Şimdi Ara

Profilo kurutma makinesi ses testi (Profilo KM961RCTR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Profilo kurutma makinesi aldım ama yardıma ihtiyacım var,


    Daha önce kurutma makinesi kullanmadım ama, benim makinem böyle çalışıyor havalandırma boşluklarından gelen kompresör sesinden rahatsızım.


    Ayrıca 64db olarak belirtilen makinemin havalandırma boşluğundan gelen ses sizce normal mi? (68-73 db olarak ölçülüyor.)



    Videolar


    Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.








  • Cihaz normal bir sesle çalışıyor. Kompresör devreye girdiğinde yoğun titreşim sesi duyulması normal. Bunun dışında kıyafetlerin fermuarları ve düğmelerinin kazana çarpmasıyla ses daha da artacaktır db anlamında.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt

    Çamaşır türüne göre ses değişiyor evet, çarşaf gibi düğmesiz şeylerde hiç tıkırtı olmuyor haliyle üç kere çalıştırdım henüz.

    Ancak kompresör sesi rahatsız edici geldi, banyom da çok küçük olduğu için kapısı açık bir şekilde çalıştırıyorum makineyi bu ses rahatsız ediyor acaba kompresörde sorun mu var diye düşündürdü...

  • ugcn kullanıcısına yanıt
    Hocam mikrofondan pek anlaşılmıyor açıkcası, ancak kompresörde sorun varsa garanti süresi içerisinde hatta 1-2 aya mutlaka arıza verir. Kurutma makinesi kullananlar başlığına yazarsanız belki aynı makineyi kullananlar daha rahat yorumlayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.