Şimdi Ara

Profesyonel oyuncular için yeni kablosuz mouse: Logitech G Pro X Superlight 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech G Pro X Superlight 2
    Logitech G Pro X Superlight, 2020’de çıkışından bu yana profesyonel e-spor oyuncularının tercihleri arasında. Logitech, birkaç önemli güncellemeyle sevilen oyun mouse’unu yeniledi.



    Logitech G Pro X Superlight 2 fiyatı



    Logitech G Pro X Superlight 2 kablosuz oyun mouse fiyatı ne kadar
    Yeni kablosuz model olarak adlandırılan Logitech G Pro X Superlight 2, tasarım yönünden önceki modelle büyük farklılıklar içermiyor ancak yaşanan sorunların çoğunu ortadan kaldırıyor. 160 dolar fiyat etiketiyle satılan yeni Logitech kablosuz oyun mouse’u özellikleri ile neler sunuyor bakalım.



    Logitech G Pro X Superlight 2 özellikleri



    Logitech G Pro X Superlight 2 kablosuz oyun mouse fiyatı ne kadar
    Logitech, yeni modelde micro USB bağlantı noktasını bırakıp daha modern ve kullanışlı bir bağlantı türü olan USB-C’ye geçiş yapmış. Yeni mouse, tamamen mekanik anahtarlar yerine Lightforce olarak adlandırılan hibrit optik-mekanik anahtarları kullanıyor. Lightforce anahtarları, mekanik anahtarların hissini optik anahtarların hız ve dayanıklılığıyla birleştiren hibrit bir tasarım. Bu tasarımda istenmeyen çift tıklamalar daha az yaşanıyor.



    Logitech G Pro X Superlight, tek şarjla 70 saat kullanıma izin verirken yeni model 95 saat pil ömrü sunuyor. Bu model ayrıca Logitech’in daha iyi izleme performansı sunduğunu söylediği yeni Hero 2 sensörüne sahip. Bu sensör, 500 IPS ve 32.000 DPI’a kadar izleme yapabiliyor. Fare, hareket ettirildiğinde izleme doğruluğunu artırmaya yardımcı olan çift dizili bir tasarıma sahip. Son olarak polling rate; 2000 Hz. Önceki modelde bu oran 1000 Hz idi.






    Kaynak:
    https://www.logitechg.com/en-us/products/gaming-mice/pro-x2-superlight-wireless-mouse.910-006628.html







  • mouse boyutları fazla ufak eli büyük olanlar için kesinlikle iyi seçim değil şahsen benim elimin altında kayboluyor neredeyse tüm modelleri.

  • Güzel olmuş, fakat fiyatı biraz bahallu. Neyse, yine de benim efsanevi Razer Viper 8KHz'me yaklaşamaz :)

    Çok çılgın bir fare gerçekten.

  • Keriz silkeleme itemi.

  • 32.000 dpi kim ne yapsın. Dpi hariç zaten piyasada yakın özelliklerde kablosuz sabre rgb var. Bi dünya kablosuz Çin faresi 4000hz polling rate dongle ile gelirken neden Logitech, Corsair 2000hz pollong ratede takılıp kaldı anlamış değilim. Yap işte pilini biraz daha büyük, koy 4000hz dongle pil süresine önem veren 2000hz de kullanır daha tepkisel olmasını isteyen 4000hz de kullanır.

  • şarjlı mouse işine karşıyım ben çünkü bir şey olur kullanamazsın ve batayası ölür. en güzeli g305 veya büyük eller için razer basilisk x çünkü pilli. sökersin kullanmayacağın zaman senelerce bile bekler. ben beklettim şarjlı 2 tane asus mouse baktım gümbürtüye gidecek birini kuzene verdim. ikisi de 2 3 bin liralık aletlerdi. diğerini yine kullanamadım 2.4ghz izin vermiyor takılıyor sistem artık demir yığını D15-S geçemiyor mu bilemedim. başka sistemden o razer basilisk x'i BT bağladım da kurtardım. o kadar para ver kızağa bile çekeme ya da çektiğinde aklın kalsın bataryası ne oldu diye yani risk.

  • 6k fiyat bekliyorum.
    Ver gamer inf. tayfaya, millet birşey sansın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 yıla yakındır Superlight modelini kullanıyorum. Bu güne kadar tık demedi. Aşırı hafif ve bir o kadar da dayanıklı bir malzemeden üretilmiş. FPS türü oyunlarda çok hızlı reflex gösterebiliyorsunuz. Sanırım elimde ki mouse bir gün bozulursa mecburen bu modele geçiş yapacağım.

  • Amerikada olsam ucuzmuş aslında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.