Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende online musabakalara katıldım, elemelerde berkay90 adlı zatı muhteremle iki kere karşılaştık, birincisinde ilk yarı iki sıfır yaptım, ikinci yarı oyun yavaşladı vs 2-2 yaptı, ikinci kez tekrar cıktı, bu sefer ilk yarı 1-0 ikinci yarı uğraştı atamadı 85 topu bilerek taca taşıdı, daha sonra bekle bekle oyun açılırken hükümsüz sayıldı. bi de bu eleman o elemelerde en cok gol atan en cok asist yapan lider kişi idi,
  • Şu oyuna verdiğim paraya acıyorum abi ps cafede oynadığımızla bunun arasında 2 milyon fark var abi ben akıcı oynamaya alışmışım topu alacağım döneceğim bunları yapana kadar 1 saniye geçiyor o 1 saniye beni öldürüyor 4 aydır en fazla 10 maç yapmışımdır şu oyunda daha da yapmayacağım
  • İlk defa bu sene pes orjınal satın alayım dedim aldım alalı bir gün yüzü görmedim herkeste neymar messi ronaldo mübarek hepside banamı denk gelir. Tuşa basıyorum yok basıyorum yok en sonunda kolun durumu bu şimdi gel yeni kol al yani pes alacak arkadaşlara tavsiyem sakın ha almayın uzak durun sinir hastası be psikolojiyi tamamen etkiliyor. Twitterdan bir güzel saydırdım konami ve pese sonra girdim oyuna tekrar 10000 gp filan geldi nerden geldi onuda anlamadım. Fifayı 98 de bırakmıştım yorumlara bakıyorum az kaldı fifa ya döneceğim böyle rezil bir oyun olmaz kalite yok zaten ps4 oyuncularına önem veriyorlar pc sıfır hiç destek katkı güncelleme yok. Resmen enayi yerine koyuyorlar burdan konami ve pes yetkililerine duyurulur. Zamanla Türk oyuncuları kalmayacak.

     Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]




  • arkadaşlar hile mi dersiniz ne dersiniz artık size kalmış şu oyunda hızlı gp kasma taktiği yöntemi hilesi varsa Allah aşkına söylesin. lvl 4 takım kurup oynamak istiyorum ama herkeste bale ronaldo neymar messi kross full+ full kadro bu nedir Allah aşkına. bilen söylesin lütfen 2bin gp için 15 dakika 8k gp için 1 saat pc başında kalmak istemiyorum
  • Arkadaşlar kuzen ile oynamak istiyoruz ama nat kısıtlamaları hatası alıyoruz ne yapmak gerekiyor. 2016 da böyle bir problem olmuyordu.
  • Fifa 2005 den kötü oyun yapmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopher07 -- 10 Ocak 2017; 0:35:8 >
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    modrmleri resetlryin ikinizde yeniden kurup girin modemi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xargusx

    modrmleri resetlryin ikinizde yeniden kurup girin modemi

    Teşekkür ederim modemi resetledik ama düzelmedi malesef benim evdekinde sorun yokta kuzenin modemde var aynı modem modeline kadar onda nat yönlendirme kısmı boş malesef çözmüş değiliz.
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    zykselmi modem ? modeli nosunu felan yazın mutlaja o yoldan gecen biri el atar
  • xargusx kullanıcısına yanıt
    Huwai hg253s modem kullanıyoruz
  • oynadığımız oyuncuyu steam dan nasıl bulabiliriz dostlar bi adama 4-0 dan 7-5 öne geçtim tepkisini merak ediyordum :)
  • devre arası güncellemesi geldi mi? transfer
  • 272.7 mb güncelleme geldi.
  • Beyler bu nedir böyle biri açıklasın.
    Bu adamı kimse yenemiyor mu, yoksa hileci mi ?
    Hileciyse bu adam neden ban yemiyor ?

    Oyundaki nicki savio91

     Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpay_Gun

    Beyler bu nedir böyle biri açıklasın.
    Bu adamı kimse yenemiyor mu, yoksa hileci mi ?
    Hileciyse bu adam neden ban yemiyor ?

    Oyundaki nicki savio91

     Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

    geçen birisi ile maç yapıyoruz adama 2 gol attım sonra sinyaller gidip gelmeye başladı az sonrada maç koptu garip olan bilgisayar beni hatalı gösterdi ve bani yenik saydı adamın profiline baktım takımı yeni kurmuş ve toplam yaptığı 34 maçın 30 kazanmış 2 barabere 2 sini kaybetmiş eğer bu tarz bir hile değilse adam gece gündüz maç yapıyor ve kazanıyor ama takımı 4 yıldız, benim şahsi fikrim hile olmdan böyle bir skora ulaşılmaz.




  • BesiktasJK isimli hileci İzmirli klasman 1 çıkmışsın ama karakterin küme düşmüş.Derecen 904 ama insanlığın sıfır.Yaşın küçükmü bilmiyorum ama bari ismine Beşiktaş demeseydin de yabancılara pislik olduğunu göstermeseydin.250 galibiyet almışsın yenilince hükümsüz mü yapıyorsun.Bu kadar uğraşıyorsun hile madalyası verecekler sana.Bari bir Türk takımının adını kullanma dünyaya hileci Türkler dedirtme.
  • Arpasuyu sen en azından yukarıdaki şerefsiz gibi Takım ismine Beşiktaş dememişsin karakterine uygun bi takım ismi bulmuşsun.Hiç bu kadar hileci aynı gün olmamıştı.Üst üste 3 maçı hükümsüz yaptılar.Ne yazıkki bu hilecilerin yani bana denk gelnlerin yüzde 90 nı Türk.Ya bu kadar kötü olamayız.Adam 12 gol attı üstüne üstlük dalgasını da geçti maçı tamamlamaya çalıştım yinede maçtan çıkmadım.Çok sinirlendin diyelim en kötü escape yap maçtan çık.Dereceni hileyle yükseltmenin nasıl bir tatmin duygusu olabilir.Türk gelmesin diye dua eder oldum.Yabancılarla mis gibi maçlar yapıyorum.Çok nadir hile yapan çıkıyor belkide gerçekten internet gidiyordur hile olduğunu bile anlayamıyorum.Ama bizim çocuklarla oynarken o kadar net ki hile yapıldığı maçı kaybettiğini anlayınca tak hükümsüz yapıveriyorlar.Bir yetenek olduğunu zannediyorlar herhalde.Yazık.




  • ya arkadaşlar siz halen bu oyunu oynuyormusunuz? vallahi bırakın ne sinir ne bişey uzatın ayaklarınızı yatın, gözlerinizi eskittiğinize değmez..
  • Steamdan myclub modunu deneyim dedim belki degismistir pes diye. Yine rezalet. 2-1 yeniyorum 90+ dakika. Pat oyun gitti mac gecersiz sayilacak dedi ve berabere sayıldı. Oyunun agirligi ve tusa bastiktan 2 saniye sonra işlemesi de cabası. Daha da dokunmadım sildim direkt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bağlantı kopuyor bir kere doksan artı üçte koptu bağlantı. 3 dk uzatma verilmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.