Şimdi Ara

Program kalıntıları !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, elimde son derece ihtiyaç duyduğum bir program var. Bu programı kurduğumda 5 gün full olarak kullanabiliyorum, 5 gün sonunda program kendini tamamen kapatıyor, tekrar ihtiyaç duyduğumda pc ye format atıp tekrar programı kuruyorum ve işimi görüyorum... Benim sizden istediğim programı kaldırdıktan sonra pc ye format atmışcasına kalıntılarını nasıl temizliyebilirim ? Bu program nereye ne iz bırakıyor ki ben pc ye format atmadan tekrar bu programı kurup çalıştıramıyorum ? Bana yardımcı olabilecek kimse varmı ?



  • arkadaşım sana yardımcı olmaya çalışayım..
    Revo Uninstaller PRO programını kur sonra bu programın kurulum setupına sağ tık yapıp ''Revo uninstaller pro ile yükle '' menüsünü tıklarsan masaüstünde üstte bir durum çubuğu belirir ve programı izler(bu işlemi yaparken açık tüm pencereleri ve diğer programlarını kapat) yani neyi nereye attığını takip eder sonra kurulum bitince bir log dosyası oluşturur bunu bu şekilde kaydet ..
    yine revo ile bu log dosyası üzerinden programı kaldırtırsan regedit dahil kaydettiği izleride kaldıracaktır..
    çünkü kurulumu izlediği için bu izlediği yolları kendi silecektir..

    ayrıca bu programın ismi neymiş 5 gün kullanım sunuyor.. ismini belirtirsen full sürümü için de sana yardımcı olmaya çalışayım..
  • Teşekkür ederim arkadaşım hemen deniycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.