Şimdi Ara

Program yüklerken Windows Installer Pack diye bir hata alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 7 Professional 64 Bit kullanıyorum. Netframework 4,5 yüklü. Windwows Update Güncellemeleri sonuna kadar yapılı. Program yüklerken bu hatayı alıyorum. Programın adı resimde de göründüğü gibi Netlimiter. Aynı özelliklerde başka bilgisayarımda çalışıyor. Fakat ne yaptıysam bu bilgisayarımda çalıştıramadım. Yabancı forumlara da gözattım orada yazılanları yaptım nafile..

     Program yüklerken Windows Installer Pack diye bir hata alıyorum.



  • Bu Netlimiter programının kendi hatası. İşletim sistemi ile bir ilgisi yok, bundan 3-4 ay önce yine bu forumdaki bir başkası için gerekli araştırmayı yapmıştım. Yanılmıyorsam Çinli bir üretici firmaya ait bir yazılım, o zaman problemi düzeltmek için bir fix yapacaklarını belirtmişlerdi ama aylar oldu bu fix dosyası hala çıkmadı ve bu saatten sonrada çıkacağını sanmam, başka bir program bakmanız en mantıklı çözüm olacaktır. Geçmiş olsun.
  • Sorunun çözümünü haftalarca süren araştırmam sonucunda buldum. Windows 7'de GTA 4 oyununu oynayanlar bilir. Oyunu kasmadan oynamak için bir çok bilgisayar da şu ayarı yapmak gerekiyor. Başlat + Çalıştır + Mcsonfig + Hizmetler bölümünden Windows Olay Günlüğü'nün tikini kaldırmanız gerekiyor. Bu tik kaldırılınca GTA 4'ü kasmadan oynayabiliyorsunuz(PC özellikleriniz yetiyorsa tabi) İşte ben bu tiki kaldırdığım için netlimiter programı çalışmıyormuş. Tekrardan Windows Olay Günlüğünün tikini koydum. Sorunsuz kullanıyorum şuan Umarım bu yazı başkalarınında işine yarar. Çünkü haftalardır bununla uğraşıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.