmek için maçı durdursam bağlantı kalitesi nedeniyle işlemci yüzünden bağlantı kopukluğu diyip, beni mağlup yapıyor.. Nezaket B oldu bu yüzden .. Neden dir ki? Benim pc de sorun olması pek mümkün gözükmüyor 10 mb internet hızı var (steam Rack1976)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey sorucam arkadalar.önceki serilerde hiç olmuyor resmen gol atamıyorum,ne kadar çektğim şut varsa kalenin üstünden gidiyor yada kaleciye.gamepadla oynuyorum ve tuşa öyle çok basmıyorum.16da nasıl oynuyorsam oyle ama çokmu zor bendeki ayarlardamı sıkıntı var.başkasındada böylemi ne ara pası ne şut istediğim gibi gitmiyor?
  • volkandede V kullanıcısına yanıt
    Pas ve sut yardımını manuel ayarlamış olabilirsin onun dışında pes2017 bir nebze daha zor önceki serilere göre. Mesela kaleci biraz daha yetenekli fakat yinede rahat atman lazım eğer oyuna hakim isen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik bi soru olacak ama pesde onlinede oyunun akıcı seri olması için neler lazım? pes15den beri arıyorum bunun çözümünü ama hala bulamadım. pc iyi ekran kartı vs iyi internet fiber kota dolmamış, bağlantım iyi fena değil ama bazen öyle rakipler geliyor ki adam saniyede 3 pas yapıyor nerdeyse tak tak tak tek pas yapıyor alıyor dönüyor hareket ediyor her türlü ama bizde öyle bi durum olmuyor bir oyuncu ayağına topu aldığında topu mutlaka eziyor.
    pes15den beri modem ayarlarından port açma internet güvenlik duvarında port açma d3d vs programlarını hepsini denedim yaptım ama bi faydasını görmedim.
    Farklı bi tavsiyesi olan var mı? dediğim gibi pc vs iyi oyun ayarları yüksek seviyede rahat oynatıyor internet fiber kota 200gb ekran kartı nvidia
  • Bendeki durumu anlatayım.Yaklaşık 8 yıllık lcd monitörüm vardı.2 ms oyuncu monitörüdür aslında eski olmasına rağmen.Dediğin gibi myclub sanki iple bağlıymış gibi ağırdı.Takımım sanki fillerden oluşuyordu.O derece ağır hareketleri vardı.Dedim şunu birde lcd tv den deniyeyim.My club akmaya başladı.Futbolcuların resmen ipleri kopmuştu.Çok rahat hareket edebiliyordum.Neymiş bu monitör dedim kendi kendime.Monitörü değiştirdim hdmi li aldım.Eski monitör dvi ile bağlydı.Şimdi çok rahat akan maçlar oynuyorum.Tabi bazen takımım ağırlaşıyor ancak bu momentum dan dolayı sanırım.Tavsiyem görüntüyü hdmi ile almaya çalış.Tabi iyi bir sistemin de olması daha rahat maç oynamak için şart olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.