Şimdi Ara

Pro. Kapal›

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kapandi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiemre -- 16 Haziran 2009; 11:57:17 >



  • Gerçekten halimizden anlıyan birileri çıktı. Etraf dolandırıcı kaynıyor. Açıksözlülüğünüz ve dürüstlüğünüz için teşekkür ederim.
  • kapandi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiemre -- 16 Haziran 2009; 11:57:53 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sportmangenc

    Gerçekten halimizden anlıyan birileri çıktı. Etraf dolandırıcı kaynıyor. Açıksözlülüğünüz ve dürüstlüğünüz için teşekkür ederim.




    feykini yesinler senin


    bole kucuk oyunlarla sayginligini dusurdugunu bilmiosun o kesinde

    insanlari SALAK yerine koydugunu ve milleti bu sekilde kandiracagini mi saniyorsun ?
  • kapandi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmiemre -- 16 Haziran 2009; 11:58:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nazmiemre

    Haklısınız feyk gibi duruyor. Ama salak yerine koyma işini abartmışsın. Bu forumda senelerdir varız senin gibi. Yaptığımız iş gözle görülür elle tutulur.

    Çalıştığımız firmada 75 ülkeye tasarımlarımızı satıyoruz.

    En başta da dediğim gibi amaç her işletmeyi bir site sahibi yapmak ve büyümesini sağlamak. Türkiye de durumlar iç açıcı değil.
    Amaç para olsaydı, hak verirsin ki bu fiyata kimse zengin olmaz.




    çevir gazı yanmasın.. evet arkadaşlar HİÇ ÜŞENMEDİM. zaten zamanım da boldu ve ben bu sportmengenc kullanıcı adlı şahıs hakkında google da bir araştırma yapayım dedim. evet bi bakalım. google a girdim ve sportmengenc yazdım. bu şahısla ilgili baya bi sonuc buldum ve bu adamın adının levent olduğunu öğrendim.. örnek siteler buradadır. giriniz ve bu kullanıcının gerçek adının levent olduğunu görünüz:

    http://www.askim.com/uye/sportmangenc
    http://www.indirdown.com/user/sportmangenc/
    http://downtema.com/user/sportmangenc/

    evet.. gerçekten adı leventmiş. bunu ogrenmiş olduk. şimdi gelelim ikinci aşamaya. (çok mu sadistim ben ya. işim yoktu napıyım)

    2. aşama:
    google ı açtım ve şunu arattım: levent wegetedo.com

    6 tane sayfa cıktı. bunlardan biri de şu:
    http://www.sahibimden.net/viewad.asp?id=50470285088100274

    bir de ne göreyim.... meğer levent denilen şahıs bu wege... sitesinin webmasteri imiş

    bu durumda sonuç nedir? bunları niçin yaptım?
    şunun için:

    ana fikir: bir işi yapıyorsanız doğru yapın. eğri yapmayın. bir yalan atıcaksanız o yalanı atarken destekli temeller üzerinde oturtun. geride hiçbir iz bırakmayın.... hepimize ders olsun.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna17 -- 26 Mayıs 2008; 0:46:37 >




  • Arkadaşım araştırma yapmışsın doğru ama iyi araştıramamışsın ben seni bir araştırsam benim müşterilerim var bu meslekte yeni değilim bunuda bil sana neden cevap veriyorum biliyormusun sadece zavallısın bunu demek için yazıyorum anla ve taş atma kıskanma seninde olur ben cok işlere imza atmışım ve müşterilerimde memnun sen düşün artık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sportmangenc

    Arkadaşım araştırma yapmışsın doğru ama iyi araştıramamışsın ben seni bir araştırsam benim müşterilerim var bu meslekte yeni değilim bunuda bil sana neden cevap veriyorum biliyormusun sadece zavallısın bunu demek için yazıyorum anla ve taş atma kıskanma seninde olur ben cok işlere imza atmışım ve müşterilerimde memnun sen düşün artık


    hehheh iyici b.ka sardin isi yanlis hesaptan yazmissin bu mesaji :D yukaridaki mesajlarda nazmiemre nick i konuyu acmis sportmangenc nicki de o adamdam is alicakmis gibi halimizden anliyan yani bole yerlerin sahibi degil webmaster degil site yaptirtan bir firma gibi konusmuz bu mejajda isi webmaster firma sahibi gibi konusmus yazik oldu yalan ortaya cikti tuh




  • Çıkar çıkar böyleleri yadırgamayın daha yeni yeni herhangi bir cms sistemiyle tanışmış amatör arkadaşlar site yapıyorum diye çıkar piyasaya alışmak lazım.

    Kardeşim sanada gelince şimdi joomla themelerin "yoo" yani w*arez olduğundan dolayı site yaptığın kişilerin başı belaya girebilir haberin olsun ayrıca şu faviconlarıda değiştirsen iyi olur.
    Sitenizin googleye kaydını ücretsiz yapıyoruzuda sil millet göZüyle güler sana sonra + artık hosting şirketleri kendi otomatik hepsini ekletiyor + buna ek olarak kim ücret alıyor onuda anlamadım neyse.

    Ha son olarak örnekte verdiğin site menü dizilimi öyle olmaz iletişim genelde her zaman en sona koyulur

    Anasayfa hakkımızda ürünlerimiz vssvs iletişim diye gider bunları öğren.
  • ayrica joomla kurmus siteye bide altaki copyright yazisini kaldirmis sanki kendisi yapmis gibi gostermek icin... neyse iste bundan sonra burda is yapamaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.